.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За мен купон е да си попием, да си попеем, да се понаядем...а не да правим секс. Не съм била на такъв тип купони. Само в 12-ти клас бяхме в 1 апартамнт 30-тина човека, но май с никой не си "легна" Леглата бяха окупирани от пияните момчета!

по купоните се напиват и момичета и момчета така на момичетата им се прави повече секс отколкото попринцип на момчетата също и така става. аз на купони ходя за да си направя готяното секс не бих отказал

Купони и секс - евала .. Само че сексът да е преди алкохола, защото могат да се случат неприятни неща ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    шш по купони се пие, стига сте се ебали
    i kat se napii6 idva sexa ...padat zadrajki i tai

ne mislq 4e kuponite sa prednazna4eni za sex

Както дойде...за кво трябва да планираш...дали ще правя секс днес?!Дали няма!Ако стане,стане

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Супер фен Аватара на Amateur
    ОМГ КУПОН И СЕКС!КУПОНИТЕ СА ДА СЕ НАПИЕШ ДО НЕСВЯСТ И ДА ПРАИШ ПРОСТОТИИИИ!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Купоните са, за да разпуснеш, не да си навличаш неприятности! За капак да плачеш на рамото на роднина, че не знаеш кой е таткото на бебето

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    i kat se napii6 idva sexa ...padat zadrajki i tai
    +1 И като се напиеш ти падат задръжките и малееееее ! Зависи от човека според мен.Лично аз не бих!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Аз съм го правила по купони,но пък и съм се срещала с доста позабравени приятели.Тъй,че може би комбинацията е с двете...секс и среща.Но все пак зависи и от случая де.
    Russian Aerospace Agency

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Дрън дрън глупости ... напивах всички докато пиех едно време ... А колкото до момичетата - кво да ви кажа кухите лейки се напиват на макс и не знаят кво правят ! Защо винаги ние сме виновни - ние ви напиваме и ние ви ебем, но не осъзнавате ли факта че вие по свое желание сте пили - никой не ви е ръгал шишето с водка в устата и вие сами сте дали да ви разцепят путките .... аааа ?????
    Докато се правят купони, докато има дискотеки и докато се продава алкохол на малки пикли винаги ще има наебани и зарязани без следа :P :P :P :P Следователно това няма да се промени никога!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    mislq 4e seks se pravi samo s 4ovek koito poznavash i hodite, osobeno na tazi vazrast... ina4e e tupo, kakuf e smisula ako ne obi4ash 4oveka?
    Смисъла е да си направиш кефа, е тва е смисъла иначе на мен първия ми път беше на една вила на рождения ден на братовчедка ми и го направих с момиче което познавам от 2 години но съм се виждал с нея общо 3 или 4 пъти.

Подкрепям с пет ръце.

По разни такива купони винаги се намира някой, който да се напие и да ти виси на главата цяла вечер. Досадно е.
    А да отидеш с приятеля си специално заради малкото местенце да се изпердашите ми се струва много тъпо.
    На купон се ходи да се забавляваш. Да си пийнеш, да се повеселиш, да си танцуваш... да разпуснеш. Вие всичко на секс обръщате и опорачавате всяка идея, която в същината й не влиза сексът като задължителен компонент. апфф
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

emi sex po kuponi ne e mnogo hubafo shtoto moje da stane nqkakva belq ... no inache az sam prawil ...... na nowa godina

Град
    Шопландия
    Баси тъпата тема! Всеки прави каквото си иска. Ти по купони само за да те опъват ли ходиш?
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от Slain
    Баси тъпата тема! Всеки прави каквото си иска. Ти по купони само за да те опъват ли ходиш?
    Много ясно ,че не ходя само да ме опъват,въпреки че се е случвало.Просто исках да разбера останалата част от аудиторията на какво мнение е.

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Секса си е секс, дали ще е на купон с непознат, дали ще е с дългогодишния ти приятел или пък просто с човек към когото изпитваш привличане, няма особено значение.
    Аз лично съм против, защото недай си боже стане някой гаф е доста по-трудно да натовариш един непознат с отговорността, от колкото човек, който знаеш, че те обича...
    Много е сложно, в край на сметка всеки си решава, къде, как и с кого да го прави.Важното е да не са пияни и двамата до козирката...
    Абсолютно съм съгласна с теб!! Аз също не съм съгласна със секса по купоните,особено ако не знаеш нищо за човека,с който мислиш да си легнеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си