- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
сигурна съм :д
The blood that binds us ..till death unites us
^^ И няма и да си последната![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
http://www.youtube.com/watch?v=HTHasA7eDXY
Налазвайте.
Повечето имат лош вкус. ^Първоначално написано от Amateur
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и 2-те неща ги знам...Първоначално написано от w0sh
а и освен че нямам причина нямам и намерение...
(между другото...присъединявам се към феновете...)
към онези които ми приказват за метъли и така нататък...
вижте к'во...
айде стига с тия шибани разделения...метъл,чалгар,ф шън...глупости...
твърде идиотско е...под 'фешън' имах впредвид всички онези надути пичове дето парадират с кинти и готини дрешки и които сякаш са родени в дискотека...
за тях говорих...
ако трябва да съм честен едва ли влизам в представата на много хора за метъл(естествено говоря за външен вид...тъй де...като изключим дългата коса и това че обичам да нося черно....но повяврвайте ми...определено не влизам в класическата представа за метълист...ЩОТО НЕ ИСКАМ!!!...)
и така...
просто смятам че без значение от музикалните предпочитания и вкусовите различия хората са просто добри и лоши а това което определя дали са добри или лоши е поведението им(което пак е субективен фатор тъй като за някои може да е добро за други лошо...но в общи линии се надявам да разбирате за какво говоря...)
ми....това е от мен засега...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
офф фешън или не с коса или без коса.. бла бла 100 чадъра фешън или не сички сме хора !! тва че някои се опитват да се поберат в някви рамки си е лично техен проблем !! Всеки да бъде какъвто иска !! Аз ако искам ше се пострижа 0 номер ше се обличам като фешън и ше слушам народно и кво от тва тва си е моя живот и го живея както ми е кеф : ) Спрете да питате Дебела или Слаба Голям или Малък Нисък или Висок .. ПРОСТО ЧОВЕК ! Би трябвало да е достатъчно..
хах...стана твърде случайно дори и според моите представи...и все пак не чак толкова...Първоначално написано от BlueCat
значиии...
въпросното момиче е с една година по-малко(но определено е в пъти по-умна от мен...установих го в процеса на разговор с нея...) е сестра на едно друго момиче от моя клас...
та момичето от моя клас ми беше разказвало неведнъж за това как сестра и също гледа(цитирам...) 'от онези...анимационните там...неща...' и слуша групи подобни на тези които и аз...и много ама много ми се радвала на рисунките...
и в общи линии...не съм и бил безразличен...
но аз вероятно защото не бях свикнал с това и не я отразих много,много...
след това се случи така че нашия клас правихме нещо като купон за хелоуийн( а аз съм роден на хелоуийн...затова и така се случи че се запознахме на рожденния ми ден...) и събрахме цялото училище...и това момиче(сестрата на тази от моя клас...) беше там(тогава все още не се познавахме лично...)...и нали всичко си беше ок...всички се забавляваха...и в един момент тя дойде при мен...и очевидно много се притесняваше...само се чудеше накъде да погледне и се запознахме...и тя направо избяга след това и се беше изчервила...пък аз стоях като гръмнат...така де...обикновено не предизвиквам подобно поведение у момичетата...
и така след това си писахме няколко дена по скайп...и там установих че с нея водя най-невероятните и интересни разговори които съм водил до момента...просто...става дума за около 7-8 часа писане в продължение на 3-4 дни...докато най-накрая и предложих да излезем и тя се съгласи и...някакси всичко стана естествено и от самосебе си...невероятно беше...сякаш наистина бяхме 2-те половини на един и същ човек...допълвахме се страхотно...дори сега когато не сме заедно но излезем някъде пак е така...довършваме си мислите и се разбираме с 2 думи...страхотен човек...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
^^ Искам и аз такааааааааЕбатии колко яко го описа
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Браво на теб, намерил си сродна душа.![]()
вероятно или съм пропуснал да го отбележа или не съм го споменал достатъчно ясно но се разделихме след 4 месеца...така де...малко изненадващо ми дойде защото всичко си беше ок...и нямаше друго момче(и продължава да няма...интересувам се...) но просто...тя си имаше проблеми в училище и в семейството(така де...тя е отличничка и обича семейството си повече от всичко но тъй като беше поела абсолютно всякакъв ангажимент който човек можеше да поеме в училище и имаше някакви сериозни пререкания със сестра си...) и и се струпа много(о...и не приемаше никакъв вид помощ от мен...просто искаше да не я занмавам...и за около седмица или 2 ме беше...как да го кажа...все едно ме нямаше...)
