- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vuzrastta problem li e
imam priqtel na 15 godini koito hodi s momi4e na 11 i za razlika ot mnogo mom4eta na na6ata vuzrast toi ne e poludql na tema sex toi prosto q obi4a i az napulno spodelqm mnenieto mu vuprosa mi e dali spored mnozinstvoto tova vijdane e pravilno
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
на мен 11 годишни са ми малки... виж някоя 14-15 по става ама 11 то тва няма 3-4 клас.... да си играе с кукли тоя щом си е фанал толкова малка, другите не го ебават за слива![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Апф щом я обича да са живи и здрави,щом не иска секс от нея,въпреки че се някога ше поиска и тогава може би ще бъде проблем
+1 и аз мисля такаПървоначално написано от paranoia
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
+1 за мнението на paranoia
Според мен възрастта въобще няма значениеВажно е хората да се обичат!
![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
дам ако му се чакА,нека се обичат![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Да бе, сигурно се обичат.Тоя предполагам е някъв смотан, дет, както каза Бате Васко, хората на неговата възраст не го ебават за слива. А на 11 с гадже? Ай щига уе! Аз на 11 не знаех кво е момче! о.О Не мога да ги разбера тея хора. Кво е т'ва детство, майна. Като разправят на децата си, няма да разказват как са си играли пред блока, а как са се натискали с някъв батко на пейките. 'Гати примера.
![]()
11 години то не знае пика ли му се, яде ли му се, ебе ли му се... ае моля ти се. Т'ва за мене е нереалн0
mi vijte momi4eta na 15-16 ponqkoga hodqt s 'batkovci' na po 18-20
taka 4e ne znam kakva e razlikata vsmisul i v tehniq slu4ai eventualno 6te se polu4i taka ama sled izvestno vreme
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Хаха пич има разлика м/y момиче с мензис и цици на 15 и малка третокласничка с плюшено пониПървоначално написано от blader
ти видя ли кво писа?? къде са 15-16 къде 11.... искаш да ми кажеш че на 11 имат същия акъл кат на 15-16.... те не знаят още таблицата за умножение ама гаджета и после що на 15 стават курви, ми точно заради такива идиоти дето е на 15 години и си е фана 11 годишна...Първоначално написано от blader
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всъщност е 5 клас ако е на 11...Първоначално написано от tuzaro
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
в този случай е проблем ако са ми правилни сметките това момиче ще е 7 клас а той 9точно в този момент такива връзки са безсмислени и само губене на време виж друго ще е ако той е на 25 а тя на 20
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
......Да бе, сигурно се обичат. Тоя предполагам е някъв смотан, дет, както каза Бате Васко, хората на неговата възраст не го ебават за слива. А на 11 с гадже? Ай щига уе! Аз на 11 не знаех кво е момче! о.О Не мога да ги разбера тея хора. Кво е т'ва детство, майна. Като разправят на децата си, няма да разказват как са си играли пред блока, а как са се натискали с някъв батко на пейките. 'Гати примера![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тоя твой фр,
ако беше поне малко свестен,
нямаше да се занимава с толко малки..
Явно човека страда от липса на внимание
от страна на наборките![]()
Първоначално написано от blader
Като ти гледам и
предишната тема,
виждам колко ти е акъла
и колко е този на фр ти![]()
Това ме съсипа!
И да говорим, и да не говорим, нека са живи и здрави приятелчетата ти.
Поне, аз, докато четох темата, си представих как се целуват само по устичката, ала бала, как той я изпраща до вкъщи.. туй-онуй.. смисъл.. що-горе приемливи неща. Ама тука кой изтърси "Ще разправят на децата си как като малки са се натискали пред блока с някъв си батко" ..е.. тогава ми преобърнахте фантазията на двеста градуса.
И продължавам да си мисля, че вече всички сме тотално изпаткали, защото постоянно гледаме от лошата на страна......
Ами сега не мога да опреквам и да казвам, че възрастта има значение, след като аз самата( на 15 съм) ходя с 18 годишен. Нямам право да съдя.![]()
♥ ♥ ♥
Абе аре щом се обичате то тва си е децка любовА иначе понякога възрастта има значение да...смисъл ако да речем некой е на 50 а се е хванал с неква на 20 или некой 30 годишен с 14 годишна примерно...хм противно е.
Не,не е абсолютно никакъв проблем.Моя приятел също е с 4 години по-голям от мен,само дето аз съм на 15,той на 19,но това няма значение
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1 точно за тфа после стават курвички ...Първоначално написано от tuzaro
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!