1. tvoq gre6ka 4e ne si trugnala s nego, prosto ne si mu pokazala 4e ima 6ans, a vuprosnata mu e pokazala i toi e trugnal s neq 6tot po-lesno
2. edno vreme se razdelihme s edno momi4e koeto mnogo obi4ah (golqma gre6ka... na kratko kazano, tq ne zaslujava6e da q obi4am i mi kusa6e nervite sled koeto me zarqza) i kvo, be6e mi kofti 1 mesec ama ne koi znae kolko, bqh se zatvoril v nas, svalih si edna igra i 1 mesec ne bqh mrudnal ot pc-to se bqh filmiral kato idiot posle kato izleznah navunka i mi se privijdaha razni 4udovi6ta ot vreme na vreme ama pone ne misleh za neq i q pozabravih, posle si hvanah 2 taka za seki slu4ai 6tot purvata mi vurte6e nomera (tva znaeh 4e 6te stane o6te ot predi da trugna s neq ama spe6no mi trqbva6e gadje) i si hvanah druga koqto me zarqza mnogo burzo ne izvesno za6to (be6e mnogo neo4akvano ama i be6e malka) i sega kato ve4e sum q zabravil napulno taq kadeto mi kusa6e nervite si tursa nqkvo svesno gadje ama takiva mn trudno se namirat...

poukata e da si divee6 na volq dokato ne go zabravi6 i i da se pravi6 4e ni6to ti nqma i da ne misli6 za nego, kak 6te go postigne6 ti si re6ava6