.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

поредната тема за възрастта...

Здравейте!Едната (от общо 2те ) ми най-добри приятелки в момента минава през малко странен период.Преди година и нещо се раздели с приятеля си,който много обичаше...Но тя го остави,защото разликата във възрастта им е 4години и половина и за нея това е много.И аз мисля че е много де,но това е друг въпрос.През тази една година тя не успя да го превъзмогне и продължаваше да мисли и да си мечтае за него,като знае че няма шанс да се стберат отново защото тя го беше наранила много с тази раздяла.Той се държеше гадно,в мекия смисъл на думата към нея-обиждаше я,говореше и някакви гадни неща,постоянно говореше за новата си приятелка и така.Нея много я болеше,но се примиряваше.Сега изведнъж,той скъса с новата си приятелка и започна отново да 'ухажва' старата си,тоест приятелката ми (нека я наречем Х.). Личи си,че я харесва още и иска отново да се съберат,дори онази вечер я е целунал,а тя ми каза че не е искала но е нямала силите да се отдръпне,защото още го обича...Иска да се съберат поради тази причина,но и не иска заради възрастта.На всичкото отгоре той завърши миналата година,а ние сега ще сме 9клас.Просто разликата е голяма за нея,толкова се чуди и мисли какво да направи,хем го иска,хем знае че не трябва...Искаше да и дам съвет,но не можах.Просто решението е изцяло нейно,а и не знаех как да и помогна...Вие какво мислите,какво да направи... и нека уточня-темата наистина е за нея,не за мен...
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Ако го обича истински(и той нея) годините няма да са проблем.А и според мен той не е спирал да я обича,и затова я е карал да ревнува.Споко-нещата ще си дойдат на местата като всико се изясно

Според мен разликата не е голяма пък и няма значение ако наистина се обичат!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

о,забравих да вметна...другото нещо от което тя се..притеснява ако мога да го нарека е това,че нямат общи приятели...в смисъл той не се разбира със нашата компания и тя със неговата,а пък тя не иска да изоставя така да се каже приятелите си,за да излизат само двамата... също така ми каза,че с времето,нещатата за които могат да си говорят вече...ги няма така да се каже ... ох не знам,много е объркана и ми се иска да и дам хубав съвет,защото много си я обичам и винаги ми помага,когато имам нужда-искам сега да и помогна повече от всичко на света....

тоа е ебати педофила... сигурно не може да си намери по-голяма и затова със по-малки се занимава.. да го реже

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Според мен разликата не е толкова голяма особено в този период в смисъл съвсем др е някфа 5ти клас да ходи с такъв от 9ти
    Тъ ако наистина се обичат това няма кой знае колко голямо зна4ение ..
    Колкото до това с компаниите ще се наложи да направят компромиси и да се примирят с положението
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

kato q pro4etoh tazi tema sqka6 vidqh moq problem..az sym v absolutno sy6toto polojenie kato priqtelkata ti- mom4eto v koeto sym vlubena e 4 godini po golqmo ot men taq godina 6te e student pyk az 6te sym 9 klas i vseki den si mislq redno li e 4e hodim-vse si mislq 4e 4 godini sa dosta ,4e 6e si nameri nqkoq druga i posle az 6te stradam i t.n.a i primerno na6ite ne znaqt, ne znam kak da im kaja, a ne vyrvi postoqnno da gi luja, no znam 4e 6te reagirat zle ako im kaja kolko e golqm i t.n
    oba4e smqtam 4e ako naistina m/u tvoqta priqtelka i mom4eto ima 4uvstva po dobre da se syberyt i da sa 6tastlivi zaedno
    a ti kazva6 4e toi ne se razbira s neinata komapniq i tq s negovata..mi da tova si e problem vse pak 6te trqbva i tq i toi da prenebregvat priqtelite si koeto e gadno ..no ne6tata mogat da se sy4etqt vinagi i ako naistina se obi4at trqbva da sa zaedno

Град
    Sofia
    Не виждам къф й е толкова проблема с тея години....4 години не са малка,но не са и толковаааа много....Според мен,ако трябва годините да са пречка за някой,то този някой трябва да е момчето,защото понеже тя е по-малка не може да му осигури някой удоволствия (не говоря за секс),които той ако предприеме,тя ще му се цупи...Тя би трябвала да се радва че момче по-голямо от нея с 4 години я харесва,иска да е с нея и т.н.,а не да го приема като проблем...

Град
    "градът на мечтите"
    4 години не са нищо,а ако наистина толкова го е обичала,това нямаше да й пречи.Приятелката ти май не знае още какво иска
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    godinite ne sa mn 6om se obi4at,tva,4e ne se razbira s tqhnata kompaniq ne e problem,po-dobre e da se suberat,ako naistina go obi4a
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

I spored men razlikata ne e golqma....Moq priqtel e 6 godini po-golqm ot men.To4no s takuv zrql muj se razbiram,a ne hlapeta na moqta vuzrast,koito ne znaqt kakvo iskat!!!Ami otnosno priqtelkata ti ,v neq e re6enieto,razlikata ne trqbva da q spira!Ako se obi4at,se zemat!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    в лайната!
    голямата разлика SUX SO HARD!

