.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 186 от общо 186
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alhimikat
    За едно момиче е много,ама много важно как говориш и къде гледаш,ако говориш някакви недомислици и гледаш в земята НИКОГА,НИКОГА няма да си хванеш хубавелка...
    Обаче ако гледаш в очите и говориш хубави неща (най-важното комплименти...)може и да набараш някоя дето още не се е помъкнала по андреа,преслава и прочие силиконови к**ви...все пак-чалгата е голяма музика
    Само докато използваш глагола "набарам" няма да си хванеш "хубавелка".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    абе малко или много музиката и начина на обличане играят роля-първото показва от какво се вълнува дадения човек,т.е. показва част от характера като вкусове и предпочитания,а по второто те посрещат...смисъл за да те хареса някой малко или много трябва да е привлечен от външният ти вид,а той се определя от части от начина на обличане

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Alhimikat
    За едно момиче е много,ама много важно как говориш и къде гледаш,ако говориш някакви недомислици и гледаш в земята НИКОГА,НИКОГА няма да си хванеш хубавелка...
    Обаче ако гледаш в очите и говориш хубави неща (най-важното комплименти...)може и да набараш някоя дето още не се е помъкнала по андреа,преслава и прочие силиконови к**ви...все пак-чалгата е голяма музика
    Само докато използваш глагола "набарам" няма да си хванеш "хубавелка".
    Че к'во му е на глагола "набарам"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Страшно е с-с-секси.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Нали ?
    Не бе гледай са тоя глагол се използва между мъже,вие жените не го чувате,тоест като сме с вас не го употребяваме-да речем,че тогава не сме чували за него,особено ако трябва да го употребиме в едно изречение с думата "момиче"/"жена"

Град
    Shove IT
    Тоя подпис ти е отредил велики дела!

Re: фешън или не?

Цитирай Първоначално написано от blader
    Vuprosa e sledniq dali momi4etata imat faktori kato muzikalni predpo4itaniq stil na obli4ane i obikolka na bicepsa za re6ava6ti
    v moq slu4ai dali tova 4e ne hodq po diskoteki i kafeta slu6am metal muzika gledam animeta i obi4am pove4e da si govorq s horata su6to i tova 4e se vulnuvam pove4e ot liubovta otkolkoto ot sexa i ne sum poredniq eventualen kulturist se okazva re6ava6to za tova dali momi4etata 6te oburnat vnimanie na moeto su6testvuvane
    za6toto dosega stradam ot totalna lipsa na interes kum men pls pomognete sus suveti[/img]

Приятелят ми е абсолютно същият като теб..Това не ми е попречило да бъда с него..
    Даже,ако едно момиче търси момче,което да държи на нея,вие сте правилният стил..
    Въобще не се притеснявай..Даже се чудя как така не те харесват..
    И твоето момиче ще дойде,но дори и да не е скоро,не се променяй НИКОГА,заради който и да е..Бъди себе си и уважавай себе си !

Ти си пич!

Успех !!

...

bro kvi sa tiq prostotii deto razprava6 stilut ne e ot zna4enie az sum edin old school rockadjiq ako me razbra kvo imah v predvid ako ne (kojeni pantaloni kojeno qke kus potnik super mn grivni tattosi i sqkvi drugi aksesoari dulga kosa po4ti do krusta) puk bro to e qko da 4uka6 fashionki te sa mi slabost sled jack danielsa de

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Темата е от 2008 година

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз познавам свестни момчета метъли от Нова Загора,има хора като теб просто ти не можеш да ги видиш,щот си зает да се самосъжаляваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си