.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Нещо не съм добре с нервите

Purvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirlica ! Problema mi e 4e ot izvestno vreme ne sum v red . Smisul 4e za nai malkoto ne6to se palq i mi idva da xvana nqkoi 4ovek da i da go ydo6a Ve4e 4ak sled kato sum navikala v isteriq nqkoi se use6tam.... neprekusnato mi vibrirat razni jili sami i daje ot nqkolko sedmici mi iztrupva malkiq prust na ednata ryka i se murda sam Aa i rucete mi treperqt mn zdravo kogato se opitam da snimam nqkoi snimkata izliza razmaza Ako e ot zna4enie na 14sum ...Tva dali e ot jegata

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

добре дошла в пубертетския живот....
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

spoko vremenno e, i na mene mi e stavalo, prosto se vladei i masajirai leko mestata koito ti istrapvat...ako rpodalji pove4e ot godina [ ] hodi na lekar

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    spoko vremenno e, i na mene mi e stavalo, prosto se vladei i masajirai leko mestata koito ti istrapvat...ako rpodalji pove4e ot godina [ ] hodi na lekar
    Мен ме тресе вече 6, но си личи само от 2 Но пък някой път много философски го давам :Р

Не знам за теб,но на мен с подобни проблеми ми откриха намалена функция на щитовидната жлеза.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Re: Ne6to ne sum dobre s nervite

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Purvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirlica ! Problema mi e 4e ot izvestno vreme ne sum v red . Smisul 4e za nai malkoto ne6to se palq i mi idva da xvana nqkoi 4ovek da i da go ydo6a Ve4e 4ak sled kato sum navikala v isteriq nqkoi se use6tam.... neprekusnato mi vibrirat razni jili sami i daje ot nqkolko sedmici mi iztrupva malkiq prust na ednata ryka i se murda sam Aa i rucete mi treperqt mn zdravo kogato se opitam da snimam nqkoi snimkata izliza razmaza Ako e ot zna4enie na 14sum ...Tva dali e ot jegata
    В пубертетта си вече....добрече минах тази възраст...защото преди като бях нервна ако знаеш кв'и рани съм си правила по рацете... сега начина не е важен...но веднъж даже трябваше да ми бинтоват ръката.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Просто сега си във възраст, в която емоциите взимат връх, палиш се от най-малкото и преживяваш всичко много дълбоко. Всеки тийн минава през това. До време ще е... Радвай се на живота!

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

и аз съм имала такивА МОМЕНТИ СПОКО пак сам и свикнала сестра ми е мн нервна даже ми дере рацете като се ядоса та цялата съм в белези

и аз често изпадах в истерии докато ходех на у-ще бях застрашена от изгонване ... изпадах за най-малкото нещо ,капризничих изках всичко и накрая майками ме заведе на психолог и нещата се оправиха

Супер фен
    Всички минават през критични периоди......пубертет се казва.

Всеки ден с ставането си блъскай главата в стената,преди ядене няколко тупаника на пода,преди лягане напиши есе по тялото си с тъпото на ножа.Успех

Мега фен
    Град
    София
    Невролог овреме.
    [size=7][b][u]fosse cos

Най-удобното обяснение - пубертет!
    Но ако това наистина те притеснява толкова колкото изглежда ще е най-добре да идеш на невролог - прегледа не е страшен, най-много да ти закачи разни жици по главата за да ти прави ЕЕГ(електроенцефалография) .
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

аз също съм така както е това момиче.Вече дори наще започнаха да не ме понасят.Аз съм непоносима постоянно крещя за нещо по тях и по всички останали.имам чувство,че се побърквамАз съм на 14 и половина.И тва знам,че е от пубертета,но незнам как да се владея.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

xaaxax

izpushete po edna treva i she sa opraite

Град
    Hidden Village of Konoha
    Не е от жегата. Проблема ти се нарича ХОРМОНИ.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Варна
    От възрастта е..аз съм на 15 и честно да ти кажа вълнувам се от най малкото и даже може да прозвучи смешно ама понякога през ръцете ми почват да минават някви линии едно такова вибриращо..ама само като се развълнувам иначе споко напълно нормално е не се тревожи
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

tva e ot pubera........ ne se pritesnqvai az sam na 13 i polovina i pri men e su6toto ........ drazna ze za nai malkoto............. ama horata okolo men me razbirat i ne im prava golqmo vpe4etlenie

Може да е от жегата,може да е на нервна почва(не искам да те плаша,става дума за тремор-но едва ли )
    По-добре отиди при личния си лекар
    Успаех

Град
    Rivendell, Middle Earth
    Az sym momi4e na 15 (po4ti) i pri mene e sy6tiq problem ne moga da se vladeq, palq se za nai - malkoto ne6to, a kogato izlqza izvyn kontrol ne znam kakvo pravq. Ne znam prosto ujass
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Хах и аз съм така.. Вече свикнах..Може да се дължи на високо кръвно (твърде вероятно де) Аз съм така..Ама нз как да се справя с нервите..Обикновенно са сапътствани от притеснения ..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

охх познато до болкааа
    аз се лекувам, така да се каже, с много метъл (аз си го обичам и ми помага)
    аа съвет - давай го по кротко защото има адски много болести на неврологи4на основа
    Успех
    METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^^ тва щях да кажа, проблема се лекува с музика, каквато и да е или по-скоро с изкуство всякакво... спорт също.. нещо, което да запълни мислите ви и духа ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си