.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

За красотата

Kakvo pravite predi izlizane-izpravqne,kadrene i t.n.
    I kolko vreme otdelqte za van6niq si vid na den. Kakva kozmetika izpolzvate vseki den {} Dano temata e interesna

li4no az se izpravqm vseki den i samo glanc moje bi A kogato ima povod se nalaga da otdelqm malko pove4e vreme

Мега фен
    ми и аз почти секи ден се изправям, друг е въпроса колко ми държи ина4е преди излизане може би отделям по 40 мин. ако се изправям и 10 ако не се за грим- гланц (винаги)и пудра(по4ти винаги) . спрали, моливи и т.н. много рядко ако има специален повод ест отделям по пове4е време
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ми и аз почти секи ден се изправям, друг е въпроса колко ми държи ина4е преди излизане може би отделям по 40 мин. ако се изправям и 10 ако не се за грим- гланц (винаги)и пудра(по4ти винаги) . спрали, моливи и т.н. много рядко ако има специален повод ест отделям по пове4е време

Izpolzva6 li ne6to predi i sled izpravqne :S az si pravq maski no nz vse pak

аз не се изправям или къдря...само спирала и молив и мн малко и рядко сенки
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Голям фен
    изправям се през 2,3 дни
    преди да излезна ако ще се изправям ми е около 40 мин(да се изправя и грим)ако не се изправям около 10,15-слагането на лещите ми отнема малко повече време понякога,иначе-фон дю тен,спирала и черен молив понякога

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    изправям се през 2,3 дни
    преди да излезна ако ще се изправям ми е около 40 мин(да се изправя и грим)ако не се изправям около 10,15-слагането на лещите ми отнема малко повече време понякога,иначе-фон дю тен,спирала и черен молив понякога

Q mi razkaji malko za le6tite,ako jelae6,mn iskam cvetni le6ti da si vzema

Преди излизане:
    1.Намирам си нещо подходящо за обличане (и ест. го обличам ) - около 10-15 мин.
    2.Ако има нужда си изправям косата за не повече от 10 мин.(ако току що съм излязла от банята и косата ми е вече суха - 15 мах 20 мин.)
    3.Сменям си лака набързо - между 10 и 30 мин. (ако реша да си правя някаква декорация на всички нокти може и час да хвана )
    4.Слагам си черен молив,спирала,гланц за устни,може би някакви сенки (но те са предимно вечер) - 5 мин. МАХ
    5.Ако се налага да си сменя чантата - за около 5 мин. премествам всичко необходимо от едната в другата ...
    И съм готова :P

Нооо толкова време губя само ако сме се уговорили с компанията от предишния ден или поне от сутринта Но ако се наложи и за 20-30 мин. мога да се оправя,но тогава може да мина без оправяне на лака за нокти (но естествено гледам в тези случаи дрехите ми да са в тон с лака )

Косата си 'третирам' много рядко,защото ще я съсипя.
    Иначе слагам черен молив,сенки или розови , но бледо или сини.
    Червило рядко , 90% случите слагам брокатов гланц,розов най-често.
    Някой път и малко фондьотен.Всичко ми отнема MAX около 20 минутки.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Ми честно казано аз не използвам много козметика :P
    Ми сутрин(като се къпя) използвам бебешки сапън-прави кожата по-мека и нежна.Изполявам пезодурантите на Arexona,балсам на Nivea,паста за зъби и вода за уста...Тва е

Хмм момичета така като ви чета мненията и направо се шашкам хаха..Аз съм мн туткава-докато си избера дрехи,да си опрвя косата,ама грим,обувки,аксесоари..Тва ми отнема ПОНЕ 2 часа..А ако имам някаква специална среща става мн страшно-изправяне на косата,лак,грим(фдт,спирала ,гланц),а аз се гримирам изключително бавно..МАлееее хич ме няма хаха

Голям фен
    Оффф и аз съм много бавна и ми отнема доста време,за да се наглася.Ако излизам с приятелки някъде съм сравнително бърза-обличам първото което ми хареса,слагам гланц или червило,но за спиралата ми отнема мнооого време.Това го правя за ок.30-40мин А ако трябва да се видя с гаджето,хммм,поне два часа не ми мърдат,за да се приготвя.Това включва чипкане,мазане с десет вида кремове и лосиони,изсушаване на косата,не я изправям.После избирам кво да облека и започва голямото мацане с грим А когато ми се обади и каже"До 30мин да си готова идвам да те взема" и аз разбира се не съм и започваме да се караме,че даже и бой е имало Аз него де

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от c0smopolitan

кви маски си правиш? и можеш ли да ми кажеш нещо, което да слагам за по дълготраен ефект от изправянето щото в4ера мн хубаво се изправих, излязох и след о/о 1 4ас се гледам в една витрина и все едно нищо не съм си правила коста, седи си естествено чуплива
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз се изправям само след баня, косата си ми държи
    Гримирането ми е - фон дьо тен, спирала, молив и гланц, сенки много рядко и то, ако отивам на купон, диско или нещо от този сорт
    Обличането - някой път избирам дрехите за 3-4 минутки, друг път се въртя обличам и преобличам поне 20тина минутки..
    Лака не си го сменям всеки ден, обикновено ми издържа доста, но, когато се ласирам, си правя някаква декорация и може и да ми отнеме 30-40 минути.. зависи какво ще си рисувам
    Понякога си слагам и цветните лещи, което ми отнема 2-3 минутки
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

