.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    ....аз не,но много мои приятели са били и ми е много гадно
    ami moqt potpis e samo edno izrechenie"TOKIO HOTEL ARE THE BEST"

Град
    София
    Ъъ само не разбирам как може да се оставяте да ви тормозят разни прошляци?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Ъъ само не разбирам как може да се оставяте да ви тормозят разни прошляци?!
    И теб да те притиснат 5-6 човека така и да нямаш приятел, който да ти помогне и ти ше се оставиш да те тормозят, защото нямаш избор
    Хмм не познаваш ли някой,който да им каже как стоят нещата..

Фен
    Град
    Казанлък
    Никога, нито аз, нито приятелите ми сме били жертва на насилие. Сега няма да се правя на Света Вода Ненапита иии да....тормозила съм едно момиче от нашия клас, ноо...тя си го заслужаваше, защото по-долна лицемерка от нея не съм виждала

Може би преди ми се е случвало това нещо с едни ограничени момиченца,но вече порастнахме и няма такива работи,срещаме се по коридорите здрасти и това е!!За мен не съществуват за друго вземане даване няма!!!Иначе не се давам да ме мачкат ,даже и с думи мога да ги подредя и да спрат!Ако си с твърд характер и на място никой не може да те пипне и да се опитва да те разиграва

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

никога не съм бил жертва на такива глупости... когато видя някви пикльовци да се бият, отивам и доста строго им казвам да спрат и да си отиват по стаите.

Добре и не мислите ли, че понеже в бг рядко някой прави нещо добро за някой и понеже ся явно няма кой да ни помогне не мислите ли, че е време ние някак си да си помогнем?

да бях в 6 клас ма след тва се стегнах и станах по силна от всякога. а кото видя че някой се прай на много отворен и бие или се подиграва на няко той си изяжда боя и подигравките от мен да види дали е приятно

Град
    лИулИн rLz !! :D
    Един път видях някви 3 нафукани кифли се карат с някво момиче и тръгват да я бият .. и аз отидох и хванах момичето за ръка за да не седи при тях .. ония трите като се ококориха не знаят къде се намират и нищо ... баси тъпите пачи .. като са много са смели ама иначе мълчат ... много се дразня така .... не знам дали има нещо общо с темата ама карай.... то четенето е полезно
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

Голям фен Аватара на o0ps
    Ами бъзикали са ме, за това че съм много слаба(те и сега го правят) ама чак подигравки не...
    Иначе 2-3 клас една съученичка постоянно я биеха и аз винаги я защитавах...
    Сега вече сме големи и не правим такива простотии, но ако видя че издевателстват над някой друг предполагам че бих го защитила...

Аз не съм бил, но класът ни е от 20 човека и 10 човека от тях са били.

Попринцип аз съм тази,на която се случва да ступа някой.Не казвам,че е правилно,ама някой хора не си знаят мярката и се закачат,сами си го търсят
    Better DeaD,Than In Love ...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ми аз досега не съм ставала жертва на насилие,но всеки ден гледам как тормозят някои хора които нямат много големи възможности .Гадно е..

Град
    In Devil's Castle
    и на мен ми се е случвало,присмех,бой..обаче тогава все отвръщах и ставаше много 'весело'..иначе и аз съм нападала други и,странно,но не съжалявам...според мен е нормално,защото все пак сме били малки..
    someone else...

