- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
Само докато използваш глагола "набарам" няма да си хванеш "хубавелка".Първоначално написано от Alhimikat
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
абе малко или много музиката и начина на обличане играят роля-първото показва от какво се вълнува дадения човек,т.е. показва част от характера като вкусове и предпочитания,а по второто те посрещат...смисъл за да те хареса някой малко или много трябва да е привлечен от външният ти вид,а той се определя от части от начина на обличане![]()
Че к'во му е на глагола "набарам"Първоначално написано от LadyDi
![]()
Страшно е с-с-секси.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нали ?
Не бе гледай са тоя глагол се използва между мъже,вие жените не го чувате,тоест като сме с вас не го употребяваме-да речем,че тогава не сме чували за него,особено ако трябва да го употребиме в едно изречение с думата "момиче"/"жена"
Първоначално написано от blader
Приятелят ми е абсолютно същият като теб..Това не ми е попречило да бъда с него..
Даже,ако едно момиче търси момче,което да държи на нея,вие сте правилният стил..
Въобще не се притеснявай..Даже се чудя как така не те харесват..![]()
И твоето момиче ще дойде,но дори и да не е скоро,не се променяй НИКОГА,заради който и да е..Бъди себе си и уважавай себе си !
Ти си пич!![]()
Успех !!
bro kvi sa tiq prostotii deto razprava6 stilut ne e ot zna4enie az sum edin old school rockadjiq ako me razbra kvo imah v predvid ako ne (kojeni pantaloni kojeno qke kus potnik super mn grivni tattosi i sqkvi drugi aksesoari dulga kosa po4ti do krusta) puk bro to e qko da 4uka6 fashionkite sa mi slabost
sled jack danielsa de
![]()
Темата е от 2008 година![]()
--------------------------------------------------------
аз познавам свестни момчета метъли от Нова Загора,има хора като теб просто ти не можеш да ги видиш,щот си зает да се самосъжаляваш![]()