- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко време мотахте приятели си?
Интересно ми е по колко време бавихте приятели си преди да легнете с тях? Теми такива има, ама искам по актуална, доста ми е интересно и от личен план искам да видя, само аз ли съм прецакан?
Ами аз мисля че ти написах мойта кога беше готова иначе правихме секс на 1-вия месец да кажем месец и 5 дни нещо такова![]()
11 месеца![]()
![]()
![]()
Не се ебавай, че като видя тва число и ушите ми започват да пищят.Първоначално написано от Puky
Има разлика, когато момичето е девствено и когато не е... Иначе аз на сегашния му пуснах на 2 седмици май![]()
и аз така на 2рата седмица... просто мойта не успя да ми устоиПървоначално написано от ;
:P
![]()
Според мен кат не е девствено моми4ето 6те ти пусне бързо но ако е девствено 6те има да по4ака6 доста дълго време... за6тото моми4ето което е девстевено трябва да е сигорно дали иска да си изгуби девстевеността сас теб![]()
![]()
![]()
aXxAXAXhxaAx На голям експерт попаднахмеПървоначално написано от Nedko0o
Не знае как се пише "девственост", пък и ще ми философства
![]()
![]()
Хаха да - при репликата "станал ми е" кво да го праяПървоначално написано от malko_pros
![]()
еми да му го беше праснала с една мухобиикаПървоначално написано от ;
![]()
![]()
И аз можех на 2-рата седмица но правих поведениеПървоначално написано от ;
![]()
![]()
АХхаАХахАХаПървоначално написано от malko_pros
![]()
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
ааааа доре ще знам за следващия път кво да ти подготвяПървоначално написано от malko_pros
![]()
![]()
Пич не се ебавам така си е .. не си единствен..Първоначално написано от drugar_komunist
С един ми отне около 10 месеца докато се наканя да му се дам.![]()
А и не знам колко е бил прецакан, щото не съм му забранявала да се *еди си кво* с други мадами![]()
А последния ме чака около седмица.![]()
хах ми аз моита приятелка като я излъгах че съм девствен и не и давах секс 2-3 седмици и тя накрая ме помисли за педал и аз изненадаа ела при батко хах славни дни дааам даам славни
При мен винаги се е полу4авало така, 4е първо правим секс и след това тръгваме, така 4е...![]()
![]()
Робинята на Quench
10 месеца ама аз исках още преди да направим 2![]()
аз мисля че тфа не е до мотане просто когато се почувства готова за тфа а иначе аз вече 7ми месец![]()
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ми към 6 месеца!!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
абе кфи са тия "на първата седмица" ,"на 11-тия месец" .. да кажем месец - месец и нещо е допустимо ..![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Хех мене моя ме моташе 1 месец преди да се даде :Д :Д :Д :Д