- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ИсКаМ Го :(((( !!!!!!!!!!!!!!!!
Някой може ли да ми даде текста на песента:Румънеца И Енчев И Мария Илиева - Burn ... много яка песен
![]()
. Къде ли не търсех този текст, но не можах да го намеря
![]()
Първоначално написано от BornFromPain
А защо не се стреляш за по-лесно?!?!?!?!
Само метъл![]()
Тихо на някой друг не на мен![]()
прав си е,не си мъчи компа :PПървоначално написано от shokolad_4eto
а що не се застреляш пръв,та да дадеш пример и да покажеш как![]()
Аз нямам зор ... така че да деиства първи и след това ако искаш следвай примера муПървоначално написано от adizitk1
![]()
Тихо комплексари всеки с вкуса си..аман значи
търсих го ама и аз не мога да го намерясъжелявам
Мерси, че си си направила труда да го потърсеш, а не като някой тук, който само критикуват и хищо повече
Този вкус който е създаден за жалки музикално неадекватни обърканяци мога да го критикувам колкото си искам независимо по какъв начин наричате тоя процес.
Нежеланието ви да чуете и да разберете музиката е довело до това да слушате тия лайна. Мразя и факта и следствието и вас.
Викайте му комплексарщина.
Някой да ти е искал мнениетоПървоначално написано от BornFromPain
?!?! И коя е истинската музика ?!?! Ти за голям разбирач ли се имаш?!?!?! Нито съм те молила да си даваш мнението нито нищо ... така че можеш да спреш
!!!
лайноядчето,
ЕБИ СИ МАЙКАТА, КУРВО.
край на темата ;p
Първоначално написано от ^Santra^
Село село !!! Само не ми викай край на темата ... като искаш край ... слови си край на живота. ОК?
Не те разбирам, нещо проблеми с лексиката ли имаш? ;p
Първоначално написано от ^Santra^
Че какви проблеми да имам ?!?! По-скоро ти си ми проблема!!!
Напълно съм съгласенПървоначално написано от BornFromPain
ПС Walls of Jericho са най-големите
Ама да съм ви карала да изказвате мнения не нали?!?! Исках само един шибан текст ... вии сте почнали да ми философствате и да изказвате мнения за нещо.което никой не ви пита и никой не го интересува .....
Момичето пита за текст на песен, а вие й критикувате вкуса за музика?! За какви се мислите бе?![]()
Мерси! Един нормален човек тукаПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
Айде някой ако намери текста на песента да каже 'щот и на мене много ми трябва..
Трябва ти,ама няма!!Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960