- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От шибаните амфети ...
тая сигурно кове на всеки кръгъл час, деба изрезката...![]()
abe vie bolni li ste be![]()
nikoi ne moje da te spre da si 6murka6 na volq ama pone ni se hvali molq ti se.......
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Виж я тая на колко е ве момчеПървоначално написано от loyal_88
Еми съдба... На всеки му идва акъла в един момент, но истината е, че докато има наркотици, които не си пробвал ти е някакво криво такова. С времето обаче и това преминава![]()
Наркоманка си, не се оправдавай. Защото exploitedteen ти го каза направо. И ако го послушаш, след години ще му благодариш. Така че по-добре ги спри, а не се хвали по форумите колко линийки си направила на еди-кой-си-купон и че си получавала еди-колко-си-пари. Защото ако не мислиш за себе си, поне помисли за родителите си - тези хора са трепят да те издържат, а ти какво правиш? Правиш се на яка кака по купоните. Залягай над учебниците и си намери по-добра компания, защото те първа ще затъваш все повече и повече.
Your pseudo sunshine I don't need.
Дано осъзнаеш, че е по-добре да зарежеш всичките си приятелчета, да си намериш някакви други и да спреш с линиите и разните му там глупости. =]
nailana : Я ти се научи да пишеш по - грамотно.10 минути нищо не мога да ти разчета.Кифла.И си прочети отново подписа и тогава се питай дали въобще трябва да коментираш по темата или да "даваш акъл"(пак се сдържам да не изпсувам някой).
хахахаха дереее как па ме прецени че съм кифла бе?!? точно па кифлите и такиа като тебе са ми най-противни..и да,видях си подписа и кфо?!?!.. лелее... неам думи напрао.. и ако си мислиш,че си мн интересна..не си... жалка си..
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
АХхахах еми с квито се събереш такъв ставашАко не излезеш от тая компания дето си сега не та знам кво ше отказваш и кво не,но ще пропаднеш тотално ! Родителите ти са в чужбина и гледат как да те изхранят,да си добре,да не ти липсва нищо,а ти какво правиш.. !?! Накъде върви днешната младеж
![]()
![]()
Не разбирам нищо от наркотици, още по-малко от ефекта им.![]()
Може би най-ползотворното мнение по темата.Първоначално написано от Emo Doll
Живееш в България,редно е да можеш да пишеш на съответния език.
Не ми казвай,че си от латиноамериканското малцинство.
Прави си каквото искаш,ама не го обръщай на сапунен сериал.
Ако мноооого те боли чиненцето,пий аналгинче,кафетинче и подобни.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
ако те боли нш от амфетите пушиш 1 коз и сичко минавано зада не те боли нш като тупаш наяж се преди тва
![]()
като не ви понася не правете
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
точка 1.