.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

отново по повод 1вия път

та така здравейте .. имам един конкретен въпрос тъй като скоро ще го правим с моят приятел се чудих много за подходящо място за 1вия път .. след като нали има вероятност да има кръв и за да не омацаме .. плс споделете вие къде сте го направили първият си път
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Град
    На края на дъгата :)
    оффффффффффффф ай стига бе мамка му,вие тъпи ли сте ама поразрови се малко има 10000 такива теми слез малко по-надолу във форума и ще ги видиш,стига с тея въпроси
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Да сложи кърпа под теб!

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Да сложи кърпа под теб!
    легенче

SK0RP10N
    Guest
    Abe shto direktno ne slojite otdolu edna medicinska banka za sabirane na krav i da q dadete na nqkoq bolnica ?

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Abe shto direktno ne slojite otdolu edna medicinska banka za sabirane na krav i da q dadete na nqkoq bolnica ?
    тая идея ми допада =D> \/

Град
    Ha MopeTo (sun)
    оффффффффффффф ама верно вие тъпи ли сте или какво ? кръв та кръв-надали ще има чак толкова голямо количество,че да се притесняваш да не "омацате" + това тя се пере (с малко студено вода и накисване).и престанете да мислите за тоя чви път-ама кога,ама как,ама защо.с нагодяване на нещата всичко ще се превърне в пълен провал.поговорете си като двойка и го направете ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Re: отново по повод 1вия път

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    та така здравейте .. имам един конкретен въпрос тъй като скоро ще го правим с моят приятел се чудих много за подходящо място за 1вия път .. след като нали има вероятност да има кръв и за да не омацаме .. плс споделете вие къде сте го направили първият си път
    където си искате... къв ви е проблема?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тц тц тц , ще се оцапат, леле колко сте гнусливи [/b]

Re: отново по повод 1вия път

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    Хвани една лъжица и се издълбай сама, за да няма кръв с приятеля ти послее....
    пссст..

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    Хвани една лъжица и се издълбай сама, за да няма кръв с приятеля ти послее....

......
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

Кръвта наистина не е толкова много колкото си мислиш, а и после ще исперете чаршафа и готово няма нищо за притеснение! Отпусни се и недей да мислиш толкова много за това и всичко ще е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си