здравейте.Другата седмица заминавам на море и ми се пада да съм в мензис, а това никак не ме устройва по редица причини и затова си взех си Оргаметил.Въпроса ми е дали мога да го смесвам с алкохол и има ли опасност от това съчетание Оргаметил + Алкохол, защото ако трябва да съм честна ме очакват 10 наистина пиянски дни, но ако ще ми стане нещо (натравяне или нещо такова)няма да го пия.Някои от вас да е смесвал лекарството с алкохол или да е чувал за такова нещо?Моля само да отбелязвате дали мнението ви се основава на личен опит или на слухове.Може и да изкажете предположения какво ще стане.Моля ви нуйдая се от помощ защото съм мн обаркана и притеснена.Благодаря ви предварително.
По принцип никое лекарство не бива да се мсесва с алкохол. Оргаметрилът все пак е хормонално лекарство, и то не особено леко. Така че сама си реши дали е удачо да го смесиш с алкохол. Все пак и менструация не искаш и пиянски вечери искаш - е от едното май ще трябва да се лишиш. Весело море!
що не прочетеш на листовката?
аз имам една приятелка, която постоянно го пие поради други причини...и си се напива яко, така че няма проблем според мен. а и ако в листовката не е споменато нищо, значи няма проблем със сигурност