кви маски си правиш? и можеш ли да ми кажеш нещо, което да слагам за по дълготраен ефект от изправянето щото в4ера мн хубаво се изправих, излязох и след о/о 1 4ас се гледам в една витрина и все едно нищо не съм си правила коста, седи си естествено чуплива
    За по-дълготраен ефект си вземи серията на Нивеа за изправяне на косата само със сешоар,а ако не искаш да си сменяш шампоана и балсама си вземи само стерилизиращия балсам от тази серия :P Моята коса също преди време държеше по 1 час след изправянето,но сега ме държи до следващото къпане :P ,а и я изправям по-бързо (и естествено така я горя по-малко)

Косата си изправям или начупвам рядко. В повечето случаи си ми седи естествена, което ще рече почти идеално права. На лицето крем, рядко фон дьо тен, спирала, балсам за устни. Ноктите са ми почти винаги лакирани и лакът ми трае около седмица. Слагам кремче за ръце, малко парфюм и това е

maski si pravq ot qice s med i kiselo mlqko i malko kanela,mn podhranvat kosata i ni6to i nqma na kosata mi,a ot edna godina seki den po4ti :P
    a za dalgotraen efekt predi i sled kristali za kosa(ne sa mnogo skapi-10 lv) no nqkade mesec gi polzva6

Трябват ми около 20 минути общо Докато си избера дрехи-което ме бави най-много около 5-10 мин.После за косата нищо само я сресвам защото тя си ми е права не я изправям Гланц,спирала,да си сложа гривничките и др джунджурийки и съм готова

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Зависи от повода и от времето с което разполагам ..Ако дойдат да ме викнат приятелки и ми кажат имаш 5 минути да се оправиш ,искам не искам за 5 минути съм готова..Когато излизам с приятеля си ми отнема поне по 40 минути,за да се оправя .. Козметиката ми е предимно кремчета с който да си изчистя хубаво лицето и крем за да ми лъщи кожата.Рядко фон-дьо-тен.Гримирането + чистенето ми на лицето ми отнема по 10минутки,защото слагам само спирала и крем за блясък,но слагам много спирала,за да подчертае добре очите ми,които аз много харесвам .Останалото време е за избиране на дрехи и лакиране,а й прическа

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Еми напоследък ме мързи да се гримирам и само се реша като леко с гребена раз4орлям косата мия си зъбите,малко парфюм и така...а ина4е на даскало съм с обикновенно с мойте си дрешки любими( кариран га6теризон,няква риза,блуза на банда или неква шарена,вратовръзка или папионка пришита на блузата с мн арт шарени обувки и със моя си грим(4ерно под о4ите и о6те 1 цвят а горе едното око един цвят другото друг...а ако имам повече време си играя и с повече цветове).... И така обикновенна хода на даскало или насам натам

Мега фен
    He}|{Ha_Dpo|`a , c0smopolitan мерси много

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Зависи с кой излизам Ако е с нашите - само спирала, гланц и пудра и съм готова. Но излизам ли с фр се започва час преди излизането: сенки, молив, спирала, пудра, понякога руж, задължително гланц. Използвам неотрални цветове лакове и не се налага да ги съчетавам с дрехите, но маникюра си оправям, когато имам много време за губене. Косата я къдря изключително рядко. Вчера реших да си правя вафлички - 3 ЧАСА съм се шматкала с тая преса, но косата ми е доста големичка и дълга. Дрехите бързо ги измислям. Ама сега съм ваканция, мога да разхищавам времето колкото ми душа иска

Голям фен
    трябва ми мининмум 1 час преди тръгване закъдето й да било:
    1: къпане
    2: лосиони спрейове и сякви глупости за тяло
    3: облекло
    4: лице (почистване и грим)
    5: коса (сушене и стилизация)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мн малко правя за себе си всъщност..
    За да се оправя да излизам сутрин за училище примерно ми трябат не повече от 12 минути в които влизат обличане,миене на зъби и лице, слагане на черен молив и гланц, ресане и въртене пред огледалото
    Косата не си изправям нито къдря. Страшно гъста и дълга е и нямам търпение за такива процедури.
    Лак си слагам един път в седмицата в някакъв неутрален цвят който върви с всичко. Само преди купон или дискотека може да се лакирам в червено или някой друг ярък цвят което отнема повече време защото повече внимавам да не се размаже.
    Крем особено лятото не слагам защото се разтича.
    Спирала и сенки не слагам освен ако не отивам на диско.
    Фон дьо тен или пудра не съм и помирисвала защото кожата ми няма нужда от такива екстри.
    По принцип винаги знам какво ще облека и не ми отнема мн време избирането на аутфит....
    Тва е.

Молив ,спирала ... Гланц и зависи от тоалета слагам и сенки . Това е
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си