.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен

Проблем с момиче

Еми проблема е следния има 1 момиче което наистина съм влюбен в нея от миналата година 17 август дори дата помня но проблема е че просто не се получава....тя каза на 1 фр че не иска да тръгне с мене щото съм и бил мн добър фр..и се някога ще скъсаме и не иска да си разваляме приятелството в момента не ходи с никой....но има 1 др който я харесва също.... и нз кво да права....просто мн е гадно на 14 съм и тя също...а и адски мн ме срам дори да я гъшна за да неми се расърди ли и аз нз

Re: Проблем с момиче

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    да я гъшна
    ....Gospodi pomogni mi

Уат да фак ? Първо порасни и тогава си търси гадже....А бтв сигурен ли си,че не иска да е с теб,защото си и "много одбър приятел"...Според мен причината е друга...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    in Paradise
    Щом е казала, че не иска да си разваля приятелството с теб значи няма да стане нищо между вас... По-добре се откажи от нея. Бъдете си само приятели. Ще видиш после, че тя е била права.

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мене..това че не иска да е с теб не се дължи на това че си и много добър приятел а на това че сиг просто не те харесва и се чуди какво оправдание да си намери само и само да те нарани по-малко!!Според мене е това!! А може наистина да иска да си останете само приятели тъй като мн пъти след като тръгнеш с даден човек,а преди това си бил мн добър приятел с него..след като скъсат няма и помен от предишното им добро приятелство!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Уат да фак ? Първо порасни и тогава си търси гадже....А бтв сигурен ли си,че не иска да е с теб,защото си и "много одбър приятел"...Според мен причината е друга...
    например 4е е брутално тъп
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    да я гъшна
    ....Gospodi pomogni mi
    +1
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Ееееее хорааа не нападайте човека.Той за тфа ни пита,за да му кажем,а не да го упекваме.Иначе и аз съм на всеобщтото мнение!

Защо не изчакате да пораснете още малко, пък тогава мислете за любов. Иначе щом тя не иска, значи ти не можеш да я принудиш да направи нещо, което не желае.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    pz city
    не я привличаш....... кофти е да ти го кажа,но това е истината.... не е заради приятелството..... от него понякога излиза най-голямата любов
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Според мене..това че не иска да е с теб не се дължи на това че си и много добър приятел а на това че сиг просто не те харесва и се чуди какво оправдание да си намери само и само да те нарани по-малко!!Според мене е това!! А може наистина да иска да си останете само приятели тъй като мн пъти след като тръгнеш с даден човек,а преди това си бил мн добър приятел с него..след като скъсат няма и помен от предишното им добро приятелство!!
    +1

аз мисля 4е трябва да поговориш с нея-ако не те харесва както казват другите по добре да ти го каже и да я забравиш,щот така ще ти е трудно да я забравиш.или пък си я гушни и виж как ще реагира-ако мн се дърпа-кофти,ще трябва се влюбиш в др

Не иска да е с теб, 'щото си неграмотен...
    Madness is the gift, that has been given to me.

don't worry

Глей са пич. Въобще не им се връзвай на тия по-горе. Кат си влюбен- ДЕЙСТВАЙ! Може и да те отреже, но поне ще знаеш за кво става въпрос. глей ся кво да направиш:

проблема с момичетата на 14 е, че точно тогава им растат цицките и започва да им се е*е. за тях не е проблем, ама за тебе е, щот и ти си на 14 и още не можеш да и доставиш удоволствието за което купнее. тя иска да е с някой по-голям батко, който да я крепи по време на тежичкия пубертет. затова единственото, което можеш да направиш е да си изпревариш времето и да почнеш да се държиш като исктински мъж. най-характерното за мъжете е, че сме сериозни и знаем какво искаме. докато се вайкаш по тия пуберски тийн форумчета само си губиш времето, а другия пич сиурно действа. кажи и, че или ще стане по твоя начин, или изобщо няма да стане нищо. няма да те лъжа- има много голяма вероятност да не стане както си го мислиш, но си в такова положение, че няма какво да губиш. затова колкото се може по-скоро и звънни да се видите и направо и налитай. недей да се обясняваш само и кажи, че ти е писнало да те разиграва. гледай ако нещо не се получи, а то сигурно ще е така, да не оставаш много време с нея а направо си бий камшика(без сръдни тип ала "изчуканата отзад без вазелин"). ако някога си имал някакъв шанс с това момиче и тя някога те е харесвала ще разбере, че си някъв точен пич и знаеш какво искаш, и няма да позволиш да те разиграват.

