.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    еми да ама какви точно кремове, подхранващи за бръчки или с друго предназначение
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Те нали слагат сперма в някои кремове
    никога вече няма да си купя крем никога
    НЯКОИ
    Може и да греша, чак сега ми дойде нещо на главата - Нали сперматозоидите отваряли порите там и разни глупости? Та те май имаха няколко дена живот
    В клъцни срежи фирмата на Джулия прави крем от сперма яко съм във филма обаче
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

дано не го прилагат и наистина, но този сериал, ми се струва малко въздухат

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Да се надяваме, че е грешно
    Само това открих - http://www.tialoto.bg/article.php?id=735
    За да не ви умира надеждата, вижте ми горния въпрос.

....

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

мисис Мей сигурно си има хубаво лице и без този крем нали го знае от личен опит

Град
    Somewhere...in The sea...
    Верно е тва много...не съм пробвала, но един адски добър мой приятел, който гони трийсетака, ми разправяше, че неговата приятелка и той така като си намажат лицето със сперма и след тва лицата им били като бебешки дупенца мекички...така, че съм сигурна, че помага Само, че не ми се е налагало да пробвам Не съм била пъпчива...най-много една две

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Верно е тва много...не съм пробвала, но един адски добър мой приятел, който гони трийсетака, ми разправяше, че неговата приятелка и той така като си намажат лицето със сперма и след тва лицата им били като бебешки дупенца мекички...така, че съм сигурна, че помага Само, че не ми се е налагало да пробвам Не съм била пъпчива...най-много една две
    Къде е онова повръщащото човече?

Значи , ще ви кажа, че спермата помага наистина и то много . Там е работата че съвременния човек е толкова ограничен и задръстен че нямам думи . Мъжете ги е "гнус" да пробват това .. щото нали са мъже ... ше ги помислят за гейове ако се разчуе че се мажат.
    Жените пък ше ги помислят за к***ви ако се разчуе че мъжете им свършват в/у тях ...
    Всички са заобиколени от комерсиализъм и това ги затваря.
    Доказано е от учените че тя наистина помага. Аз съм се мазал със своята и има невероятен ефект . Не лицето щото ми е било винаги чисто, но около гърдите имах малки пъпчици и петънца, и се омазнявах повече .. ами откакто започнах тази терапия проблема ми приключи.

Друг доказан метод е и мазане с урина. Но това е друга тема.
    Ако наистина искате хубава кожа и сте суетни , тогава ви е пределно ясно , че се налагат жертви .. гнусно или не търпи се ... както виждате не съм умрял че съм пробвал
    Стегнете се малко

Град
    Roma, Italia
    Толкова ли няма тъпи теми,че ги вадиш от преди 2 години?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Re: Подхранва ли спермата кожата на лицето ?

Цитирай Първоначално написано от neznaq
    здр,чувала съм,че спермата подхранва кожата на лицето-мажеш я за 30 мин после миеш и лицето било доста чисто и гладко
    .. ттва ми звучи малко .. незнам ама някой ако иска да пробва .. аз не бих ; ]

Абе кожата незнам дали подхранва. Ама помага за разничка ако имаш ако попадне случайно и завехва бързо та може и да има нещо такова..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си