- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
Dude, ходила съм с метал, познавам и много кухи момчета, макар и изглеждащи по-добре не бих избрала тъпоумно копие на Джъстин Тимбърлейк пред някое земно момче с интелект. И има мнооого момичета, които мислят като мен. Съветът ми е, ако ще се запознаваш с момичета да го правиш сам (без значение в каква компания движиш по принцип). Трябва да имаш смелост и самочувствие, да си уверен в себе си и да знаеш какво точно искаш. Какви всъщност са ти критериите? Да е приличноизглеждаща и интелигентна или има особености, които съм пропуснала между страницитеНикога не можеш да си сигурен дали някоя не те харесва тайничко, но, ако отхвърлеш тази възможност няма да забележиш Момичето (с главно М)
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
mi vij v edno momi4e tursq samo dobrota,tolerantnost zemen haraker i estestveno da izglejda dbre do tolkova 4e da ne mi e nepriqtno da stoq do neq (ne 4e 6te vru6tam po-hubavite...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Пич аз тренирам тялото си но не съм чак пък културист, а гледам повече да съм строен, отколкото мускулест! И СЪМ МЕТАЛИСТ!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ МЕТЪЛЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuck fashions!
Само трябва да знеш да разговаряш с момичета, нищо друго.![]()
Ще намериш, има мн такива, believe meПървоначално написано от blader
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
poprincip i az tursq malko po svqstna vruzka ot 5 denaaz su6to slu6am metal i ne se obli4am to4no nali sus flanelkite no i az ne iskam mom4eto da e nqkuv kulurist turq kato na4alo shoden do moq harakter ob6ti temi i interesi i 4ak sled tova idva vun6nostta ne se ot4aivai ne vsi4ki momi4eta sa edni i su6ti kakto se kaza po gore koito tursi namira
![]()
Първо ... Съб Юли 26, 2008
Второ ... кирилица!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами пич в днешно време мацките гледат много повече обвивката отколкото вътрешността (има малки изключения разбира се),но редки!ще си намериш момиче ако поканиш някое на среща,комуникирай повече..аз също гледам анимации ,имам си свои стил ..хората които ти се пишат приятели ще те оценят такъв какъвто си ,а и момичето което ще се влюби в тебе
love is gone!
Матъли,хаусъри,чалгари,гей ве,лесбийки,кретени............ Е ми пука какви са стига да не парадират с това и да не пречат. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Напълно съм съгласна ... Има още едно нещо, което всички незабелязвате .. Всеки се радва на "фешаните" .. Защо? Те са някфи мозакоизпарени, чесно казано смешно изглеждащи .. И всички метъли, пънкари, кораджий, рапъри и т.н. си мислят ама как им се лепят на фешаните! О, Боже .. Хора слезте на земята да сте видяли метълка с фешан.. Просто напоследък последователите на чалга бозата са повечко и се забелязва ..Първоначално написано от ShtrudeL
До автора: Ако искаш да те забележат не се прави на това, което не си подкрепям останалите, че за всеки си има половинка и като се правиш на нещо друго няма да я намериш ...![]()
И преди съм го казвала,но...Първоначално написано от sweetpunk
Всички могат да бъдат еднакво тъпи или умни,независимо какъв стил музика слушат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако си нямах гадже мисли му.Първоначално написано от blader
Перфектен си. В никакъв случей не се променяй само заради поредното момиче, което ще те исползва, а накрая ще те захвърли като парцал. Какво и аз слушам метъл, не ходя по дискотеки( а по кръчми
), гледам анимета, обичам да си говоря с хората (прекалено общителна съм и не издържам да съм сама и да няма с кой да си говоя). За любовта и секса...без любов не може, а пък секса когато му дойде времето в дадената връзка. Културисти ненавиждам (по-добре е едно стегнато потдържано тяло (нито отпуснато нито с прекалено мн мускули,които ли1но мен ме отвръщават).
За всеки влак си има пътници. Ако се промениш по-скоро ще си хванеш някоя куха фешанка вместо някое момиче с акъл, което ще ти даде една пълноценна връзка.
Ще ти дам същия съвет, който дадох на най-добрия си приятел и от тогава той се чувства много по-добре, вече е усмихнат и има хубава връзка от 2 години вече благодарение на мен: Не се променяй, а си остани такъв какъвто си. Сигурна съм, че не би искал да те оценяват по външния вид, а по това какъв си от вътре. Дай си малко време. Никой не е казал, че точно сега трябва да си хванеш гадже. По добре исчакай малко, намери момичето, което наистина ти харесва и я заговори най-малкото от колкото да отидеш в някоя дискотека, да забиеш първата курва и на следващия ден пак да си сам и нещастен.