и после излязохме и тя...ми каза че в момента има повече нужда от приятели...не от гадже...някой който да я разбира и да и помага така както аз...но със който да не споделя тази макар и само емоционална обвързаност(всмисъл...искаш е да е независима...защото въпреки че аз не я ограничавах по никакъв начин...никога не съм я питал с кого е и какво прави и никога дори когато е пренебрегвала мен за да е с приятели не съм правил проблеми...и точно защото правех или не правех всичко това именно защото я обичах повече от всичко тя се чувстваше...обвързана...длъж на...просто това не съответстваше на нейния характер...тя иска абсолюна независимост...и все пак...аз проявих разбиране и не протестирах когато тя ми каза че иска да се разделим...мисля че така трябваше...просто...исках да се чувства добре...било то със или без мен...)...
и така тя поиска да сме приятели и нищо повече тъй като в момента имала нужда от това...и аз естествено се съгласих...
и до момента продължаваме да потдържаме много собри отношения...от време на време се виждаме...излизаме...говорим си(интересното е че все още тя е единствения човек с който мога да водя онези невероятни разговори които продължават с часове а не омръзват ни най-малко...)
и това е...
в момента съм отново сам(вече няколко месеца...) и наистина ми се отразява зле...всмисъл...не знам...аз съм романтик и имам нужда да обичам и да бъда обичан...но пък поне превъзмогнах онова повърхностно мислене което ме накара да озаглавя темата точно така както се казва...
и някакси...продължавам да вярвам в любовта(за разлика от някои хора които след първото зарязване и казват неща от типа на 'няма любов' и други подобни...)...не губя надежда...продължавам да съм себе си и не се крия нито пък парадирам с това и просто оставям хората да преценят дали и как ще ме приемат...
а това докога ще съм сам не зависи от мен...затова няма смисъл да го мисля кой знае колко...
echii <3
Първоначално написано от Priceless
доста народ са ми казвали подобни неща след като са чули как съм се запознал с нея..или като описвам първата си целувка...
не знам...аз го описвам така че да може човек макар и бегло да усети това което и аз(и честно казано силно се съмнявам да се получава...но щом казваш...)
echii <3
добре деее...ясно...
echii <3
Първоначално написано от blader
Определено се получи
![]()
Hilary_![]()
Тихо и ти баПървоначално написано от GodLovesYou
Тъкмо отшумя малко темата
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Розова фанела ,прилепнали дънки ,гуменки мат стар и няква причоска![]()
![]()
![]()
![]()
Там е истината
![]()
бих станал писател но смятам че начина ми на писане и изказа ми предполагат нещо в стил Тери Пратчет(уникален автор...любимия ми...)Първоначално написано от Priceless
ъммм...надявам се да се усеща иронията...не мога да пиша...
echii <3
^^ Хеех .. е не знам. Поне на мен ми хареса![]()
Hilary_![]()
ше хвана и ще ги подстрижа всичките,нема такиа смешни прически ..
еми виж има и метълки за теб,те също мразят кафета и дискотеки![]()
Стила не от значение, а това ти как се възприемаш. За да те хареса едно момиче тя трябва да те чувства уверен и сигурен. Бъди пич с това което си и не се вкарвай в някакви рамки. Това търсят жените.Първоначално написано от blader
За едно момиче е много,ама много важно как говориш и къде гледаш,ако говориш някакви недомислици и гледаш в земята НИКОГА,НИКОГА няма да си хванеш хубавелка...
Обаче ако гледаш в очите и говориш хубави неща (най-важното комплименти...)може и да набараш някоя дето още не се е помъкнала по андреа,преслава и прочие силиконови курви...все пак-чалгата е голяма музика![]()