- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тъжен филм ?
Тия дни съм много потисната и ми е някак си тъжно...и ми се гледа някой наистина добър филм,който може да те трогне и да те накара да заплачеш... Та чудя се дали не бихте могли да помогнете? (:
Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза
+1 Определено!!! Мн хубав филм.Ще останеш доволна.Първоначално написано от halino0r
Сега се сещам и за "Armageddon".Голям рев му yдарих първият път като го гледах....Всъщност като се замисля всеки път плача като бебе на него!!![]()
da naistina : "A walk to remember" e edin mnoy tujen film,a ima o6te edin tujen koito az znam : "P.S. I Love You"
+ The NotebookПървоначално написано от halino0r
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Това е от една тема в замундата. Ето, ако искаш да разгледаш за още..Кажете филми като Fluke/Флюк и My Dog Skip/Моето куче Скип
Или нещо като A walk to remember/Незабравимата
Тетрадката(The notebook), Ако само(If only), Град на ангели(City of angels), Да откриеш Невърленд(Finding Neverland) .Ми ей тва са романтични драми от тях само тетрадката не ми харесва но много хора казват че си заслужава .http://zamunda.net/forums.php?action...d=62614&page=2
Аз ти препоръчвам "Флюк" и "Незабравимата". 1вия е мн сладък.. Останалите не съм гледала, но предполагам са хубави.
Само мога да добавя Pearl Harbor,тръшкала съм се от реване на този филм.
;]
Raise Your Voice...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Candy sas Heath Ledger... she ima da revesh...
1.shtoto filma e tajen
2.shtoto e po4inal tolkova talantliv aktior kato Heath
R.I.P....
gledai go stryva si naistina...mojesh da go namerish i vav vidioteka pod imeto "Heroin"
requiem for a dream
не е препоръчителен за 12-14 годишни дрисли![]()
Моля ?!
Изключително тъп филм.Първоначално написано от Riot
Не знам к'во толкова го хвалят.
А Джаред там е още момче, дори не е секси, да компенсира липсата на сюжет.
по темата - Sweet november
ахх какво реване пада на тоя филмПървоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
![]()
определено си заслужава да го гледаш
WTF ?!?!Първоначално написано от 6emet4e
п.п 11 годишните да не пишат !!
Naistina A Walk To Remember e strahoten film i moga da go gledam 100 puti mn mi haresva..sushto taka Pearl Harbor !!
I dvata sa mnogo tujni![]()
The Notebook![]()
Много е интересен и драматичен тоя филм..
Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !
днес гледах Keith и съм сигурна че ще го гледам пак поне още 10-15 пъти.ако сте харесали A walk to remember ще харесате и този препоръчвам го.
~Peace out~
..Pretty Odd All Day Long..
ООО определено Смело сърце..Много силен филм с прекрасен сюжет,а пък Мел Гибсън каква роля изиграва..Просто толкова се разчуствам на тоя филм..
ПП:Гледала съм го към 7 пъти и винаги съм плакала..
Също добавям A walk to remember и Sweet November.
Първоначално написано от babyblue
![]()
![]()
![]()
гледайте 13=-те епизода на elfen lied за да разберете що е тъжно
е то тъжното е накрая ама трябва да сте гледали и преди това де дори на мен ми беше тъжен а не ми се беше случвало от филм да се почувствм така...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ако ти се плаче от филм гледай Philosophy of a Knife и не се подлъгвай от обложката. Доста кофти работи има в него и не е точно драма.
Просто гледай сапунки ;]![]()
Таа.. и аз съм за Raise your voice, но и за Cruel Intentions 1 частнакрая се скъсвам от рев. Ако искаш заложи на класиката Титаник
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
аз съм плакъл на Цар Лъв.. когато Муфаса се явява на Симба от облаците.. и все още ме побиват тръпки като се сетя.
Аз мога да се разрева на абсолютно всеки един филм.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again