- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и купони
За мен купон е да си попием, да си попеем, да се понаядем...а не да правим секс. Не съм била на такъв тип купони. Само в 12-ти клас бяхме в 1 апартамнт 30-тина човека, но май с никой не си "легна" Леглата бяха окупирани от пияните момчета!
по купоните се напиват и момичета и момчета така на момичетата им се прави повече секс отколкото попринцип на момчетата също и така става. аз на купони ходя за да си направя готяното секс не бих отказал
Купони и секс - евала .. Само че сексът да е преди алкохола, защото могат да се случат неприятни неща ...![]()
i kat se napii6 idva sexa ...padat zadrajki i taiПървоначално написано от fаke
![]()
ОМГ КУПОН И СЕКС!КУПОНИТЕ СА ДА СЕ НАПИЕШ ДО НЕСВЯСТ И ДА ПРАИШ ПРОСТОТИИИИ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Купоните са, за да разпуснеш, не да си навличаш неприятности!За капак да плачеш на рамото на роднина, че не знаеш кой е таткото на бебето
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1 И като се напиеш ти падат задръжките и малееееееПървоначално написано от lofff1991.f
! Зависи от човека според мен.Лично аз не бих!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз съм го правила по купони,но пък и съм се срещала с доста позабравени приятели.Тъй,че може би комбинацията е с двете...секс и среща.Но все пак зависи и от случая де.
Russian Aerospace Agency
Дрън дрън глупости ... напивах всички докато пиех едно време ... А колкото до момичетата - кво да ви кажа кухите лейки се напиват на макс и не знаят кво правят ! Защо винаги ние сме виновни - ние ви напиваме и ние ви ебем, но не осъзнавате ли факта че вие по свое желание сте пили - никой не ви е ръгал шишето с водка в устата и вие сами сте дали да ви разцепят путките .... аааа ?????
Докато се правят купони, докато има дискотеки и докато се продава алкохол на малки пикли винаги ще има наебани и зарязани без следа :P :P :P :PСледователно това няма да се промени никога!
Смисъла е да си направиш кефа, е тва е смисъла иначе на мен първия ми път беше на една вила на рождения ден на братовчедка ми и го направих с момиче което познавам от 2 години но съм се виждал с нея общо 3 или 4 пъти.Първоначално написано от ell_ownz
Подкрепям с пет ръце.Първоначално написано от fаke
По разни такива купони винаги се намира някой, който да се напие и да ти виси на главата цяла вечер. Досадно е.
А да отидеш с приятеля си специално заради малкото местенце да се изпердашите ми се струва много тъпо.
На купон се ходи да се забавляваш. Да си пийнеш, да се повеселиш, да си танцуваш... да разпуснеш. Вие всичко на секс обръщате и опорачавате всяка идея, която в същината й не влиза сексът като задължителен компонент. апфф![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
emi sex po kuponi ne e mnogo hubafo shtoto moje da stane nqkakva belq ... no inache az sam prawil ...... na nowa godina
Баси тъпата тема! Всеки прави каквото си иска. Ти по купони само за да те опъват ли ходиш?
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Много ясно ,че не ходя само да ме опъват,въпреки че се е случвало.Просто исках да разбера останалата част от аудиторията на какво мнение е.Първоначално написано от Slain