.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 186
    Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    сигурна съм :д
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ И няма и да си последната
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Amateur
    Всяко момиче си има вкус!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Всяко момиче си има вкус!
    Повечето имат лош вкус. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

леле мале

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ае Джонатан Дейвис е машина и нямаш причина да ставаш фешън

Поздрав със Korn - Justin
    и 2-те неща ги знам...
    а и освен че нямам причина нямам и намерение...
    (между другото...присъединявам се към феновете...)

към онези които ми приказват за метъли и така нататък...
    вижте к'во...
    айде стига с тия шибани разделения...метъл,чалгар,ф шън...глупости...
    твърде идиотско е...под 'фешън' имах впредвид всички онези надути пичове дето парадират с кинти и готини дрешки и които сякаш са родени в дискотека...
    за тях говорих...

ако трябва да съм честен едва ли влизам в представата на много хора за метъл(естествено говоря за външен вид...тъй де...като изключим дългата коса и това че обичам да нося черно....но повяврвайте ми...определено не влизам в класическата представа за метълист...ЩОТО НЕ ИСКАМ!!!...)
    и така...
    просто смятам че без значение от музикалните предпочитания и вкусовите различия хората са просто добри и лоши а това което определя дали са добри или лоши е поведението им(което пак е субективен фатор тъй като за някои може да е добро за други лошо...но в общи линии се надявам да разбирате за какво говоря...)
    ми....това е от мен засега...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

офф фешън или не с коса или без коса.. бла бла 100 чадъра фешън или не сички сме хора !! тва че някои се опитват да се поберат в някви рамки си е лично техен проблем !! Всеки да бъде какъвто иска !! Аз ако искам ше се пострижа 0 номер ше се обличам като фешън и ше слушам народно и кво от тва тва си е моя живот и го живея както ми е кеф : ) Спрете да питате Дебела или Слаба Голям или Малък Нисък или Висок .. ПРОСТО ЧОВЕК ! Би трябвало да е достатъчно..

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    blader разкажи как се запозна с момичето точно на рождения ти ден, че ми стана интересно
    хах...стана твърде случайно дори и според моите представи...и все пак не чак толкова...
    значиии...
    въпросното момиче е с една година по-малко(но определено е в пъти по-умна от мен...установих го в процеса на разговор с нея...) е сестра на едно друго момиче от моя клас...
    та момичето от моя клас ми беше разказвало неведнъж за това как сестра и също гледа(цитирам...) 'от онези...анимационните там...неща...' и слуша групи подобни на тези които и аз...и много ама много ми се радвала на рисунките...
    и в общи линии...не съм и бил безразличен...
    но аз вероятно защото не бях свикнал с това и не я отразих много,много...
    след това се случи така че нашия клас правихме нещо като купон за хелоуийн( а аз съм роден на хелоуийн...затова и така се случи че се запознахме на рожденния ми ден...) и събрахме цялото училище...и това момиче(сестрата на тази от моя клас...) беше там(тогава все още не се познавахме лично...)...и нали всичко си беше ок...всички се забавляваха...и в един момент тя дойде при мен...и очевидно много се притесняваше...само се чудеше накъде да погледне и се запознахме...и тя направо избяга след това и се беше изчервила...пък аз стоях като гръмнат...така де...обикновено не предизвиквам подобно поведение у момичетата...
    и така след това си писахме няколко дена по скайп...и там установих че с нея водя най-невероятните и интересни разговори които съм водил до момента...просто...става дума за около 7-8 часа писане в продължение на 3-4 дни...докато най-накрая и предложих да излезем и тя се съгласи и...някакси всичко стана естествено и от самосебе си...невероятно беше...сякаш наистина бяхме 2-те половини на един и същ човек...допълвахме се страхотно...дори сега когато не сме заедно но излезем някъде пак е така...довършваме си мислите и се разбираме с 2 думи...страхотен човек...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Варненска чайка
    ^^ Искам и аз такаааааааа Ебатии колко яко го описа
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P

Re: фешън или не?

Браво на теб, намерил си сродна душа.