vinagi sam bila pulni4ka(m/u 2-ri i 7-mi klas bqh naistina debeli4ka,demek bqh dosta po pulna ot ostanalite momi4eta v klasa mi) ve4e ne e taka no 4uite kak me tormozeha vs: postoqnno mi izmislqha prqkori svarzani s van6niq mi vid, bieha me,4akahe me sled 4asovete za da me tormozqt po vsqkvi na4ini (udrqne, vzimane na ne6tata mi i razpilqvaneto im navsqkade) !!! postoqnno bqh v sinini i podutini i nai ve4e- psihi4eski raztroena! postoqnno se oplakvah na rodetelite si i na y4itelkite i edinstvenoto koeto spoletqva6e moite poboinici, be6e prosto preduprejdenie.....
    ve4e nqma sinini, no kogato si spomnq za tezi ne6ta se 4uvstvam nevaobrazimo gadno i tajno!
    edno ne6to o6te ne razbiram-za6to van6niq mi vid predizvikva6e tova?!?!?!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mimoza16
    vinagi sam bila pulni4ka(m/u 2-ri i 7-mi klas bqh naistina debeli4ka,demek bqh dosta po pulna ot ostanalite momi4eta v klasa mi) ve4e ne e taka no 4uite kak me tormozeha vs: postoqnno mi izmislqha prqkori svarzani s van6niq mi vid, bieha me,4akahe me sled 4asovete za da me tormozqt po vsqkvi na4ini (udrqne, vzimane na ne6tata mi i razpilqvaneto im navsqkade) !!! postoqnno bqh v sinini i podutini i nai ve4e- psihi4eski raztroena! postoqnno se oplakvah na rodetelite si i na y4itelkite i edinstvenoto koeto spoletqva6e moite poboinici, be6e prosto preduprejdenie.....
    ve4e nqma sinini, no kogato si spomnq za tezi ne6ta se 4uvstvam nevaobrazimo gadno i tajno!
    edno ne6to o6te ne razbiram-za6to van6niq mi vid predizvikva6e tova?!?!?!
    Милата....ами,защото са недорасли кретени за това са ти причинявали това...И аз съм била като теб смис .като бях на твоята възраст.....Кофти наистина...Не допускай да се държат така с теб. Успех!

От първи до четвърти клас се биехме едва ли не всеки ден. Така станааме носещи на бой и безстрашни после до 7 клас е било тъй ама аз от 5ти се махнах. Принципно и мене са ми скачали много пъти за глупости или са ме нареждали без повод и е супер тъпо като имат силово надмощие, ама последния път бях с кубинки и имах юмруци, които не чувстват болка и мерят с прецизност в слънчевия сплит и спряха . Ама все още не ги разбирам тия от типа ама те ме нареждат и ме бият, аре да се самосъжалявам и да се страхувам от щото ако направя нещо ше ми го върнат 10кратно. Еми не става така. Правят ти нещо, ставаш за смях или ревеш, после ше отидеш и ше им дадеш да хапнат и те. Например аз бях 4 клас, имаше некъв огромен дебел 7 дето все правеше опити да ме джоби ама аз бях все сиромах. И в един момент ми писна, намерих един бокс за 2 кинта на черно и го посиних целия, оттогава думичка не ми е казал. :P

Dont Worry Be Happy

Супер фен
    Град
    Своге
    Не.
    Обаче упражнявам насилие върху момчетата от класа
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от heats
    Цитирай Първоначално написано от FairyNymph
    ние животни ли сме?
    Ами да мила!

Относно темата: Ако ми каже нещо накой: Бой, бой, бой и до смърт... ако още лежи на земята и се гърчи го убивам като му смачквам лицето само да ми посегне и му вкарвам костта навътре... ще му избода очите и ще му скъсам кожата по лицето със ръце... после ще се гавря с тялото му докато не заприлича на такова което е седяло с месеци в канавката... и долу горе това ще направя ако стане сериозно...
    Малеее каква злоба

Иначе при мен се е случвало психическо насилие.Има едно отвратително момче от нашия клас Постоянно измисля тъпи прякори ма хората, базика се с тях, подиграва им се, а пък като дойдат изпитите гледа да преписва от тези хора! Долен използвач
    Също така има едно момиче от нашия клас което хич не харесвам.Страшна лицемерка е! Не, че ми се е подигравала, но съм я чувала какво говори. Говори, че съм задръстена само защото си уча уроците по история и не говоря много! Мисли си, че всеки който е по-затворен и не се отваря на всеки е пълен глупак! Сори ама аз не искам да съм заблудена малоумна кърва като нея

Град
    Карнобат
    И аз имам такива съученици,дето заради външния вид или ги подиграват
    или прилагат физическо насилие и то само,защото са по-пълни..не мисля че външния вид е от такова значение,ама явно повечето не го разбират

Като малък(от 1 до 4 клас) ме тормозеха в училище и търпях 4 години. След това започнах да им се опъвам и нещата се пооправиха малко. Но в 7 клас едно момче ми се подиграваше, удряше и обиждаше цяла седмица и накрая ми писна и адски много се изнервих и полудях(имах чувството, че бях обладан от някой демон) и му разбих главата с бокс. Тогава имах много сериозни проблеми в училище, но смятам, че си го заслужаваше(само не трябваше да го удрям с бокса). От тогава имам проблеми с нервите. Много бързо се изнервям и излизам извън контрол както тогава. Като малък бях много спокоен. Смятам, че тези проблеми са заради този тормоз.

Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg

Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си