- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напълно обезкосмени или.. ??
Предпочитам навсякуде всичко да е гладичко при мен :P
4ista sam otdolu kato proletna rosa![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Махам всичко, защото, въпреки че мноооого ми харесва бразилската лентичка, все не мога да си я направя. Иначе тва си е въпрос на лично мнение и вкус, всеки да си ходи, както си иска. Имам 1 пр, която изобщо не се обезкосмява и така си й харесва, пък и приятеля й не бил се оплаквал, така че .... въпрос на вкус.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
не мисля че е проблем и да имаш малко ... но на мен ми е некомфортно и .... гледам (до колкото виждам) да не оставям нищо ...![]()
mi maham si4ko
po me kefi taka![]()
![]()
Или ще си напълно обезкосмен или не. При средният случеи боцка.Аз лично предпочитам напълно обезкосмен.
♥ ♥ ♥
напълно .
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Според мен е по добре изцяло, но всеки с разбиранията сипо-добре се вслушай в отговорите на момчетата
4isto
Всичко махам! ...но ти естествено може да правиш каквото решиш за най-добре - личен избор (:
Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза
Еми аз си ги махам изцяло,мразя да съм дори с 1 косъм там долу.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
всичко махам![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз предпочитам да е гладко като бебешко дупе![]()
Трябва да са напълно премахнати едно че е по хигиенично и друго че на партниора ти няма да му е приятно ако при френска любов попадне някой косъм в устата му![]()
Аз си купих от един BG сайт машинка за лазерна епилация в домашни условия. Вече я ползвам няколко месеца и има видим ефект. Просто трябва да се спазват указанията, като това да се прави кола маска 2 дни предварително, да се прави тест на кожата, за да не боли. Мене лично въобще не ме е боляло след като спазвам указанията. А и машинките хич не са скъпи. Всички знаеме какви цени предлагат студията, а аз за доооста по малко се епилирам, та и цялото семейство Smile
сайта мисля че беше www homeepilation com
Нема лентичка , нема нищо .. Сичко се маха докато стане гладко .. Отвръщават ме космите...
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ЙъпПървоначално написано от Yallama
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
маха се всичко иначе ми е някакси некомфортно пред приятеля ми...![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Първоначално написано от WondeR TeddY
и при мен е така,някак си се чувстваш много по-добрепък и ако не се обезкосмяваш можеш да хванеш гъбички и тогава става страшно положението