- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
vamp най - селяндурдките мнения които прочетох в тази тема са твоите.![]()
С тоя подпис и метълската подкрепа си много прозрачен.Първоначално написано от g_antonov
Бейбиту всеки има тинейджърски период в който е бунтар,и аз съм бил бунтар и аз съм носел камуфлажни дрехи,слушал съм рок и т.н. Обаче навреме се усетих,че е грешно да ме оценяват по дрехите и музиката.Не съм имал пари,казах вече къде съм израстнал.Приятелите ми са били точно от такива групички,седял съм и аз в метълски клубчета с тях и видях,че ако си бунтар,бунтар ще си останеш,няма да имаш нищо някой ден.Другите ще имат коли,пари,жени,а ти ще си имаш тъпата музика и дрехите,защото ти сам си избрал да си такъв и да такъв да те виждат другите.А и тия фанатични групички като видят,че някой се издига и му резват крилцата,обвиняват го,че е "фешън" и т.н.Тия групички пречат на правилното развитие на тинейджърите и ги превръщат в наркомани и нещастници.Всеки може да си слуша каквото си иска,ама това с "униформите" не ми допада,още повече че не е модерно.Чалгарите поне са модерни,нищо,че и те са смешни.То не всяка мода е готина.Аз като съм боксъор да не ходя с боксовите ръкавици и шорти и така да седя по кафета,щото всички да знаят,че съм еди къв си или да седя само с такива като мен...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ne ne sum s dulga kosa i izob6to ne mi li4i 4e sum metul zatova drehite i pri4eskata ne sa problem i az sum na mnenie 4e vun6niq vid ne pravi 4oveka i zatova nikoga ne sum paradiral s tova 4e sum metal ili ne6to takovaКато си метал с дълга коса ли си? Ако си сигурно това ти е проблема. Пострижи се, обръсни се и си ти.
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Хм, еми тогава сигурно проблема е, че си втълпяваш , че не ти обръщат внимание или просто ти не взимаш нещата в свои ръце.. повечето момичета чакат момчетата да ги заговорят и да им предложат нещо по сериозно. Съвета ми е да почнеш да "зарибяваш".
mi ne znam mislq 4e prosto sum prekaleno sramejliv
taka sega po su6testvo vtoroto ne6to koeto iskam da kaja e 4e iskam da se izvinq na vsi4ki koito po nqkakuv na4in sum obidil 4rez postvaneto na tazi tema ili mneniqta koito sum pisal v neq prosto ne iskam da se zaqjdam s nikoi i ne iskam nikoi da ima lo6i 4uvstva kum mene ne moga da ponasqm da mi se surdqt
taka 4e o6te vednuj ako sum obidil ili naranil nqkogo 4rez dumite si molq vi prostete mi
nqma pove4e da pi6a otgovori 4rez koito po nqkakuv na4in da se zaqjdam s nqkoi taka 4e molq vi ako nqkoi se 4uvstva zasegnat da mi prosti
pi5ete vsi4ko koeto mislite za6toto sum gotov da go 4eta
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
hora prosto mi omruzna da jiveq bez da sum obi4an po po-razli4en na4in ot tozi po koito me obi4at rodninite mi razbirate li imam priqteli ama mi se iska6e da mmoga da usetq ne6to pove4e ne govorq za sex pone ne i na tozi etap a za liubov mejdu edno mom4e i edno momi4e v nai 4istiq i vid
echii <3
Копеле само мога да ти кажа че си много готинповечето момичета харесват лигави момченца който се обличат в розови блузчици и тн (не казвам че на мен не ми харесват) но предпочитамм някой мъж на място.. за съжеление ве станаха емота и останаха мн малко такива
и аз понякога съм се чудела.. какво толкова харесват и момчетата в наконтените.. фукли... но е така.. в живота няма страведливост... ае човече .. метал форевар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе мите не се впрягай толкози простено да ти е и заповядай в събота на шкембе чорба у нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кофти.. не виждам как някой от форума може да ти помогне.Аз мога само да кажа харесвай се ти и другите ще те харесват!![]()
mersi mnogo za suveta ama ne mislq 4e 6te mi pomogne ne iskam da se prevru6tamv samovliuben egoist i da stana kato nqkoi hora s golqmo 4esto naprazno samo4uvstvie
az priemam ne6tata realno i vzimam napredvid tova 4e nikoga ne sum imal vruzka s momi4e makar i kratkosro4na taka 4e stradam ot absoliutna lipsa na li4en opit
otdelno nqma kakvo da se zalugvam...ima dale4 po-krasivi mom4eta ot mene koito da zapulvat nujdite na momi4etata ne kazvam 4e sum grozen na men mi kazvat 4e ne sum ama...
