- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напълно обезкосмени или.. ??
Такам.. искам да ви попитам (относно момичетата) за обезкосмяването на интимните части, като се има в предвид, че водите полов живот.. как мислите.. трябва ли космите да се премахват напълно или не е проблем ако се оставят съвсем малко.. вие какво мислите..![]()
Както си решиш![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Предпочим да са напълно но всеки с вкуса си![]()
аз напълно се обезкосмяваммного по-прятно ми е
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ами аз предпочитам напълно обезкосмени .. момиче съм и лично ми е по хигиенично и комфортно но все пак си е лично мнение ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Chisto.
+1Първоначално написано от _miShlence_
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Махам вси4ко.
По едно време си бях оставила ленти4ка, ама то не си е работа.. Едно безкрайно оформяне, не знам си кво си. И седи гадно.
![]()
Робинята на Quench
Еми кадето искам,всеки има свое мнение!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
естествено,че изцяло.изпитвам някво отвращение към космите![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
И аз така само дето на мен лентичката ми харесва повече ама съм мъъъъързелПървоначално написано от SINDEL
![]()
vsi4ko mahamtaka mi e nai-udobno
Както ти си решиш,но аз мразя да имам и 1 косъмче отдолу,махам ги всичките
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Или махам всичко или оставям съвсем мъничко ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мързел съм и махам всичко,ама определено ми харесва когато си направя една тънка чертичка отпред.Много е секси така,някак си женствено и различно.Ама си е голяма играчка в банята докато я оформяш.
+1 : )Първоначално написано от malka_blizalka_
изцяло няма смисъл да си играеш полвин час за някаква чертичка и така нататък![]()
Аз имам въпросче..какво използвате за да се обезкосмите там?![]()
Малко оставям. Така си ме кефи повече.
Memento moriendum esse!