.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    4 години не са нищо,а ако наистина толкова го е обичала,това нямаше да й пречи.Приятелката ти май не знае още какво иска
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: поредната тема за възрастта...

Цитирай Първоначално написано от just smile =
    ]Здравейте!Едната (от общо 2те ) ми най-добри приятелки в момента минава през малко странен период.Преди година и нещо се раздели с приятеля си,който много обичаше...Но тя го остави,защото разликата във възрастта им е 4години и половина и за нея това е много.И аз мисля че е много де,но това е друг въпрос.През тази една година тя не успя да го превъзмогне и продължаваше да мисли и да си мечтае за него,като знае че няма шанс да се стберат отново защото тя го беше наранила много с тази раздяла.Той се държеше гадно,в мекия смисъл на думата към нея-обиждаше я,говореше и някакви гадни неща,постоянно говореше за новата си приятелка и така.Нея много я болеше,но се примиряваше.Сега изведнъж,той скъса с новата си приятелка и започна отново да 'ухажва' старата си,тоест приятелката ми (нека я наречем Х.). Личи си,че я харесва още и иска отново да се съберат,дори онази вечер я е целунал,а тя ми каза че не е искала но е нямала силите да се отдръпне,защото още го обича...Иска да се съберат поради тази причина,но и не иска заради възрастта.На всичкото отгоре той завърши миналата година,а ние сега ще сме 9клас.Просто разликата е голяма за нея,толкова се чуди и мисли какво да направи,хем го иска,хем знае че не трябва...Искаше да и дам съвет,но не можах.Просто решението е изцяло нейно,а и не знаех как да и помогна...Вие какво мислите,какво да направи... и нека уточня-темата наистина е за нея,не за мен...
    най-мразя лигли,ето затова вече отбягвам момичета по на 16 години,дори когато ми се натискат!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

.....И според мен разликата не е голяма...Еми нека пробва отново щом толкова го обича.но по-добре парви да се увери че тва момче наистина е с нея щото я обича а не аи така просто да не е сам...Еми касмет

За годините, не са много, да не се притеснява. Само, че доколкото разбрах, той й е говорил лоши неща, за новата си приятелка и не е искрен в любовта си, най-вероятно го прави само да не остане сам. Ако толкова го обича, да не се притеснява за годините, но и да внимава да не й разбие сърцето.

jjjj

Em...s edno moe biv6e gadje razlikata ni be6e 11 godini mislq 4e 4 godini ne sa ni6to pred moite! Ako se obi4at neka da sa zaedno...lubovta nqma granici..a kolkoto do kompanite vse nqkoi trqbva da napravi kompromis..6te se razberat nqkak si! No nqma smisal da sa razdeleni i da stradat sled kato se obi4at pak i 4 godini izob6to ne sa mnogo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си