- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
maliiiiiiiiii pusni mi gi eitia u nas i glei kvo stava
6e gi klatq do zori bez po4ivka samo da sr smenqt
Не е важно какъв ти е стила на обличане, а дали се поддържаш. Метал си? Ок, това не ти пречи да изглеждаш добре, да спазваш хигиенни навици и да се грижиш за себе си. Не ходиш по кафета и дискотеки? Е, надали стоиш затворен у вас и чакаш идеалната да звънне на вратата си. Ако е така няма да дочакаш. И не си споменал дали харесваш някоя. Ако харесваш сподели, можем да измислим нещо. Ако никоя не харесваш какво точно искаш изобщо?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ideqta na temata be6e da razbera za6to momi4etata predpo4itat tupi jadni za sex prekaleno muskulesti za vuzrastta si mom4eta koito v 90% ot slu4ite otgovarqt na opisanieto na 'fe6an' koeto dadoh predi izvestno vreme a ne se zanimavat s takiva kato men i ni razmazvat samo4uvstvieto v zemqta da eba(izvinqvam se za izkaza)...
...kazvam go za6toto ve4e 3 puti me otrqzaha zaradi 6ibanata muzika i zatova 6toto az ne sum 'fe6an' i prosto...za6to trqbva da e taka...za6to naistina...ne znam
gadno mi e zaradi tova
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
значи пич не обиждай толкова много "мускулестите фешъни"
туй че ти не си фешън и не слушаш точно определен тип музика , не си мускулест не те прави нещо по малко от тях просто почни излизай запознавай се с момичета и т.н. а като стигнете до честта с музиката кажи си го метъл съм аз също съм метал и до ся съм немал такива проблеми заради музиката![]()
izvinqvam se na obidenite a na ostanalite blagodarq...pomagate mi naistina s polojitelnite izkazvaniq ot4asti mi vuzvru6tate razbitoto na mnogo malki par4enca(povqrvaite mi)samo4uvstvue...
...blagodarq vi otnovo mnogo sum vi priznatelen i produljavaite da pi6ete
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
значи и аз съм го минал тоя период на самота а при мен продължи доста дълго най важното е дан ти пука и да не се съмосажаляваш се ще доиде времето когато ще почнат да ти се лепят :P
бтв това да си фешън или по точно да се обличаш по стилно много помага
qsno ama nito imam vuzmojnost vinagi da sum moderen nito iskam 6toto mislq 4e si izglejdam dostatu4no dobre i 4e vun6niq vid ne e vsi4ko
echii <3
оф брат още ли не си разбрал нешните момичета или поне 99 % са курви![]()
Stiga s tova 99% 4e ve4e mi pisna; ne pro4etoh drugite komentari i ne znam daje na kolko si godini, oba4e spored men nqkoi ne6ta si idvat s vremeto- az primerno s1m luda po edno mom4e s koeto se vidqhme s1vsem slu4aino predi dosta vreme de i az pak ne moga da spra da mislq za nego, makar 4e ne sme prekarali mn vreme zaednoama az se otplesnah qko
mis1lta mi e 4e za vseki vlak si ima p1tnici :P v1preki 4e nqma da ti navredqt pone kafencata ot vreme na vreme
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
vuzmojno ama sme samo mujka kompaniq i da se muknem po kafeta samo mom4eta e nqkaksi 6ibano otdelno prosto ne mi e navik i 6te se durja naqkak durveno i skovano i nqma da imam golemi 6ansove s momi4etata nali razbirate...
prosto ne mi e mqsoto tam
imz vuzmojnost da si namerq momi4e koeto otgovarq na moite kriterii (a ne mislq 4e te sa visoki) 4rez ob6ti poznati ili v u4ili6te ili ne znam...po kusmet
echii <3
1во да кажа че не про1етох всички мнения но имам едно успокоениеи ето го и него (не знам до колко те успокоява ама...)
бившето ми гадже беше метъл малко нисък за момче изобщо не нацепен даже малко кльощави . когато го видях реших че е много сладък и едва ли някой го харесва въпреки че е от една доста известна и харесвана групичка в даскало... реших да поразпитам и за мое учудване всеки който питах казваше че е ужасно сладък и даже доста признаха че го харесват.... реших че не ставам за него въпреки че нищо ми няма мн нормална но не бях като него различна музика донякъде почти не известна и се отказах... и един ден той ме заговори и всичко си дойде на мястото като в мечти ми :] и ши кажеш кво от тва?!? след тва като му казах за откровенията които получих той мн се учуди и ми изкара почти същите доводи за външния вид така че откъде знаеш че някоя не си мечта е за теб?!? просто се огледаи малко повече... не е нужно да променяш нито стил нито поведение нищо...
хмм не прочетох всичко признавам си![]()
ама защо трябва да си тъп фешън културист с гадни плочки и баници на ръцете. Единствения ти проблем е ако си падаш по фешънки, ама нали разбираш че сте двата края на планетата и няма лесно да си намериш някоя свестна. А за това че страдаш от липса на женско внимание проблема според мен е средата, аз уча в даскало за изкуство и там 50% са метъли и т.н. и си имат много свестни момичета дето има какво да си кажеш с тях. Абе смени средата и така
П.С. Яко ЖИЦА![]()
![]()
Чисто така да си говорим.Какво толкова има ПО-ГРЕШНО да се обличаш както си искаш.Откога свободата да избираш свърши.Може да живеем на Стария Континент,но сме най-добрите в индустрията![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
vgrad pulen s 'fe6an'-i i nali4ie na kakto spomenah po gore tri momi4eta koito slu6at metal(puk i te sa nekvi ludi fenki ama ludi ti kazvam)i sa po-golemi ot men nqmam golqm 6ans da si namerq metal-ka taka 4e prosto sum se otkazal da podbiram horata po muzikalen vkus ili stil na obli4aneАбе смени средата и така
echii <3
Брато, споко, и ти си ЧОВЕК като нас, това дали носиш Армани, Долче или Адидас не те прави по-малко стойностен или по-маловажен от Всички нас !!! Нали разбираш, че всичко, което те заобикаля, дори тъпия диск с метъл ще те надживеее.... хората не са вечни и мисля, че имаме прекалено малко време да се градим като хора и да разбираме света около нас, имай самочувствие, защото макар заобикалящата те селяния не си и се поддал....
