- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъже...
...вие забелязвате ли сигналите, които женските ви подаваме? В смисъл... одеве се забелязах, че като видя обект, с който бих била интимна при някакви си там обстоятелства и си променям походката, почвам да си събирам палците на краката да гледат един към друг и чупя разни стойки там.. .такива неща забелязвате ли ги?
Никогиш кат почне някоя да се кълчи там да поглежда на ляво на дясно си казвам или и са ходи до тоалетна или ии студено или я тресе... а може и да е нередовна... варианти много... но никога няма да ми доде на акъл тая май иска нещо....![]()
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Има нещо такова :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Еее... това ме окуражи, аз тъкмо си мислих, че пича може да ме е разкрил!Първоначално написано от Jagger
![]()
![]()
![]()
Забелязват те...
Ебахти, слу4вало ми се е едва ли не да го награбя за гъза и той пак да не зацепи кво става...
При мъжете нищо деликатно не работи. Май вси4ки ще сме много по-щастливи, ако просто като харесаш някого, отидеш при него и го питаш директно иска ли да се изпраскате...
![]()
Робинята на Quench
Чудна работа и много добра идея да идват и да казват![]()
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Аз дори не говорех за праскане. Отивам до магазина, той е секси, чука мохабет с друго момче и аз започвам да вървя като кранта...Стори ми се странно да не го е забелязал и се притесних, ама все още се чудя дали е забелязал или не... бившият ми не разбираше намеците ми, крещящи: искам да скъсаме!
![]()
![]()
![]()
Ем за другите намеци може и да се усетим.Ама няма как да разберем дали си събирате палците на краката.![]()
Имам в предвид... като ходя нормално краката ми, ходилата ми вървят успоредно един на друг (както на всички нормални хора), а като го видя и краката ми се разцентроват и се опитват да сключат прав ъгъл (нали си виждал положението на краката на емотата)...Първоначално написано от Mr.Shorty
От намеци амаааа хичччччч не разбирам ама виж по начина по които ме гледа момиче мога да разбера намеренията и![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
абе ако дойде гола към мене, ше забележа ама иначе... не се надявай
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мъжете са коне с капаци![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
ами принципно неа и не ми и трябва ако ме харесва няма да ми подава знаци а ще дойде да ми каже все пак има уста има език може да говори
![]()
П.П. Просто съм пълен идиот![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Да това им е проблема на женските вместо да дойдат да ти кажат че те харесват ми използват некфи намеци...Аз примерно уважавам гаджето ми тя дойде и ме целуна и така разбрах че ме харесва![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
ъ, а не искаш ли да забележим ,че единия ти крак е по-дълъг от другия с 0.1 см....*бати тъпата тема
Да бе е са ш'е ти гле'ам аз у палците на краката като те видим.. ш'е те гле'ам у face-a и у ass-a... притребвало ми е да ти гледам краката и пр1стите.. а п1к стойките...чупи се колко искаш... у леглото аз с1м господаря...![]()
И значи в крайна сметка мога да се рацепя от клечене и той да не разбере?! Ебаси кефа!![]()
НИЩО не забелязват! Синдел е напълно права. Ако едно момиче те види как чупиш стойки и не знам си какво още веднага ще разбере за какво става въпрос ама мъжете...![]()
абе ако дойде гола към мене, ше забележа ама иначе... не се надявай[/quote]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
Apyk povecheto ot vas sa naduti puiki, koito si mislqt che sveta se vyrti okolo tqhMoje da sme kone ama ot naasheto rebro ste syzdadeni, demek vie trqbva da ste kobili
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Myjete nishto nevijdatte shte te vidqt samo ako si gola ili idish pri tqh i im se predlojish
pone v pove4eto slu4ai
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
jensko sum,nai-veroqtno-ne
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тва е истината!Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не винаги,има лигли които се държат постоянно така и правят хиляди неща.Аз забелязвам погледи,обръщам внимание на думи,на коса и има един начин по който им държа ръцете и ако не се дърпат значи са мои.Първоначално написано от babity
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес