- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нещо не съм добре с нервите
Purvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirlica ! Problema mi e 4e ot izvestno vreme ne sum v red . Smisul 4e za nai malkoto ne6to se palq i mi idva da xvana nqkoi 4ovek da i da go ydo6a Ve4e 4ak sled kato sum navikala v isteriq nqkoi se use6tam....neprekusnato mi vibrirat razni jili sami i daje ot nqkolko sedmici mi iztrupva malkiq prust na ednata ryka i se murda sam
Aa i rucete mi treperqt mn zdravo kogato se opitam da snimam nqkoi snimkata izliza razmaza
Ako e ot zna4enie na 14sum ...Tva dali e ot jegata
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
добре дошла в пубертетския живот....
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
spoko vremenno e, i na mene mi e stavalo, prosto se vladei i masajirai leko mestata koito ti istrapvat...ako rpodalji pove4e ot godina [] hodi na lekar
![]()
Мен ме тресе вече 6, но си личи само от 2Първоначално написано от ell_ownz
Но пък някой път много философски го давам :Р
Не знам за теб,но на мен с подобни проблеми ми откриха намалена функция на щитовидната жлеза.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
В пубертетта си вече....добрече минах тази възраст...защото преди като бях нервна ако знаеш кв'и рани съм си правила по рацете...Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
сега начина не е важен...но веднъж даже трябваше да ми бинтоват ръката.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Просто сега си във възраст, в която емоциите взимат връх, палиш се от най-малкото и преживяваш всичко много дълбоко. Всеки тийн минава през това. До време ще е... Радвай се на живота!![]()
Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
и аз съм имала такивА МОМЕНТИ СПОКО пак сам и свикнала сестра ми е мн нервна даже ми дере рацете като се ядоса та цялата съм в белези![]()
и аз често изпадах в истерии докато ходех на у-ще бях застрашена от изгонване ... изпадах за най-малкото нещо ,капризничих изках всичко и накрая майками ме заведе на психолог и нещата се оправиха![]()
Всички минават през критични периоди......пубертет се казва.
Всеки ден с ставането си блъскай главата в стената,преди ядене няколко тупаника на пода,преди лягане напиши есе по тялото си с тъпото на ножа.Успех
Невролог овреме.
[size=7][b][u]fosse cos
Най-удобното обяснение - пубертет!
Но ако това наистина те притеснява толкова колкото изглежда ще е най-добре да идеш на невролог - прегледа не е страшен, най-много да ти закачи разни жици по главата за да ти прави ЕЕГ(електроенцефалография) .
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
аз също съм така както е това момиче.Вече дори наще започнаха да не ме понасят.Аз съм непоносима постоянно крещя за нещо по тях и по всички останали.имам чувство,че се побърквамАз съм на 14 и половина.И тва знам,че е от пубертета,но незнам как да се владея.
Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
+1
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
izpushete po edna treva i she sa opraite![]()
Не е от жегата. Проблема ти се нарича ХОРМОНИ.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
От възрастта е..аз съм на 15 и честно да ти кажа вълнувам се от най малкото и даже може да прозвучи смешно ама понякога през ръцете ми почват да минават някви линииедно такова вибриращо..ама само като се развълнувам иначе споко напълно нормално е не се тревожи
![]()
Който е приятел на всички, не е приятел на никого...
tva e ot pubera........ ne se pritesnqvai az sam na 13 i polovina i pri men e su6toto ........ drazna ze za nai malkoto............. ama horata okolo men me razbirat i ne im prava golqmo vpe4etlenie![]()
![]()
![]()
Може да е от жегата,може да е на нервна почва(не искам да те плаша,става дума за тремор-но едва ли)
По-добре отиди при личния си лекар![]()
Успаех![]()
Az sym momi4e na 15 (po4ti) i pri mene e sy6tiq problem ne moga da se vladeq, palq se za nai - malkoto ne6to, a kogato izlqza izvyn kontrol ne znam kakvo pravq. Ne znam prosto ujass![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Хах и аз съм така.. Вече свикнах..Може да се дължи на високо кръвно (твърде вероятно де) Аз съм така..Ама нз как да се справя с нервите..Обикновенно са сапътствани от притеснения ..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
охх познато до болкааа
аз се лекувам, така да се каже, с много метъл(аз си го обичам и ми помага)
аа съвет - давай го по кротко защото има адски много болести на неврологи4на основа![]()
Успех
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
^^ тва щях да кажа, проблема се лекува с музика, каквато и да еили по-скоро с изкуство
всякакво... спорт също.. нещо, което да запълни мислите ви и духа ви
![]()