- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Respect
мда Хората на изгрева.Или поне са надъханяциПървоначално написано от IdiOtKa
обаче се възхищавам как нотинг(ако така се чете тоя сленг) ни забавлява с разни смехотворни цитати![]()
"чуй това,което наричаш музика представите за хип-хоп направо рухнаха..можеш ли да кажеш,че това е правено от бели или пак познатото 'ма май от някъде сте взели'...Респект не взима Респект създава,защото музиката винаги ни е така,че когато я чуеш да се разплачеш а ходейки ще те накара в ритам да крачеш..." :![]()
![]()
![]()
Jamalska разбрах тънката ти ирония..."ни тъ бива нека ти го докажа ...ами кой нормален ша ми каже че не важа..Респект Рекардс е повече от всеки ..а някой хора цял живот ше бъдат утрепки"
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
тея респект пак кога се издиггнаха .... баси супер мно дразнят !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ирония ли е било?Аз си мислех,че наистина посочваш само смотаните рими?![]()
IdiOtKa и ти кат напрайш един клип с кълчещи се мадами и ти ще се изидгнеш.Поне са избрали хубава песен за клипа.ато реших да проверя какво още имам тяхно на компа се отчаях мъничко
![]()
всеки си има мнение,нали така?![]()
Мен пък ме забавяват.. :P![]()
Респект са си супер
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
всеки знае че жените се събличат и се преструват че те обичатпречка за любов е много якичка
![]()
Да определено ..Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от babykiller_
'моля те не вярвай на тези лъжи-когато тя те целува значи иска пари'![]()
![]()
то малко да беше пак хуаво ... то ти си права като погледнеш респект и как да кажеш че има хубав пловдивски рап .. то някво такова невъзможно ... напоследък харабия се навъдиха някви мноо смотани ....Първоначално написано от Jamalska
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....