аз съм на 19 и съм 197 см. и определено не съм слаб... но виж дори да мога да имам много момичета, аз предпочитам да изчакам, да изживея нещо истинско, отколкото някоя селска, празна, изхабена връзка или флирт...........
ГЛАВАТА НАГОРЕ И СЪС САМОЧУВСТВИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
I'm not gonna let you fly away...
You came and you changed my world...
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
Брато, споко, и ти си ЧОВЕК като нас, това дали носиш Армани, Долче или Адидас не те прави по-малко стойностен или по-маловажен от Всички нас !!! Нали разбираш, че всичко, което те заобикаля, дори тъпия диск с метъл ще те надживеее.... хората не са вечни и мисля, че имаме прекалено малко време да се градим като хора и да разбираме света около нас, имай самочувствие, защото макар заобикалящата те селяния не си и се поддал....
аз съм на 19 и съм 197 см. и определено не съм слаб... но виж дори да мога да имам много момичета, аз предпочитам да изчакам, да изживея нещо истинско, отколкото някоя селска, празна, изхабена връзка или флирт...........
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
ако зацепи страницата, изчакай малко и не натискай прати по няколко пъти![]()
Бахти тъпия ник имам
азз съм против фе6аните *пуке*
слу6ам метъл..хардкоре...метълкоре. .нелметъл....рок и пънк...![]()
не е важно си напомпан....мразя мускулите ..като моми4е го казвам ;]И аз су6то много пове4е се вълнувам от любовта от колкото към секса така4е е по добре 4овек..да бъде себе си ...И да не предава интересите си ,само и само да бъде харесан...
![]()
Apocalyptica Feat. Nina Hagen - Seemann PZzz ^_____^![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
и аз съм съгласен с PePeLePew![]()
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
mi kvo da ti kaja...nemislq 4e nqkoe momi4e 6te trugne da se prehlasva pred mene 6toto kato gi gledam vsi4kite s nqkakvi spisaniq sus snimki aktiori ot sapunki i na justin timberlake i kato gi slu6am kak im se kefqt i izob6to ne obru6tat vnimanie na drugite osven tezi deto pone malko se doblijavat do predstavata im za gotin muj i mi stava mnogo gadno 4estno kazano ne vqrvam vsi4ki momi4eta da se vulnuvat ot nqkakva nasadena po izkustven na4in predstava za muj ama pone az poznavam samo takiva...1во да кажа че не про1етох всички мнения но имам едно успокоениеи ето го и него (не знам до колко те успокоява ама...)
бившето ми гадже беше метъл малко нисък за момче изобщо не нацепен даже малко кльощави . когато го видях реших че е много сладък и едва ли някой го харесва въпреки че е от една доста известна и харесвана групичка в даскало... реших да поразпитам и за мое учудване всеки който питах казваше че е ужасно сладък и даже доста признаха че го харесват.... реших че не ставам за него въпреки че нищо ми няма мн нормална но не бях като него различна музика донякъде почти не известна и се отказах... и един ден той ме заговори и всичко си дойде на мястото като в мечти ми :] и ши кажеш кво от тва?!? след тва като му казах за откровенията които получих той мн се учуди и ми изкара почти същите доводи за външния вид така че откъде знаеш че някоя не си мечта е за теб?!? просто се огледаи малко повече... не е нужно да променяш нито стил нито поведение нищо...![]()
echii <3
mi kvo da ti kaja...nemislq 4e nqkoe momi4e 6te trugne da se prehlasva pred mene 6toto kato gi gledam vsi4kite s nqkakvi spisaniq sus snimki aktiori ot sapunki i na justin timberlake i kato gi slu6am kak im se kefqt i izob6to ne obru6tat vnimanie na drugite osven tezi deto pone malko se doblijavat do predstavata im za gotin muj i mi stava mnogo gadno 4estno kazano ne vqrvam vsi4ki momi4eta da se vulnuvat ot nqkakva nasadena po izkustven na4in predstava za muj ama pone az poznavam samo takiva...1во да кажа че не про1етох всички мнения но имам едно успокоениеи ето го и него (не знам до колко те успокоява ама...)
бившето ми гадже беше метъл малко нисък за момче изобщо не нацепен даже малко кльощави . когато го видях реших че е много сладък и едва ли някой го харесва въпреки че е от една доста известна и харесвана групичка в даскало... реших да поразпитам и за мое учудване всеки който питах казваше че е ужасно сладък и даже доста признаха че го харесват.... реших че не ставам за него въпреки че нищо ми няма мн нормална но не бях като него различна музика донякъде почти не известна и се отказах... и един ден той ме заговори и всичко си дойде на мястото като в мечти ми :] и ши кажеш кво от тва?!? след тва като му казах за откровенията които получих той мн се учуди и ми изкара почти същите доводи за външния вид така че откъде знаеш че някоя не си мечта е за теб?!? просто се огледаи малко повече... не е нужно да променяш нито стил нито поведение нищо...![]()
echii <3