майната и! тя е няква малка мърла, но ти трябва да разбереш, че ТИ си този който може да я направи щастлива и да накара сливата и да се разтрепери като анорексичка в Сибир.

пс: ако си с нагласата, че ти си наградата, няма как да не се получи.

Пич не знам дали е любов или не и не ме интересува,м не се обиждайте но смятам че не сте напълно прави.Такаааа преди 4-5 месеца се влюбих в сегашното ми гадже,тя ходеше с некъф шушьо от 1 година и много го обичаше,беше ясно че немога да я имам ,ама какво да се прави пуст овенски инат,свалях я много време тя ме резна много пъти и ми повтаряше,че само иска да ме приятели ,ама коя я слуша и така дойде момента в който те скъсаха все пак тя пак ме отряза и тъкмо като бях изгубил надежда и я зарязах тя дойде сама ...Така че dude ако наистина я обичаш се стегни и и докажи че си the best за нея.Пожелавам ти успех!

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    И аз съм на същото мнение.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    гъшни я бе , караи квото ще да става , гъшни я и на задна ако може пък зарезваи
    I az taka mislq

Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Пич не знам дали е любов или не и не ме интересува,м не се обиждайте но смятам че не сте напълно прави.Такаааа преди 4-5 месеца се влюбих в сегашното ми гадже,тя ходеше с некъф шушьо от 1 година и много го обичаше,беше ясно че немога да я имам ,ама какво да се прави пуст овенски инат,свалях я много време тя ме резна много пъти и ми повтаряше,че само иска да ме приятели ,ама коя я слуша и така дойде момента в който те скъсаха все пак тя пак ме отряза и тъкмо като бях изгубил надежда и я зарязах тя дойде сама ...Така че dude ако наистина я обичаш се стегни и и докажи че си the best за нея.Пожелавам ти успех!
    +1

Цитирай Първоначално написано от mirelchety
    Щом е казала, че не иска да си разваля приятелството с теб значи няма да стане нищо между вас... По-добре се откажи от нея. Бъдете си само приятели. Ще видиш после, че тя е била права.
    +1 Така си е
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    РЮАР
    " И аз съм на същото мнение "
    Ти ш'е фанеш ли да напишеш нещо друго освен само това...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва кат кажат добър приятел а у, начи не те аресват изпорбвано е една ми викаше добър приятел си ми не искам нищо повече викам добре, с друга бяхме добри приятели казах и квот имах момичето нямаше нищо против ся пак сме си добри приятели
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Намери си друга,с тази няма да стане нищо.

Звучи ми познато.Гледал ли си "Среща с Тад Хамилтън"?
    Е,ако не си го гледай-отговора е там

Еми проблема е следния има 1 момиче което наистина съм влюбен в нея от миналата година 17 август дори дата помня но проблема е че просто не се получава....тя каза на 1 фр че не иска да тръгне с мене щото съм и бил мн добър фр..и се някога ще скъсаме и не иска да си разваляме приятелството в момента не ходи с никой....но има 1 др който я харесва също.... и нз кво да права....просто мн е гадно на 14 съм и тя също...а и адски мн ме срам дори да я гъшна за да неми се расърди ли и аз нз

hmmm zashto li mi zvochi poznato I az pomna datata daje znam i kolko dni sa minali Pone go e kazala na priqtel, a ne direktno na tebe shteshe da ti stane gadno pri men taka stana... Ama ne nahalstvai... ili pone mislq che ne trqbva ot togava i az sprqh kvoto i da bilo, samo edni jeravi deto sym napravil ot togava moje da probvash i ti s tqh moje pyk da ti se sbydne jelanieto, koi znae
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Impossible Is Nothing..Right?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си