- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата-кога се чувствате готови???
значи...имам гадже, което ми твърди, че аз съм точния човек, който тя иска, за да и отнема дествеността.В същото време, обаче, ми твърди, че в момента не е готова.До тук...ок.Сега се появява момента, в който тя, разбира се, не знае кога ще е готова, но на шеговития ми въпрос "след полувин година?" тя отговаря "може би".Сигурен съм, че ме обича, обаче се чудя какъв друг може да е проблема.Иначе е доста зряло момиче за възрастта си, почти на 14 (знам, че така ви се струва малка, но аз няма да искам това от нея, ако мисля, че е малка...достатъчно зряла е).Аз съм една година по-голям...знам, че първия и път трябва да е на спокойно място, за да е спокойна и тя...знам си уроците, но просто ви питам, вие момичета, кога се чувствате готови?
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
За всеки си е строго индивидуално.Аз не мога да ти дам повече инфо.Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
ами тя просто 6те си го по4увства...когато изцяло го поиска сама...може би ти няма напълно доверие,а може да не е толкова зраля-се пак е на 14
марго...въщност не бях помислил за това, че е строго индивидуално...
Nezavisimo kolko e zrqla tq moje da ne e gotova. Tova si vytreshno useshtane, nqkoi go pravqt na 12, drugi na 20. No 14 godini spored men e malka, za da pravi sex.
А може би все още ти няма доверие,може наистина да те обича.. но да си легнеш с някой е сериозна стъпка.. особено като тя е на 14.. според мен проблема е в това.. спокойно. тя ще почувства момента и няма как да не го усетиш и ти![]()
Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
Sometimes,I feel I going down and so disconnected
Somehow,I know that I am haunted to be wanted...
Emi pri vseki e razlichno.Spored men tq e malka za sex no shtom te obicha rano ili kysno shte ti pusne.Ne se otchaiva savsem skoro shte e :P btw ot kolko vreme hodite ?
всъщност това си мисля, дали не прибързвам??Месец и много малко, но тя ме обича от доста (въпроса е, че нямаше кой да ме прасне по главата с нещо)
Tq moje da e zrqla za vuzrastta si .. tva ne ozna4ava 4e e gotovo edno zrqlo dete da prai sex ...![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Малка е за секс. Иначе тя вътрешно ще си го почувства. Ходите от месец и нещо и вече искаш да я праскаш? Лелее, ама я виж какви теми имаше! Некаф чакал 11 месеца 18-годишна, така че има време докато ти пусне![]()
Memento moriendum esse!
Според мен точно защото е зряла няма да прибърза. Тоест предполагам осъзнава че е още на 13 което си е доста ранна възраст за започване на полов живот... Пък и да ти кажа честно то и на теб ти е рано и аз ако бях на нейно място нямаше да се доверя на някой 14-15 годишен пубер да ми е първия... Кога ще е готова никой не може да ти каже.
Аз лично бях на 16 когато си хванах първото гадже и още на втория месец почнах да искам но за мое щастие нещата не се получиха тогава а на 10ия месец когато вече се познавамхме страшно добре, бяхме преживели доста неща заедно и знаех че мога да му имам абсолютно доверие...
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
Dosta poznata istoriq.Mislq che trqbva da ischakash oshte pone mesec i shte ti pusne.Tova e moeto mnenie shot bqh v takava situaciq![]()
Такам.. достатачно е да прочета темата ти само до тук за да ти отговоря..Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
1во.. тя е едва на 14 години, а и ходите от 1 месец.. в този случай независимо от колко време те обича.. то за 1 месец едва ли ще те прецени.
и 2ро.. едно момиче е готово не само когато е сигурно в теб, а и когато сама прецени, че е готова да води полов живот. А тя е прекаленно малка според мен..![]()
Щом я обичаш.. ще чакаш.. а когато е готова.. ще ти каже сама..![]()
Подкрепям ..Първоначално написано от slun4ice
И найстина е строго индивидуално.. !
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Как някой, когото не е водил полов живот, МОЖЕ да ЗНАЕ кога е готов..............
o q malku badi po kategori4en otpusnete se malku pomogni i da se 4uvstva komfornto i deistvai nabludavai q gledai q v o4ite!ne nastrani da blee6 nejen badi i q pregra6tai silnu i 6te stane a i dai i da piine za da se pouspokoi 4e nqkoi tolkov sa slu6ali 4e e golqma blkata 4e mn sa se stresirali:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Трябва малко да свикне с мисълта и тогава.
ами не се чуства готова все пак е за 8ми клас... изчакаи малко ти и ти нищо няма да ти стане .. не я караи.. и тн.. времето ще покаже то ако нещо е писано да стане ще стане![]()
Според мен също при всеки е индивидуално.. Аз например съм на 13 и имам приятел от година и нещо преди около месец се реших да правя секс с него.. Изчакай я щом я обичш.. Тука не става въпрос за години или нещо такова.. Когато е готова сама ще ти го покаже..![]()
Еми точно това,че е различно. Тя сама ще го поиска,когато се почувства сигурна в тебе. Всичко си е психика. Така,че в момента,когато се почувства защитена в твои ръце .. сама ще ти го каже. Рано или късно сама ще си поиска .. от опит ти го казвамМалко повечко търпение прояви
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
пхх и аз като бях на 14 си бях готова и физически и психически как щеш го гледаи.... що обаче не го направих на 14 ли? защото едно малко гласче в главата ми ми казваше .. " не не ... 14 е твърде рано.. така или иначе няма да избягаш от това.. 14 е твърде рано.."
ЕДИТ : като го написах се осъзнах нещо.. надали на 14 съм била готова ФИЗИЧЕСКИ![]()
Абе..хем казвате,че на 13 сте го прайли,хем че на 14 е малка за секс..
Не знам дали я е страх и дали е малка,ама ако се стигне до нещо-използвайте презервативи![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
ЛИЧНО аз ще се почувствам готова с човек,на когото разчитам,който не иска само едно ебане и няма да ме зареже след тва![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз