.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Avon представител

Искам да стана представител на Ейвън но..
    1 Трябва ли да се плаща за записване
    2 Трябва ли поръчките ми да надвишават определена стойност (бях чула че трябва да е повече от 40лв) и само първия път или винаги?
    Плс да ми отговарят само представители
    мерси многоо
    Lof YAaA..!

Хах, не съм представител, но мога да ти отговоря на въпросите... не трябва да се плаща, но трябва да имаш 18 години.Това че трябва да имаш поръчки над някаква сума е вярно иначе не можеш да си пуснеш поръчката и трябва да ги събереш и да чакаш за следващата поръчка...но за самата сума не бих могла да ти кажа каква е...защото незнам каква е...

1 не се плаща
    2 трябва да имаш 18 години
    3 поръчката на месец трябва да надвишава 45 лв иначе не може да се пусне..
    Ако имаш други въпроси питай
    Love Ickooo

дрънкате глупости.... не е задължително да си над 18 а може да работиш под името на майка си например просто попълваш 1 формулярче и поръчката трябва да е над 35 лева може и за по малко да пуснеш но плащаш 3 и 50лв за преноса
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

не се плаща за записване ако искаш влез в сайта направо и разгледай->www.avon.bg
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    дрънкате глупости.... не е задължително да си над 18 а може да работиш под името на майка си например просто попълваш 1 формулярче и поръчката трябва да е над 35 лева може и за по малко да пуснеш но плащаш 3 и 50лв за преноса
    ти представителка ли си?
    Наистина ли е вярно това в червено?
    Аз искам да се запиша под името на майка ми но 35 лв имаш в предвид с 15-те процента които попринцип са за теб или без тях?
    Благодаря за отговора
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    ти представителка ли си?
    Наистина ли е вярно това в червено?
    Аз искам да се запиша под името на майка ми но 35 лв имаш в предвид с 15-те процента които попринцип са за теб или без тях?
    Благодаря за отговора
    Lof YAaA..!

Аз съм представител, но нямам 18 години! На името на майка ми съм! Но ние с нея си събираме поръчки заедно! Тя е координатор!

За да станеш представител не е нужно да плащаш нещо, а до годините-направи като мен-запиши се на името на майка ти!

За поръчките-трябва да имаш над 40 лева ако са по малко плащаш нещо като такса, не знам точно колко е!

А за отстъпката-тя няма нищо общо с това колко трябва да ти е поръчката-отстъпката се фиксира след това! Примерно имаш 50лв поръчка, пускаш си ги и после в кашона с продуктите ти идва фактура, там си пише колко ти е отстъпката! По принцип отстъпката е 15%, а ако надвишиш дадена сума беше 20%! На координаторите е 25% а на членовете на клуб е повече!

Ако искаш да знаеш нещо друго-питай!!!

тези 40 лв примерно са от цените в каталога така ли ?
    Lof YAaA..!

Да! Като си сметнеш общата цена на продуктите, които ще поръчваш, трябва да ти е над 40лв

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Да! Като си сметнеш общата цена на продуктите, които ще поръчваш, трябва да ти е над 40лв
    благодаря ти за отговорите
    Lof YAaA..!

Глупости не е верно това ,че трябва да имаш 18 год.... Моя приятелка е представител на Avon ,а е на 13 Не се плаща за да станеш представител ,но всеки месец трябва да имаш определена сума
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sweeetmaniche
    Глупости не е верно това ,че трябва да имаш 18 год.... Моя приятелка е представител на Avon ,а е на 13 Не се плаща за да станеш представител ,но всеки месец трябва да имаш определена сума
    сигурно е с името на майка си

da predstavitel sam
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

откъде си?
    Lof YAaA..!

аз ли
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

да
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от sweeetmaniche
    Оф говорите глупости пълни.. Това, че трябва да има човек, който да представлява във фирмата и да е над 18 не значи, че някой на по - малка възраст не може да е представител под името на пълнолетния. А това за 45 лв май се обърках.. 40 е, но не знам дали може да се пусне ако е на по - малка стойност..
    Love Ickooo

от Луната бзк от Ямбол съм
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Здравейте, аз съм координатор от Пловдив. Ако някой иска да си поръча от продуктите или самият той да печели, докато се забавлява, може да се свърже с мен, ще се радвам да помогна и да отговоря на всичките ви въпроси! Поздрави!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си