- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cradle Of Filth В България
Cradle Of Filth Идват в България на 17 Август на Фестивала Spirit of Burgas
повече инфо тук:http://www.spiritofburgas.com/static/17/3
Честито на Всички Блекъри във Форума. Metal Forever![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кредъл ъф фифт и блек?Първоначално написано от metala666
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Според теб какво свирят
Faggot MetalПървоначално написано от metala666
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Orono ти си на добре ти 10 км ще биеш ама аз трябва да мина цяла България около 400 км требва да бия до Бургас![]()
![]()
мислех си, че гей-парада беше преди 1-2 седмици![]()
найси
Ама няма да мога да отида - Каварна, планини, прекалено много разходи стават, няма как. Не почвайте темата за стила на Кредъл пак, че нема отърване, ахах.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е тя темата е започната.Оправи си разходите за да идеш или взимаш от мами и тати пари и отиваш
Напълно съгласна!Първоначално написано от exploitedteen
Къде са AC/DC MetallicA Deep Purple Whitesnake Manowar Accept Judas Priest Guns N' Roses и т.н .. къде са Cradle of Filth?Голям шум за нищо.Не,че нещо...просто Класическия рок и метъл никога няма да умрат..банди като Cradle Of Filth Dimmu Borgir..са едно голямо НИЩО.Само на гримове, татуировки, пиърсинг и т.н го докарват.. - това всичкото е от липса на талант..това,че крещят като заклани,наплескани със "мъртвешки грим"татуирани по цялото тяло,пиърсинг на всякъде,и със шипове по цялото тяло - не ги прави велики,блек метъли със дълги черни коси, приличащи на сатани..или така трябва..това ли е днешната представа за блек метъла
?Слушай групите още от 70те 80те..от там се почва.Не искам да се заяждам с автора..просто от горе изброените неща - това не ги прави искинска блек метъл банда..трябва талант да има..
.. нищо лично..иначе Блек метъла не ми е в стила.
Желязна Девица
Не ги харесвам. Ама хич.![]()
What you give is what you get!
пф на живо чували ли сте го как се дере тоя Дани![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
Да умрат тея и да дойдат IMMORTAL
Ми добре. Не ги слушам, не ме интересува особено.![]()
и аз бих им затворил вратата...Първоначално написано от exploitedteen
we give it all.
е, всеки с предпочитанията си.
няма да стане при мен обаче тая, за жалост. Карай да минава, и без това ми се струпаха супер концерти тая година, а има още толкова време - Найл, Белфегор и Грейвуърм също ще идат. Да не говорим за Аркона на 3 август ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кефи ме колко надъхано говориш за Блек-а и накрая добавяш "иначе Блека не ми е в стила"Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
Глупаво е да съпоставяш толкова различни банди от толкова различни времена с тях.
Последните години Cradle не правят Блек и самите те си го казват, но какво от това?
Музиката им пак е уникална, Dani има уникален глас, а да казваш, че нямат талант... Т'ва че ти не слушаш някоя група означава ли, че им липсва талант?! Всеки с имиджа си, на текстовете им отива такава визия каквато групата представя
Аз ги слушам вече 9 години и т'ва е достатъчно доказателство, че са талантливи
![]()
![]()
Cradle of Filth - The Twisted Nails Of Faith![]()
епа тея верно ли ще едват 0-o
знаех, че в Бургас sisters of mercy ще свирят, ама Cradle.. + в официалният им сайт няма никво инфо за идване в България
п.с. всички анти-фенове сте ми толкова забавни... ;]
хъхъ..
Готино![]()
Нали знаете за българсия портал? cradlebulgaria. com
Не ги Убивай. и твойте ще дойдат скоро време още не знаят всичките есени концерти. Могат да дойдат и теПървоначално написано от bl00dmage
е как да не го знам този порталПървоначално написано от omfgffs
Ти май имаш регистрация нали.
Жалко подобие на блек?Първоначално написано от metala666
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от lsd43
добре, що ме карате сега да си изказвам експертното мнение...
cradle в момента НЕ са блек метъл и в това просто няма съмнение.
Но за всички, които се мислят за много отворени - вземете чуйте (примерно) песента funeral in carpathia и кажете, че ми е интересно, като какъв стил ще я лепнете.
Аз не ги слушам ,чувал съм техни песни ,ама определено не ми харесват.Първоначално написано от Shadow_Walker
Принципно не слушам Блек,ама както и да е.
Ааа бате и ти ли си за феста в русеПървоначално написано от ScionOfStorm
Апостаси Лорд белиал Греивуърм ама и Горгорот наближават Наил и Белфегор предпо1итам на тях отколкото на изтърканите вече Кредъл
![]()