Мега фен Аватара на sasha_90
    4 години не са много,ако се обичат.Ако и двамата са сериозни и искат сериозна връзка тези 4 години също няма да са проблем.

Абе 4 години не са толкова много ,има момичета дето са на по 15 години и ходат с некфи 23 годишни..

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    От кога 4 години са много? И то при положение, че и двамата са в гимназията? (да, ок, той сега е завършил)...
    Не знам какъв мазохист трябва да си, за да страдаш по такъв гаден начин, да не бъдеш с човека, когото обичаш (а щом го обича, значи има общи интереси с него и се допълват, въпреки, че не са набори), заради мижавите 4 години разлика ...
    Какво да посъветвам приятелката ти.. Наистина нека се съберат, защото може това да е златната и възможност, да го изпусне заради глупост и после жестоко да съжалява
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

abe shtom priqtelkata na bratovched mi e 7 klas i hodi s negy a toi e na 21 ve4e 22 i se razbirat idealno kvo ima apuk i az sum g\d taka 6toto sum na 13 i hodq s momche koety neska pravi 18 i na6te neznaqt i ako yznaqt nai mn da me ybiqt ama ne se pritesnqvaite godinite ne sa takava pre4ka razbiram da sa 10 15 godini razlika ama 4 god ni6ty ne e
    мн Си БиЧкАм МоЕтУ БеБи

Цитирай Първоначално написано от Within_Temptation_Fenka
    abe shtom priqtelkata na bratovched mi e 7 klas i hodi s negy a toi e na 21 ve4e 22 i se razbirat idealno kvo ima apuk i az sum g\d taka 6toto sum na 13 i hodq s momche koety neska pravi 18 i na6te neznaqt i ako yznaqt nai mn da me ybiqt ama ne se pritesnqvaite godinite ne sa takava pre4ka razbiram da sa 10 15 godini razlika ama 4 god ni6ty ne e
    е това ме уби...нищо лично ама тва с братовчедка ти...тоя си е чист педофил ...
    а иначе,мерси...ще и кажа,въпреки че самата тя се чуди страаашно много...има си принципи и един от тях е да не ходи с 5 години по-големи момчета Хах.. Ииии...не знам и за мен и за нея точно сега,в този период е странното- студент да ходи с деветокласничка.... Не искам да убидя никого,ама в днешно време като гледам сички 14-15 годишни гледат да хванат някой 'батко' щото 'се разбират по-добре с него отколкото с дрисльовците на наща възраст' хъх,със сиг. не в това е причината,ама айде.... Оф,няма значение,мерси за съветите..

Град
    чужбина хахахах
    разликата не е голяма щом има истинска любов

да тръгва с него щото ако го оби4а и знае 4е тя е прекратила връзката мн трудно ще го забрави
    I can't stop myself from loving you <3

pri men neshtata sa syshtite ne sme v edna kompaniq toi e s 6 godini po golqm ot mene i hodeshe s moq fr za da mi otmysti che go zarqzah no pak hodim i to ot dosta vreme ako se obichat mogat prez vsichko da preminat a tva che q e obijdal e mn typo ot negova strana..
    Impossible is nothing...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Според мен разликата не е толкова голяма особено в този период в смисъл съвсем др е някфа 5ти клас да ходи с такъв от 9ти
    Тъ ако наистина се обичат това няма кой знае колко голямо зна4ение ..
    Колкото до това с компаниите ще се наложи да направят компромиси и да се примирят с положението
    съгласен на 100%

Град
    Велико Търново
    az sa6to sam za 9-ti kl i s priqtelq mi imame 5 g razlika.tova mn me pritesnqva6e i roditelite mi sa strogo protiv,osobeno ba6ta mi.no lubovta ni s tova mom4e e tolkova golqma,4e vapreki vsi4ki sme zaedno i se obi4ame.posavetvai priqtelkata ti ako obi4a tova mom4e neka se sabere s nego.ako tolkova mn q pritesnqva 4e e golqm za neq prosto da se darji po-razumno i sdarjano.
    Руса кукличка

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    4 години не са нищо,а ако наистина толкова го е обичала,това нямаше да й пречи.Приятелката ти май не знае още какво иска

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    4 години не са много,ако се обичат.Ако и двамата са сериозни и искат сериозна връзка тези 4 години също няма да са проблем.
    така е!

Ам ако найстина много се обичат и двамата .. възръстта няма значение.. аа и 4 години не са чак толко много..
    Всичко идва - за да си отиде ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си