.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: skype

sajalqvam ako ima takava tema ama ni6to ne mi e qsno i zatova pi6a. stava dyma za skype... otnqkade se zapisva vsi4ko kakvoto si pi6e6,govori6 i t.n s horata.... v kompa?! ne znam ama baba mi ( da ne koi dryg) mn znai da se barka i ot nqkade mi e pro4ela vsi4ko v skype?! tova ne moga da go razbera...sega iztrih hronologiqta si. sto na sto ne mi znai parolata za6toto e nevazmojno... 4akam otgovor nqkoi da mi obqsni za6toto tova mi e tamna indiq. kade moje da se zapazi razgovora ot skype?!

Голям фен Аватара на one
    Ами Бащата на една фр също може да чете и т.н.
    Неприятна работа ама...

Той е хакерче човека,може и милата ти баба да е `

xaxaxa da dosta yspokoqva6to imahme pr s kompa izvikahme edin 4ovek da go oprai i qvno i e kazal kak moje da me proveri v skype. pone ba6tata e..ne e baba my neka na teb da ti se sly4i... xixix
    btw hronologiqta da si iztriq dostata4no li e?

Град
    На изток от рая
    Ми за записите на разговорите си има програмки като:

MX Skype
    Call Graph
    и други.

Колкото до баба ти,какво може да ти каже пък тя,на мен баща ми не може да ми каже нищо,камоли баба ми

Ако искаш изключи си хронологията,да не се записва,когато си пишеш с някого и така няма да има хистори.

Инструменти -> Настройки -> Поверителност и си изключи хронологията!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Баба ти? А някои баби все още предпочитат сапунените сериали пред компютър...

da da vqrno 4e predpo4itat sapunkite ama moqta e s4etovoditelka.. ima si rabota na kompa a kakvo moje da mi kaje li? moje da me izkara izvan nervi s neinite glyposti
    aciko mersi za pomo6ta

Град
    РЮАР
    у на баба момчето..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: skype

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    sajalqvam ako ima takava tema ama ni6to ne mi e qsno i zatova pi6a. stava dyma za skype... otnqkade se zapisva vsi4ko kakvoto si pi6e6,govori6 i t.n s horata.... v kompa?! ne znam ama baba mi ( da ne koi dryg) mn znai da se barka i ot nqkade mi e pro4ela vsi4ko v skype?! tova ne moga da go razbera...sega iztrih hronologiqta si. sto na sto ne mi znai parolata za6toto e nevazmojno... 4akam otgovor nqkoi da mi obqsni za6toto tova mi e tamna indiq. kade moje da se zapazi razgovora ot skype?!
    Май хронологията си остава..ама ако ти си излезнеш от скайп и тя не ти знае паса няма начин..
    или имаш мн умна баба или просто тря тя да е хакер
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

momi4e sam ei i kakto kazah vikahme programist da oprai kompa 6tot se bagna.trqbva6e da se instalira vsi4ko na novo.pitala go e dali moje da mi vidi kakvo praq v skype za6toto qvno e re6ila da me proverqva i toi i e kazal

Голям фен Аватара на one
    Ем преебанко си`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си