drugoto koeto e na dneven red e 4e prosto sum mnogo sramejliv prosto ne moga da otida do nqkoe momi4e i prikrito da se izfukam pred neq s ne6to koeto eventualno dori da imam nqma da imam smelostta da go pokaja
a pri4inata da sum tolkova sramejliv...moje bi nai-re6ava6tiq faktor v slu4aq e tova 4e pri poslednite mi dva opita s momi4etata me otrqzaha a az sum prosto dosta 4uvstvitelen i me e strah da ne se slu4i otnovo
ne vqrvam da znaete kakva muka e da si vliuben v momi4e koeto vseki den stoi na malko po-malk ot metur ot tebe i da ne moje6 da i kaje6 kakvi sa 4uvstvata ti kum neq
tazi godina mi se slu4i to4no tova prosto e neponosimo opitvah se da se naduham opitvah se da subera kuraj no prosto vseki put kato se re6avah da i kaja kakvo 4uvstvam se se6tah 4e s ni6to ne prevuzhojdam drugite i 4e tq e prekaleno dobra za men i se se6tah za tova kak me otrqzaha predhodnite dva puti i se otkazvah ot strah da ne mi se slu4i pak
bolkata e prosto neveroqtno tejka....![]()
![]()
![]()
echii <3
Мога като музикант да ти кажа, че всеки има различни харесвания, но най добрите стилове са тези преди метъла. Извинявам се със това, че обиждам (почти) всички тук, но от класика до рок музиката е чиста, истинска и за това за което е направена - да ти достави удоволствие. Другите стилове прибягват до агресия и т.н., а чалгата я налагат, което е тъпо, тъй като чалгата е най - безмисления музикален стил, който съм срещал до сега.
btw: и хип - хопа има много добри моменти![]()
w00t, I commented
Щом не харесваш живота си, до който са те довели тези твои принципи, не осъзнаваш ли, че те не са най-правилното нещо което да те води...???! Vamp ти каза всичко точно както аз бих, това че ти го приемаш като опит за заяждане си е твой проблем. Истината е това, колкото и да не ти се иска. Готините хора се забавляват=> да намират място и за себе си в дискотеки, кафета т.н това са социални обекти, там се извършва много комуникация с хората, а ти си следвай принципите, които ще те доведат до следното - няма да опиташ от най-готината страна на живота... не знам не ти ли е писнало вече да седиш у вас и да се самосъжаляваш, аа и да чакаш любовта хах....![]()
i az bih hodil na mesta kudeto se subirat hora kato men ama problema e 4e v moq grad nqma takiva ima samo 6ibani diskoteki sledovatelno az trqbva da predam vsi4ko koeto sum bil cql jivot i da se otdam na kupona v 4algotekata kato vsi4ki ostanali a...
fakti4eski takiva kato mene ostavat preebani za6toto imat razli4en vkus ot masata i na vsi4koto otgore mi kazvat 4e az precenqvam horata po drehite i muzikata koqto slu6at
az nqmam ni6to protiv tova da druja s hora s razli4en vkus ot moq(i go pravq vsu6tnost samo s takiva druja de)
no mnogo hora imat ne6to protiv mene za6toto az sum s ne6to razli4en ot tqh ,akar 4e ne e dori i vun6no razli4ie za6toto az ne paradiram s tova koeto slu6am,gledam ili haresvam no prosto horata znaqt za tova i me othvurlqt ponqkoga
tova spravedlivo li e spored vas
echii <3
6te proqvq solidarnost kum moq priqtel i 6te pi6a kato nego![]()
naistina e takuv kakuvto se opisva seriozno opitvame se da mu pomagame da mu vdignem samo4uvstvieto i vuob6te da mu dokajem 4e e gotin 4ovek(naistina e takuv) ama toi ne iska da razbere ina4e vsi4ko koeto kazva e vqrno samo 4e az nqmam takiva problemi 6toto vratite na diskotekata sa mi kato vhodnata vrata u nas...prosto toi nqma kusmet i go vijdam 4e mu e gadno ama...
