.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора

vuzrastta problem li e

imam priqtel na 15 godini koito hodi s momi4e na 11 i za razlika ot mnogo mom4eta na na6ata vuzrast toi ne e poludql na tema sex toi prosto q obi4a i az napulno spodelqm mnenieto mu vuprosa mi e dali spored mnozinstvoto tova vijdane e pravilno
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Пловдив
    шо пъ да не?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на мен 11 годишни са ми малки... виж някоя 14-15 по става ама 11 то тва няма 3-4 клас.... да си играе с кукли тоя щом си е фанал толкова малка, другите не го ебават за слива
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Апф щом я обича да са живи и здрави,щом не иска секс от нея,въпреки че се някога ше поиска и тогава може би ще бъде проблем

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Апф щом я обича да са живи и здрави,щом не иска секс от нея,въпреки че се някога ше поиска и тогава може би ще бъде проблем
    +1 и аз мисля така
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

+1 за мнението на paranoia

Град
    in Paradise
    Според мен възрастта въобще няма значение Важно е хората да се обичат!

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

дам ако му се чакА,нека се обичат
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    40 Miles from the Sun
    Да бе, сигурно се обичат. Тоя предполагам е някъв смотан, дет, както каза Бате Васко, хората на неговата възраст не го ебават за слива. А на 11 с гадже? Ай щига уе! Аз на 11 не знаех кво е момче! о.О Не мога да ги разбера тея хора. Кво е т'ва детство, майна. Като разправят на децата си, няма да разказват как са си играли пред блока, а как са се натискали с някъв батко на пейките. 'Гати примера.

Град
    РЮАР
    11 години то не знае пика ли му се, яде ли му се, ебе ли му се... ае моля ти се. Т'ва за мене е нереалн0

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    mi vijte momi4eta na 15-16 ponqkoga hodqt s 'batkovci' na po 18-20
    taka 4e ne znam kakva e razlikata vsmisul i v tehniq slu4ai eventualno 6te se polu4i taka ama sled izvestno vreme
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Цитирай Първоначално написано от blader
    taka 4e ne znam kakva e razlikata vsmisul i v tehniq slu4ai eventualno 6te se polu4i taka ama sled izvestno vreme
    Хаха пич има разлика м/y момиче с мензис и цици на 15 и малка третокласничка с плюшено пони

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти видя ли кво писа?? къде са 15-16 къде 11.... искаш да ми кажеш че на 11 имат същия акъл кат на 15-16.... те не знаят още таблицата за умножение ама гаджета и после що на 15 стават курви, ми точно заради такива идиоти дето е на 15 години и си е фана 11 годишна...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ааа не според мен си е малко странно,да не е доста...ддз

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    на мен 11 годишни са ми малки... виж някоя 14-15 по става ама 11 то тва няма 3-4 клас.... да си играе с кукли тоя щом си е фанал толкова малка, другите не го ебават за слива
    Всъщност е 5 клас ако е на 11...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    pz city
    в този случай е проблем ако са ми правилни сметките това момиче ще е 7 клас а той 9 точно в този момент такива връзки са безсмислени и само губене на време виж друго ще е ако той е на 25 а тя на 20
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    in my world!
    Да бе, сигурно се обичат. Тоя предполагам е някъв смотан, дет, както каза Бате Васко, хората на неговата възраст не го ебават за слива. А на 11 с гадже? Ай щига уе! Аз на 11 не знаех кво е момче! о.О Не мога да ги разбера тея хора. Кво е т'ва детство, майна. Като разправят на децата си, няма да разказват как са си играли пред блока, а как са се натискали с някъв батко на пейките. 'Гати примера
    ......
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    11 години то не знае пика ли му се, яде ли му се, ебе ли му се... ае моля ти се. Т'ва за мене е нереалн0
    +1
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Тоя твой фр,
    ако беше поне малко свестен,
    нямаше да се занимава с толко малки..
    Явно човека страда от липса на внимание
    от страна на наборките

Като ти гледам и
    предишната тема,
    виждам колко ти е акъла
    и колко е този на фр ти

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Това ме съсипа!
    И да говорим, и да не говорим, нека са живи и здрави приятелчетата ти.
    Поне, аз, докато четох темата, си представих как се целуват само по устичката, ала бала, как той я изпраща до вкъщи.. туй-онуй.. смисъл.. що-горе приемливи неща. Ама тука кой изтърси "Ще разправят на децата си как като малки са се натискали пред блока с някъв си батко" ..е.. тогава ми преобърнахте фантазията на двеста градуса.

И продължавам да си мисля, че вече всички сме тотално изпаткали, защото постоянно гледаме от лошата на страна......

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ами сега не мога да опреквам и да казвам, че възрастта има значение, след като аз самата( на 15 съм) ходя с 18 годишен. Нямам право да съдя.
    ♥ ♥ ♥

Абе аре щом се обичате то тва си е децка любов А иначе понякога възрастта има значение да...смисъл ако да речем некой е на 50 а се е хванал с неква на 20 или некой 30 годишен с 14 годишна примерно...хм противно е.

Град
    "градът на мечтите"
    Не,не е абсолютно никакъв проблем.Моя приятел също е с 4 години по-голям от мен,само дето аз съм на 15,той на 19,но това няма значение
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    -От НякЪдЕ-
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти видя ли кво писа?? къде са 15-16 къде 11.... искаш да ми кажеш че на 11 имат същия акъл кат на 15-16.... те не знаят още таблицата за умножение ама гаджета и после що на 15 стават курви, ми точно заради такива идиоти дето е на 15 години и си е фана 11 годишна...
    +1 точно за тфа после стават курвички ...
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си