Отговор в тема
 Отговор в тема

sajalqvam ako ima takava tema ama ni6to ne mi e qsno i zatova pi6a. stava dyma za skype... otnqkade se zapisva vsi4ko kakvoto si pi6e6,govori6 i t.n s horata.... v kompa?! ne znam ama baba mi ( da ne koi dryg) mn znai da se barka i ot nqkade mi e pro4ela vsi4ko v skype?! tova ne moga da go razbera...sega iztrih hronologiqta si. sto na sto ne mi znai parolata za6toto e nevazmojno... 4akam otgovor nqkoi da mi obqsni za6toto tova mi e tamna indiq. kade moje da se zapazi razgovora ot skype?!
Ами Бащата на една фр също може да чете и т.н.
Неприятна работа ама...
Той е хакерче човека,може и милата ти баба да е `

xaxaxa da dosta yspokoqva6toimahme pr s kompa izvikahme edin 4ovek da go oprai i qvno i e kazal kak moje da me proveri v skype. pone ba6tata e..ne e baba my
neka na teb da ti se sly4i... xixix

btw hronologiqta da si iztriq dostata4no li e?
Ми за записите на разговорите си има програмки като:
MX Skype
Call Graph
и други.
Колкото до баба ти,какво може да ти каже пък тя,на мен баща ми не може да ми каже нищо,камоли баба ми
Ако искаш изключи си хронологията,да не се записва,когато си пишеш с някого и така няма да има хистори.
Инструменти -> Настройки -> Поверителност и си изключи хронологията!

Баба ти? А някои баби все още предпочитат сапунените сериали пред компютър...

da davqrno 4e predpo4itat sapunkite ama moqta e s4etovoditelka.. ima si rabota na kompa
a kakvo moje da mi kaje li? moje da me izkara izvan nervi s neinite glyposti

aciko mersi za pomo6ta
Май хронологията си остава..ама ако ти си излезнеш от скайп и тя не ти знае паса няма начин..Първоначално написано от remember_me
или имаш мн умна баба или просто тря тя да е хакер
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

momi4e sam eii kakto kazah vikahme programist da oprai kompa 6tot se bagna.trqbva6e da se instalira vsi4ko na novo.pitala go e dali moje da mi vidi kakvo praq v skype za6toto qvno e re6ila da me proverqva i toi i e kazal