- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цепнал
Приятелката ми каза , че съм я цепнал!Какво иска да каже с това и как съм го постигнал?!
Ми от много секс и лашкане и натискане![]()
![]()
![]()
![]()
и се е цепнала вагината..
![]()
мене веднъж ме беше разранил ама отвътре,защото проникваше мн на дълбоковнимавай как го правиш,бъди по нежен на моменти
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Putkata ne vijdam, kak shte se scepi, ama ako si i go naviral v zadnia dvor - moje da si i scepil sfinktera
От анален вероятно ..
От каквото и да е - бъди по-внимателен .... И питай момичето, не нас .. Да не сме я чукали ние ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз така мисля ,че е имала предвид дупето си.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
\Първоначално написано от margo_93
/ \
/ \
/
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
И аз съм съгласна.Първоначално написано от danielchety
![]()
imala e predvid dupedo si pi4 i na men mi se e slu4valo ne e priqtno hi4 ili si go vkaral na suho ili mnogo navatre i mnogo zlobno.... badi malko po vnimatalen de![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NaEbI Me I Me ZaEbI
Тя ще ти каже
Голям размер на картинката! /machoka/
Много бих искала да ти кажа от какво се е получило,но отговора ще го търсиш само от нея