.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

новия лосион на ейвън

разглеждах си неска каталога на ейвън и видях 4е има някъф нов лосион за тяло който помагал да се намали окосмяването по тялото...и космите растели по бавно...някой ползвал ли го е.??има ли ефект плс ако някой е 4ул не6то за него да пи6е
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Ами,ако наистина е нов,едва ли някой ще го е използвал.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Нов дръжки. Ползвах го над 2 години, сега просто ме мързи да си поръчам нов. Така че да, от най-новите е...
    На мен като си го мажа на краката след бръснене или кола маска и ми растат по-бавно... а дали стават по-малко косъмчета не съм обръщала внимание.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ами като че ли са по малко и по бавно растат...абе хубава работа върши
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Re: новия лосион на ейвън

Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    разглеждах си неска каталога на ейвън и видях 4е има някъф нов лосион за тяло който помагал да се намали окосмяването по тялото...и космите растели по бавно...някой ползвал ли го е.??има ли ефект плс ако някой е 4ул не6то за него да пи6е
    Изобщо не е нов!!! Има го от години!!! Аз съм си го поръчвала много пъти и найстина действа!!!

зна4и не е нов ама за първи път го видях и за това ре6их 4е е нов мс за отговорите 6е си го поръ4ам 6том действа :P
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си