.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Мъже...

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity

Мъже...

...вие забелязвате ли сигналите, които женските ви подаваме? В смисъл... одеве се забелязах, че като видя обект, с който бих била интимна при някакви си там обстоятелства и си променям походката, почвам да си събирам палците на краката да гледат един към друг и чупя разни стойки там.. .такива неща забелязвате ли ги?

Никогиш кат почне някоя да се кълчи там да поглежда на ляво на дясно си казвам или и са ходи до тоалетна или ии студено или я тресе... а може и да е нередовна... варианти много... но никога няма да ми доде на акъл тая май иска нещо....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Има нещо такова :P
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Никогиш кат почне някоя да се кълчи там да поглежда на ляво на дясно си казвам или и са ходи до тоалетна или ии студено или я тресе... а може и да е нередовна... варианти много... но никога няма да ми доде на акъл тая май иска нещо....
    Еее... това ме окуражи, аз тъкмо си мислих, че пича може да ме е разкрил!

Мега фен
    Град
    SF
    Забелязват те...
    Ебахти, слу4вало ми се е едва ли не да го награбя за гъза и той пак да не зацепи кво става...
    При мъжете нищо деликатно не работи. Май вси4ки ще сме много по-щастливи, ако просто като харесаш някого, отидеш при него и го питаш директно иска ли да се изпраскате...

Робинята на Quench

Чудна работа и много добра идея да идват и да казват
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Аз дори не говорех за праскане. Отивам до магазина, той е секси, чука мохабет с друго момче и аз започвам да вървя като кранта... Стори ми се странно да не го е забелязал и се притесних, ама все още се чудя дали е забелязал или не... бившият ми не разбираше намеците ми, крещящи: искам да скъсаме!

Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    Ем за другите намеци може и да се усетим.Ама няма как да разберем дали си събирате палците на краката.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Shorty
    Ем за другите намеци може и да се усетим.Ама няма как да разберем дали си събирате палците на краката.
    Имам в предвид... като ходя нормално краката ми, ходилата ми вървят успоредно един на друг (както на всички нормални хора), а като го видя и краката ми се разцентроват и се опитват да сключат прав ъгъл (нали си виждал положението на краката на емотата)...

От намеци амаааа хичччччч не разбирам ама виж по начина по които ме гледа момиче мога да разбера намеренията и

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    абе ако дойде гола към мене, ше забележа ама иначе... не се надявай
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

мъжете са коне с капаци
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    ами принципно не а и не ми и трябва ако ме харесва няма да ми подава знаци а ще дойде да ми каже все пак има уста има език може да говори

П.П. Просто съм пълен идиот
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    ами принципно не а и не ми и трябва ако ме харесва няма да ми подава знаци а ще дойде да ми каже все пак има уста има език може да говори

П.П. Просто съм пълен чикиджия

Да това им е проблема на женските вместо да дойдат да ти кажат че те харесват ми използват некфи намеци...Аз примерно уважавам гаджето ми тя дойде и ме целуна и така разбрах че ме харесва

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    Пловдив
    ъ, а не искаш ли да забележим ,че единия ти крак е по-дълъг от другия с 0.1 см....*бати тъпата тема

Град
    РЮАР
    Да бе е са ш'е ти гле'ам аз у палците на краката като те видим.. ш'е те гле'ам у face-a и у ass-a... притребвало ми е да ти гледам краката и пр1стите.. а п1к стойките...чупи се колко искаш... у леглото аз с1м господаря...

И значи в крайна сметка мога да се рацепя от клечене и той да не разбере?! Ебаси кефа!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    НИЩО не забелязват! Синдел е напълно права. Ако едно момиче те види как чупиш стойки и не знам си какво още веднага ще разбере за какво става въпрос ама мъжете...

абе ако дойде гола към мене, ше забележа ама иначе... не се надявай[/quote]

Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    мъжете са коне с капаци

Apyk povecheto ot vas sa naduti puiki, koito si mislqt che sveta se vyrti okolo tqh Moje da sme kone ama ot naasheto rebro ste syzdadeni, demek vie trqbva da ste kobili
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Targovishte
    Myjete nishto nevijdat te shte te vidqt samo ako si gola ili idish pri tqh i im se predlojish pone v pove4eto slu4ai
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    jensko sum,nai-veroqtno-ne
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    мъжете са коне с капаци
    Тва е истината!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Мъже...

Цитирай Първоначално написано от babity
    ...вие забелязвате ли сигналите, които женските ви подаваме? В смисъл... одеве се забелязах, че като видя обект, с който бих била интимна при някакви си там обстоятелства и си променям походката, почвам да си събирам палците на краката да гледат един към друг и чупя разни стойки там.. .такива неща забелязвате ли ги?
    Не винаги,има лигли които се държат постоянно така и правят хиляди неща.Аз забелязвам погледи,обръщам внимание на думи,на коса и има един начин по който им държа ръцете и ако не се дърпат значи са мои.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си