samo vi se molq nedeite da mu podnasqte "istinata" taka 6toto ne ste zapoznati s tova kakva e tq vsu6tnost.
respect i bob-4orba forever
abe 4orba stiga be 4ovek ne iskam da me za6titava6 vse edno nqkoi me napada
az obqsnih a horata kakvo mi e polojenieto i se radvam 4e ima raznoobrazni mnenia
molqti se samo da ne me za6titava6 ot nesu6testvuva6tite napadki
otdelno v subota sum na pa4a u vassss![]()
echii <3
a puk az kato bqh metalka kva depresiq bqhh... vsmisul.. rqdko izlizah , imah priqteli, no nikoga ne sum se dvijela s metali ili ne6ty razl ot fe6ani. Tam e rabotata 4e te si me priemat taka, i dori ne im pravi vpe4atlenie kogato sum isulena i vqrvq s 3-ma fe6ani po centara![]()
naistina e mn dobre 4e spazva6 principite si, no vse nqkoga 6te osuznae6 4e zaradi tqh si taka. KOeto vsu6nost ne e lo6o, ne ti trqat vruzki s momi4eta, posle pak si bluska6 glavata, ama sq ... kakto i da e.
mi prosto ne e nujno da se subira6 s hora kato teb ( be6e napisal 4e nqma mesta kadeto se subirat metali i tn v grada ti) subirai se , izlizai s razl. hora. A ako te sa tolkova tupi 4e da ne ti se kefqt 6tot si razli4en.. tva e dr vupros. Zna4i hodi si po kafetata, ne e nujno da se tup4i6b v 4algiqta, i kogato govori6 s momi4e, ne e nujno da s epravi6, a da si namerite nqkva ob6ta tema. Q i edin vupros: po fe6anki li si pada6, 6tot ne pro4etoh vs mneniq, i ot tezi deto pro4etoh ostanah s takiva vpe4atleniq. Za6toto ako e taka, nqma na4in da iska6 da se subira6 s metali, i d ahoi6 s fe6anka. I na teb nqa da ti e mn dobre , i na neq, sig sum ;D
blaa sorry za romana ;D
a i v nova zagora ima qki hora, kakvo ne ti haresva na grada .. tyk-tam ima qki su6testva. I ako kara6 ne6ty.. primerno blade (kato gledam nika ti) ela v stz na sk8 parka, se 6te se zapoznae6 s nqkoe momi4e svqstno ;D
mi padam si po vsqkakvi momi4eta samo da sa svestni i nikoga kato govorq s momi4e ne bih po5nal samo da govorq za muzikata ili samo za ne6to deto men me vulnuva estestveno 4e 6te tursq ob6ti temi 6toto ina4e nqma da e interesno i za dvama ni
i iskam vsi4ki da zapomnqt 4e prosto ne vzimam napredvid muzikalnite predpo4ktaniq,stila na obli4ane ili ne6to takova kato kontaktuvam s horata
za men tova sa gluposti su6to taka ne se obli4am kato metal ne sum s dulga kosa (ama mislq da si q puskam de) i ne zaribqvam horata po metala a su6to taka ne hodq po diskoteki i kafeneta...tova e ...zatova iskam da se zapoznaq s momi4e koeto prosto da iska da si govori s men i da bude obi4ana kato men...
ama nqmam kusmet za6toto grada e pulen s naduti fukli koito se muknat sus guzarute na grada taka da gi nare4em i nikoq ne mi obru6te vnimanie kato ne6to pove4e ot priqtel i mi e gadno...vsu6tnos mnogo mi e tejko imenno zaradi tova 4e ve4e dva puti me rejat i mislq 4e e imenno v tova 4e az sum s razli4en vkus za muzika i zativa se vprqgam 4e ima ora koito obru6tat vnimanie na tova ne6to ot sorta na 'Kak moje tupanar kato tebe da misli 4e ima 6ans s mene ha-ha-haaaaaaaa!'