ФиешЪн
Трябва да си имаш самочувствие..
А и излизай някъде,надали момичетата ще дойдат пред вратата ти.Излез,запознай се! Колкото до външния вид,не всички харесват един и същи тип момчета..Ако се подържаш,толкова по-добре за теб,не да ставаш "фешън",а просто да се грижиш за себе си и повече да излизаш..
такаммм...
виждам че напоследък пак е почнало да се пише в тая тема...
значи...миналата година когато я пуснах...мисленето ми беше различно...тогава отчаяно исках да съм с момиче защто ми неше донякъде гадно че аз за разлика от другите никога не съм бил обект на интерес...бях затворен и сдухан...не говорих с много хора и...нямаше как да се надявам на внимание...
но така се случиха нещата че към края на октомври просто спря да ми пука...много се бях отчаял...и точно на рожденния си ден се запознах с едно момиче...то беше първото(и засега единственото..) което ми е обръщало внимание като на повече от приятел...и с нея прекарах най-неверояните 4 месеца от живота си...да...тя поиска да се разделим и се разделихме(което не ни пречи все още да сме приятели...да излизаме...да си говорим...въобще...потдържам е страхотни отношения...и в същото време не ми пречи да продължа напред...)...
тя ме накара да осъзная че не се налага да се променям за да съм харесван а да бъда себе си...но не само както досега да съм себе си но да съм свит и затворен а да съм себе си без да се притеснявам от това...
тази една гоина която измина и познанството ми с това момиче ми помогнаха да променя или по скоро да осъзная вижданията си по-добре...да разбера че това каква музика слуша човек или как се облича няма значене...че това са си чисто индивидуални претенции ...
важно е дали има сходство между интересите и характерите на 2-ма души...било то пълно или не...
затова напълно подкрепям мнението на ShtrudeL
и смятам че човек просто трябва да се покаже...да се открие пред света и хората и да понася последствията от това...независимо дали получава от тях одобрение или бива отхвърлен...
защото винаги е по-добре да бъдеш харесан такъв какъвто си отколкото да бъде харесвана представата която създаваш за себе си...
и така...аз имам отношение по темата и смятам че го изразих...но мисля че ако не на мен то тя може да е полезна на други хора с подобен проблем занапред...надявам се...
и благодаря на всички писали...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
ема предпочитания ест... аз не се кефя на чалгари не щото не им търпя музиката ами защото нямаме абсолютно никакви сходни интереси ... кефя си се на моя тип момчета ... и за теб ще дойде някоя металка![]()
phah
blader разкажи как се запозна с момичето точно на рождения ти ден, че ми стана интересно![]()
АХАХА много неща изчетох и нищо вярно ТРЯБВА ЗЕЛЕНО да имаш и то не малко, иначe и най-готЕня пичага и фИешън сваляч с (голф 2-ка)да си, нямаш шанс пред твърдата валута
![]()
ами... дам доста странен е света днес ... аз лично си падам по фешънчета... еее не само ... а тва че слушаш метал... и тн е супер яко ... аз лично мразя момчета-чалгарчета оуффф долна работа ... а и все пак ти си момчето не гледай дали момичетата те забиват и тн ... когато харесаш някоя просто опитай с нея ... ако имаш чувства към някоя другите няма да те интересуват...
![]()
![]()
![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Йееее и гаджето ми не ходи по кафета и дискотеки, слуша метъл и рок и гледа анимета ( и аз съм същата) А, и свириме на китари.. и секса винаги е след любовта при нас
![]()
![]()
Така че има и момичета, които търсят точно това !
Аз не бих ти обърналаПървоначално написано от blader
защото не слушам и не харесвам метъл нито метъли
Абееее .. кво ме занимавате с простотии.Всеки има право на избор как да ходи облечен, какво да слуша и т.н. Аз ако искам и по голо дупе ше изляза на центъра и НИКОЙ от вас не може да ми каже нищо, защото това си е лично и изцяло мой избор! На който не му харесва-да не гледа!!!!
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ае Джонатан Дейвис е машина и нямаш причина да ставаш фешън
Поздрав със Korn - Justin
аз съм ти фенкаПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Това е чудесно.
Не си Първата :Д