- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ?
Възможно ли е след като всеки път с гаджето ми сме правили секс с презерватив да е станала беля, на 2 пъти ни се късаха презервативи,но той още не беше свършил и ги сменяхме. Та възможно ли е да стане беля, защото ми закъснява или е от жегите ?
споко...не се притеснявай!! А ако си мн притеснена-ето от къде ти закъснява! не се коси...лятото цикала не е наред..не си единствена! а пък ако искаш направи за всеки слу4ай..ама се съмнявам да е станала белята
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
mindscan
охх сигурни ли сте , щото иначе нз кво ще правя![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ,няма как да сме сигурни, но има много малък шанс...
mindscan
prosto test si napravi nedei sa izma4va pove4e ot 3.50 nqma da dade6 edin 6ur4ek da si spokoina az tka kat ne6ty zakasnee po dobre da a ne se ma4i6:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
mi edvali e stanalo ne6toПървоначално написано от mybody_is_too_bootylicios
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Щом не е всършвал в теб, няма шанс за беля, спокойно. Сигурно ти закъснява заради жегите или от притеснения.
споко,никви шансове...то ако ставаше толкова лесно.....![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Всичко е ок![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Спри да се притесняваш и ще ти дойде, а ако не можеш да се успокойш си земи sure check...![]()
![]()
![]()
![]()
E вече 2ри направих ... и е отрицателен. Слава Богу! Ама от цикъл и помен няма ...![]()
Не е задължително да е свършил при силна възцбуда и изпускането на едно сперматозоидче е достатъчно![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Abe vie ste mnogo prosti
Е ти като си по-умен изкажи мнение по темата...Първоначално написано от SK0RP10N
Mi hubavo, shte se izkaja.
Vinagi ima opasnost.
Ima 1 metod za 100% predpazvane i toi e da ne pravish sex.Kapish ?
qsnoПървоначално написано от SK0RP10N
abe datikaja i az s1m vs16toto0o polojenie i na men mi zak1snqva...amadavidim..
To love is easier than to prove your love!!!
Първо, не се изпускат сперматозоиди, а сперма или предеякулационна течност, които са със съдържание на сперматозоиди. След като не е свършил и са сменили презерватива веднага шанс няма, тъй като от самата предеякулационна течност шанса да се забременее е почти нулев, а след като е било за толкова кратко време шанса си е направо нула. И второ, един сперматозоид НЕ Е достатъчен, самият факт, че във жената влизат хиляди сперматозоиди при една еякулация в нея, а само един успява да оплоди яйцеклетката говори достатъчно.Първоначално написано от roltirirang
Споко, шанс няма.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Спокойно няма страшно!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!