.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Бахти лапето съм!

Здравейте, аз пак реших,че имам нужда от вас!!!Поне добре че сте вие!!! Такам.... първо имам си приятел от точно 3 месеца. Той е на 21 аз на 18. Нещата при нас за сега вървят повече от прекрасно,но естествено явно от моя страна нещата куцат към него. От месец и нещо започнах работа в едно заведение като барманка и единият сервитьор е невероятно мил с мен. Просто... нямам думи... на 26 е той/накратко ще го наричам И./С И. се разбирам най-добре от колегите ми, той ми е споделял проблеми с приятелката си и как тя го разиграва, абе общо взето станахме много близки. Наскоро имаше невероятна трагедия в неговото семейство и бях до него и му помагах с каквото мога. И. почна също да се привързва към мен изобщо беще супер.Не е имало връзка м/у нас!!!! Днес реших да му пиша смс дали няма желание да се видим за по 1 кафе той ми пише че приятелката му му е оговорила среща, и че съжелявал много че ми е дал грешни сигнали.
    Аз бях като в небрано лозе.Направо не го очаквах.Накратко той пак е с приятелката си /която го зарязала цащото не била сигурна в чувствата си към него,а вече била сигурна че го обича/ а аз съм с моят приятел.
    Чувствам се като кучка...като използвана... незнам...много съм обърката....какво ме съветвате да направя?

Гузна си са опрайш дай си време .... и продължи напред с усмивка пък да става какфото ще ...
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Мега фен
    да го забравиш и да се съсредото4и6 в/у връзката си
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, като се видите му обясни, че си искала просто едно приятелско кафе.
    или не е така? И да съм разбрала погрешно?

е,обясни му 4е си искала да излезнете като приятели и той е 4овека който е разбрал грешно нещата.а ти си живей живота с гаджето и да не ти пука за тоя

Ами мила в крайна сметка И. е постъпил с теб горе-долу както ти си постъпила с ПРИЯТЕЛЯ си!Може би си използвана,но в същото време си и използвачка!Така че си прави изводи как постъпваш с хората,защото всичко се връща!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави за колегата си,явно си му била нужна,докато са били разделени.

Мега фен
    Град
    София
    Не се филмирай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Като цяло да исках едно приятелско кафе....но явно това няма да го има никога. Да гузна съм пред себе си. Добра ли е идеята да му кажа че трябва да поговорим относно това неразбирателство? Или така ровя още повече в раната.
    Защо... бахти той незначи нищо за мен а като ми го каза тва че е вече с бившата си...се разплаках...

скукааа.........

Цитирай Първоначално написано от f0rbid
    скукааа.........
    Синко пожелавам ти да ти се изтърка патката от чекии ако вече нее макар ида си на 13 хахаааххаха
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Като цяло да исках едно приятелско кафе....но явно това няма да го има никога. Да гузна съм пред себе си. Добра ли е идеята да му кажа че трябва да поговорим относно това неразбирателство? Или така ровя още повече в раната.
    Защо... бахти той незначи нищо за мен а като ми го каза тва че е вече с бившата си...се разплаках...
    разплакала си се...а той `незначи ни6то за теб`....много интересно...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ами, като се видите му обясни, че си искала просто едно приятелско кафе.
    или не е така? И да съм разбрала погрешно?
    И да не е било само като приятели, по-добре така да му каже така ще излезне права.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    е,обясни му 4е си искала да излезнете като приятели и той е 4овека който е разбрал грешно нещата.а ти си живей живота с гаджето и да не ти пука за тоя
    правилно казано
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Ами мила в крайна сметка И. е постъпил с теб горе-долу както ти си постъпила с ПРИЯТЕЛЯ си!Може би си използвана,но в същото време си и използвачка!Така че си прави изводи как постъпваш с хората,защото всичко се връща!
    \/ напълно си права-всичко се връща-рано или късно!

Както казват по-нагоре .. кажи му че просто си искала да излезеш с приятел и си мислела че няма да има нищо против и че е останал с грешно впечетление ако е мислил че искаш нещо повече...

А относно приятеля ти ... мисля че не заслужава да става жертва на временното ти увлечение към онзи другия.. казвам увлечение защото

---> "бахти той незначи нищо за мен а като ми го каза тва че е вече с бившата си...се разплаках..." Това ми звучи.. че имаш нещо към него...

Успех с приятеля ти.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    мхм

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    napulno sum suglasna

Мега фен Аватара на sasha_90
    Много точно казано.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Да вярно е че не съм постъпила правилно с приятелят си, но дефакто нямаше нищо м/у нас. Просто за прекалено кратко време научихме много неща един за друг, и той имаше нужда от подкрепа....но явно... просто... се привързах към него като към близък. Явно грешката е изцяло моя..

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    мхм
    em to4no taka trqa da napravish
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Ми мацко, като начало се научи да пишеш ;]

Иначе като нещата от твоя страна куцат, защо въобще си с тоя човек? На 18 трябва да е минала модата "ама аз си имам гадже и си го водя за ръчичка, много е яко".

;]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си