gadno e 4e te othvurlqt za ne6to koeto ne bi popre4ilo s ni6to na edna normalna vruzka i...ne znam ama na men tova mi se struva abxoliutno nespravedlivo
echii <3
Първоначално написано от blader
ПХУУ не си попаднал на подходящата.Лично аз си падам точно по такива момчета. Само едно не ми е ясно как може да си падаш по фешанки .Знам ,че не бива да се делят така хората ама аз не виждам как метал ще тръгне с фешанка (давам само пример). Моя съвет е да си търсиш момиче с твоите музикални интереси ...
Целия шибан стил е едно копие !!!
Аз не разбирам какъв е тоя негатизъм спрямо така наречените "фешани"? Вече си мисля, че даже някое момиче, момче да изглежда малко по-добре, да се е облякло добре, като цяло да изглежда добре и Вие веднага го /я слагате поd знаменател- Feshan!
И все пак, аз си оставам расистка, но НЕ в отношение на стила н музика, на начина на обличане и т.н.
♥ ♥ ♥
qsno ama az ne slagam horata pod ob6t znamenatel prosto 'fe6an' e ob6toprieto opredelenie za hora koito slu6at osnovno 4alga i house muzika,hodqt kude 6to ima diskoteka i golqma 4ast ot tqh jiveqt za tova da se pokajat kato 'po-golemi' ot takiva kato men naprimer koito ne spodelqt interesite im
za razlika ot takiva hora oba4e ima i mnogo svestni hora opredelqni ponqkoga kato 'fe6en'-i i az sum suglasen 4e tova e gre6ka i othvurlqm razdelenieto na horata na takuv tip grupi ama kak ina4e da nari4am 'fe6an'-ite...ne znam
echii <3
По принцип не е определящо,но не мисля,че бих тръгнала с някой див металист с зъбести верижки,гривни и дълги косиХм...не е тайна и че си падам по готини хип-хопъри
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Да,до 20 години има.Първоначално написано от blader
После тряя си пич от класа.
Ако си богат,може и да не си.
6tom se kefi6 na guzarkite det hoat s gazarite smqtaiii...
emi 6a si nam momi4e be spox.. prosto small shans da e ot gazarkite. i kakva tema misli6 6te si nam s edna fe6anka, posledno vreme kat gi slu6am kvo obsujdat i ... stranno 6te e da sednete i dvamata da obsujdate modata, i tn. 6toto ob6to vzeto tva sa im osnovnite temikolkoto i da go otri4at, subiram se s takiva i znam.
a tva za razdelenieto, emi ima si hora s razl vkus, i mi e mn po-lesno da gi razdelqm na "metali" "4algari" " fe6ani" ( mejdu 4algar i fe6an ima razlika ! povqrvaite) stila im, opredelq kakuv 4ovek e vutre6no. Naistina ima mn svestni hora, prosto inteeresite sa razli4ni, i zatova malko zor da se polu4i nqkav smislen razgovor i tn...
qsno ama v grada edinstvenite metalki sa 3 momi4eta s okolo 2-3 godini po-golemi ot mene a...ima su6tonqkakvi zabludeni fenki na tokyo hotel deto sa po malki i tova eama te sa si fe6anki deto slu6at tokyo hotel za tova ne vzimam napredvid muzikalnite predpo4itaniq i stila na obli4ane prosto tova nqma zna4enie ako momi4eto(a v nqkoi slu4ai razli4ni ot moq mom4eto)e svqstno prosto problema mi e 4e iskam da sre6tna liubovta s nqkoe momi4e a nikoq ne iska da mi otgovori s liubov...prekaleno tejko i natovarva6to za psihikata e...
...ne znam prosto si mislq 4e ne sum lo6 i stra6en i ima kakvo da predloja na momi4e interesuva6to se ot tova da bude obi4ano i uvajavano ot otsre6tnaata strana...za6to trqbva da e tolkova trudno...za6to mamka mu(izvinqvam se za izkaza ama mi e naistina tejko)![]()
![]()
![]()
echii <3
takaaaaaaaaaaa sega malko da porazpusnem ne6tata vijte i se divete
![]()
echii <3