- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
Vuprosa e sledniq dali momi4etata imat faktori kato muzikalni predpo4itaniq stil na obli4ane i obikolka na bicepsa za re6ava6ti
v moq slu4ai dali tova 4e ne hodq po diskoteki i kafeta slu6am metal muzika gledam animeta i obi4am pove4e da si govorq s horata su6to i tova 4e se vulnuvam pove4e ot liubovta otkolkoto ot sexa i ne sum poredniq eventualen kulturist se okazva re6ava6to za tova dali momi4etata 6te oburnat vnimanie na moeto su6testvuvane
za6toto dosega stradam ot totalna lipsa na interes kum men pls pomognete sus suveti[/img]
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
sorry ama kompa se precaka i ne mi ba4ka kirilicata mojebi sled den dva...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
абе колега не сам момиче ама мисля че всички имат изисквания към евентуалния си партнюр в зависимост от своя стол ... нормално е някоя чалгарка да не тръгне с теб/защотот си метал/ пък и ти няма да имаш желание сигурен съм.Искам да те попитам. Абе като не ходиш по дискотеки и кафета .... къде срещаш момичета?Едва ли падат от небедо или да ги чакаш те да дойдат при теб е много найвно.... на момичета им харесва да бъдат преследвани .... а на нас момчетата това би трябвало да ни е в кръвта![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Ох,сички сте се вманиачили обаче-не ме харесват та не ме харесват.Ми как ще те харесват като света е пълен с фешъни и различните от тях са се едно урочасани,с тях неможе да бъде говорено.И аз не съм фешън,не ми се обръща голямо внимание,но за НИЩО НА СВЕТА няма да стана фешънче-еднаква като другите.Да бъда като в друго тяло само за да съм "якаАа".Ще я намериш![]()
Да ти дам адреса си ?![]()
PePeLePew е прав ако чакаш да дойдат сами ше се начакаш,по-добре ти почни да ходиш при тях..
Glory,Glory Manchester United!!!
деба тва преследване е много гадно, ама аз като ги фана и вече не ми е интересно...Първоначално написано от PePeLePew
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
estestveno 4e ne padat ot nebeto no nai malkoto v u3ili6te se vijdam s pone 15 momi4eta koito poznavam iz vun u4ili6te su6to s nqkoi sum priqtel no do tam i nikoga ne sum bil po-blizuk s momi4eабе колега не сам момиче ама мисля че всички имат изисквания към евентуалния си партнюр в зависимост от своя стол ... нормално е някоя чалгарка да не тръгне с теб/защотот си метал/ пък и ти няма да имаш желание сигурен съм.Искам да те попитам. Абе като не ходиш по дискотеки и кафета .... къде срещаш момичета?Едва ли падат от небедо или да ги чакаш те да дойдат при теб е много найвно.... на момичета им харесва да бъдат преследвани .... а на нас момчетата това би трябвало да ни е в кръвта
echii <3
моля ви спрете с тея тъпи теми писна ми едно и също да чета ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ne znam ama v moq vlak ne e stupval 4ove6ki krak i mislq 4e nqma i da stupiмоля ви спрете с тея тъпи теми писна ми едно и също да чета ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ!!
echii <3
а ти прави6 ли нещо за да погледнат на теб като на нещо пове4е от приятел??!! и сиг има още 9498 такива теми![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ти стъпвал ли си от външната врата навън, освен за даскало, пък и там има много офертиПървоначално написано от blader
kriska__ не си права не мога да се съглася че за всеки влак си има пътници ..... това е заблуда и тъпо клише .... в такъв свят живеем ако някога булките са се крадяли сега вече не е така.
blader ами виж сприятели се повече с тези момичета не просто да си бъбрите за по 5-10 мин в междучасията ,ако не си забелязал още сега е лято .... обади им се,покани някоя да излезете опознайте се по-добре .... ако толкова мразиш да ходиш на кафета в краен случай може да направите една разходка в парка това също е вариант.
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
estestveno no prosto me rejat vinagi prosto qvno protivno na mneniqta na pove4eto hora sum pulen 'sucker'
echii <3
То тряя да изглеждаш
и поне малко добре!
и кво точно правиш? щото ако им тръсваш идиотското: ''искаш ли да станем гаджета'' и то на 2-ия ден от запознанството ви, ест 4е ще те режатПървоначално написано от blader
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз им казвам вече си имаш мъжПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
тва е мн по добър вариант от ''искаш ли да станем гаджета''Първоначално написано от tuzaro
звучи ми мн дебилно
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
искаш ли да ходим е по такаПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Ест, че не..Първоначално написано от rocking_time
Ама замисли се
и ти не би обърнал внимание
на всяко едно момиче, нали?
Ами първо почни да ходиш по кафета и дискотекине се умира от това. И продължавай да се пробваш, от опит глава не боли. За което момиче се сетиш, че ти е симпатично - каниш го
Като може и да пробваш малко по - завъртяно - примерно отиваш близо до тях някъде и й звъниш " .. ми имах малко работа близо до вас и се сетих за теб, имаш ли някаква работа ? "
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
пффф...в 5-ти клас с едни фр-ки са ебавахме с мом4етатаПървоначално написано от tuzaro
една от нас отива при някой и му казва ''иска6 ли да ходим'' и тоя дет аз отидох гледаше
и вика ''ъъъъ...
да ходим лии...'' и аз : ''да, за банички '' и после са пръскахме да им се смеем
![]()
тоя номер една каки4ка ни го бе6е казала и ние веднага да са напрайм на гъзарки...
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе,то аз съм момиче![]()
Ама няма лошо като е метъл,аз съм рокЗа да има стил,трябва да има и последователи,демек не е сам в града,демек ще я намери.
Сега,то много ясно че като облече яките дрешки ще му се лепят момичетата,ама да сменя външността си,да се чувства странно само заради това.Предпочитам да познавам 3 момчета и да са адски яки като държание,отколкото да стана фешънче,да познавам целия град,но да не си допадам с никого.
БТВ-пиша малко объркано,защото адски ми се спи,надявам се разбирате![]()
Бях забравила какво да е си на 12. =)