Град
    Нова Загора
    вероятно или съм пропуснал да го отбележа или не съм го споменал достатъчно ясно но се разделихме след 4 месеца...така де...малко изненадващо ми дойде защото всичко си беше ок...и нямаше друго момче(и продължава да няма...интересувам се...) но просто...тя си имаше проблеми в училище и в семейството(така де...тя е отличничка и обича семейството си повече от всичко но тъй като беше поела абсолютно всякакъв ангажимент който човек можеше да поеме в училище и имаше някакви сериозни пререкания със сестра си...) и и се струпа много(о...и не приемаше никакъв вид помощ от мен...просто искаше да не я занмавам...и за около седмица или 2 ме беше...как да го кажа...все едно ме нямаше...)
    и после излязохме и тя...ми каза че в момента има повече нужда от приятели...не от гадже...някой който да я разбира и да и помага така както аз...но със който да не споделя тази макар и само емоционална обвързаност(всмисъл...искаш е да е независима...защото въпреки че аз не я ограничавах по никакъв начин...никога не съм я питал с кого е и какво прави и никога дори когато е пренебрегвала мен за да е с приятели не съм правил проблеми...и точно защото правех или не правех всичко това именно защото я обичах повече от всичко тя се чувстваше...обвързана...длъж на...просто това не съответстваше на нейния характер...тя иска абсолюна независимост...и все пак...аз проявих разбиране и не протестирах когато тя ми каза че иска да се разделим...мисля че така трябваше...просто...исках да се чувства добре...било то със или без мен...)...
    и така тя поиска да сме приятели и нищо повече тъй като в момента имала нужда от това...и аз естествено се съгласих...
    и до момента продължаваме да потдържаме много собри отношения...от време на време се виждаме...излизаме...говорим си(интересното е че все още тя е единствения човек с който мога да водя онези невероятни разговори които продължават с часове а не омръзват ни най-малко...)
    и това е...
    в момента съм отново сам(вече няколко месеца...) и наистина ми се отразява зле...всмисъл...не знам...аз съм романтик и имам нужда да обичам и да бъда обичан...но пък поне превъзмогнах онова повърхностно мислене което ме накара да озаглавя темата точно така както се казва...
    и някакси...продължавам да вярвам в любовта(за разлика от някои хора които след първото зарязване и казват неща от типа на 'няма любов' и други подобни...)...не губя надежда...продължавам да съм себе си и не се крия нито пък парадирам с това и просто оставям хората да преценят дали и как ще ме приемат...
    а това докога ще съм сам не зависи от мен...затова няма смисъл да го мисля кой знае колко...

echii <3

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

доста народ са ми казвали подобни неща след като са чули как съм се запознал с нея..или като описвам първата си целувка...
    не знам...аз го описвам така че да може човек макар и бегло да усети това което и аз(и честно казано силно се съмнявам да се получава...но щом казваш...)

echii <3

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    То тряя да изглеждаш
    и поне малко добре!
    Така е

Град
    Нова Загора
    добре деее...ясно...

echii <3

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от blader

доста народ са ми казвали подобни неща след като са чули как съм се запознал с нея..или като описвам първата си целувка...
    не знам...аз го описвам така че да може човек макар и бегло да усети това което и аз(и честно казано силно се съмнявам да се получава...но щом казваш...)
    Определено се получи

Hilary_

chop them babylon down
    пуснете им бомба

Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    chop them babylon down
    пуснете им бомба
    Тихо и ти ба Тъкмо отшумя малко темата
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Град
    Сливен
    Розова фанела ,прилепнали дънки ,гуменки мат стар и няква причоска Там е истината

Град
    Нова Загора

Определено се получи
    бих станал писател но смятам че начина ми на писане и изказа ми предполагат нещо в стил Тери Пратчет(уникален автор...любимия ми...)

ъммм...надявам се да се усеща иронията...не мога да пиша...

echii <3

Град
    Варненска чайка
    ^^ Хеех .. е не знам. Поне на мен ми хареса

Hilary_

Град
    •••Пловдив•••
    ше хвана и ще ги подстрижа всичките,нема такиа смешни прически ..

Град
    BurgasS
    еми виж има и метълки за теб,те също мразят кафета и дискотеки

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: фешън или не?

Vuprosa e sledniq dali momi4etata imat faktori kato muzikalni predpo4itaniq stil na obli4ane i obikolka na bicepsa za re6ava6ti
    v moq slu4ai dali tova 4e ne hodq po diskoteki i kafeta slu6am metal muzika gledam animeta i obi4am pove4e da si govorq s horata su6to i tova 4e se vulnuvam pove4e ot liubovta otkolkoto ot sexa i ne sum poredniq eventualen kulturist se okazva re6ava6to za tova dali momi4etata 6te oburnat vnimanie na moeto su6testvuvane
    za6toto dosega stradam ot totalna lipsa na interes kum men pls pomognete sus suveti[/img]
    Стила не от значение, а това ти как се възприемаш. За да те хареса едно момиче тя трябва да те чувства уверен и сигурен. Бъди пич с това което си и не се вкарвай в някакви рамки. Това търсят жените.

За едно момиче е много,ама много важно как говориш и къде гледаш,ако говориш някакви недомислици и гледаш в земята НИКОГА,НИКОГА няма да си хванеш хубавелка...
    Обаче ако гледаш в очите и говориш хубави неща (най-важното комплименти...)може и да набараш някоя дето още не се е помъкнала по андреа,преслава и прочие силиконови курви...все пак-чалгата е голяма музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си