- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Metallica !
Металика ме разбиха!! Нямам думи !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..this world is watching me..
оо дааа....супер беше =D>
Не съм надута,а просто съм разглезена
Кои песни пяха?![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
В колко свърши концерта че аз не бях на него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изсвириха може би най добрите песни с 2-3 изключения, но адски се радвам че чух
Wherever i am roam, Sad but true, Master ot Puppets, Nothing else matters и естествено Seek and destroy.Липсваше ми само The Unforgiven ама карай.
Концерта свърши към 11 и 15 май
Master ot Puppets и аз я слушам по телефона...малко гадно се чуваше, но все пак![]()
12 години чакам тоя концерт ето 4е се случи неам думи да изразя радостта си.
ей го и сетлиста:
01. Intro - The Ecstasy Of Gold
02. Creeping Death
03. Fuel
04. Ride The Lightning
05. For Whom The Bell Tolls
06. Welcome Home (Sanitarium)
07. Leper Messiah
08. ...And Justice For All
09. Wherever I May Roam
10. Fade To Black
11. Master Of Puppets
12. Motorbreath
13. Kirk solo
14. Nothing Else Matters
15. Sad But True
16. One
17. Enter Sandman
Бис:
18. Last Caress
19. Stone Cold Crazy
20. Seek And Destroy
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Обаче добре са посвирили, и хубави песни са избрали все![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Плейлиста беше жесток, подредбата също![]()
а някой знае ли дали са ги давали по телевизията или ще ги дават?
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
Беше велико!![]()
![]()
Страхотно изживяване, който не е бил може само да съжалява ...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Е тва е! МЕТАЛИКАААААА![]()
Песните бяха подбрани аадски добре /определено знаеха как да започнат и как да сложат незабравим край на събитието../, изпълнението им - също.
Дано казаното от Джеймс накрая е истина.
Подгряващите също бяха на ниво /Даун де, на The Sword изпълненията бяха доста еднотипни/. Фил Анселмо обаче знаеше как да ни надъха здраво.![]()
Към 9 и нещо стадионът изригна. Вратът и краката още ме болят, но това няма никакво значение.![]()
What you give is what you get!
Нямам оплакване...всичко беше перфектно,Metallica,публика...аб солютно всичко...
потръпвам като си помисля,какво беше...
we give it all.
Завиждам благородно на всички,които са били на концерта!
Металика са най-великите,сигурна съм,че са направили страхотен концерт!![]()
Винаги ще съжалявам,че не отидох!![]()
Дали ще дават концерта по телевизията?
stigaaaaaaaaaaa .. za6to to4no kogato be6e koncerta az ne sum f bg .. ax i 6tom phil anselmo e naduhval .. az sig 6tqh da pripatkam o6te kato vidq nego .. puk za po - natatuka naprao nz ;(
За телевизията не знам /но сигурно няма/, но казаха, че ще ни посетят отново 'very soon'.Първоначално написано от Black Tears
![]()
What you give is what you get!
Носят се слухове,че официялното ДВД ще е от концерта в София.Леко се съмнявам,но дано греша![]()
Концерта беше страхотееееен ;]]]]
п.с. за двд и мен ме съмнява..
п.п.2 - тези, които не сте ходили - спокойно, догодина пак ще дойдат (поне според обещанията) :]
Беше най-великото изживяване! В България е нямало и няма и да има по-велик концертКато ги видях направо настръхнах, а като почнаха да свират направооооо.......
Искаше ми се да свирят и No Remorse, но няма значение. И без тази песен концертът беше страхотен. Чакам ги пак другата година с новия албум, все пак обещаха
![]()
Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man
Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man
a най хубавото е че догодина на световното им турне ние пак ще сме спирка :PПървоначално написано от hetfield_girl
п.с: А как ми се ще да мога да навия нашите да ми дадат малко кеш да купя новия ковчег(който нз,новия албум ше има и лимитирана серия във формата на ковчег с куп екстри) ...
----------------
Listening to: Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight
via FoxyTunes
Хаахахахах разбивация от всякъде бях най-отпред до оградата. Няма таковна надвикване с колоните просто няма такави дива нощ. Чакам тоя концерт от дълго и за вас незнам ма аз се размазах. Хаахахаха бях най-отпред на 6 метра от Металика. Дори се видях на снимките в Катахизис кои знае къде още ми има грозната мутра. Хаххаха сега събирам сили и 3 Август АРКОНАААААААААААААА
![]()
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Искаше ми се да чуя и Дъ мемори римейнс.... ама пак беше гига яко. Наболява ме гърлото оттогава.
az ne bqx![]()
ama metallica sa wurxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesno e gLawa Da otpysnesh, tryDno e Da poBeDish .. (*)
Това беше може би най-великият им концерт от години насам въобще!! Сетлистът беше размазващ!!! Още с първите няколко тона на Creeping Death се почна едно безкрайно пого за мене, така до последния здрав акорд на Seek & Destroy!!!![]()
Свиреха с хъс, а публиката почти не остави Хетфийлд да пее сам
Всичките "трю" метъли, които мрънкаха и не отидоха на тази "тъпа", "смотана", "гадно-комерсиална" и да не казвам още каква група могат да си заврят един голям отзад от мое име (и от това на още 60 000 човека)
:P
![]()
ПП: Догодина ще ги чакаме пак
ПП2: Налазвайте "Истината за Металика" по книжарниците![]()
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!