]Здравейте!Едната (от общо 2те

) ми най-добри приятелки в момента минава през малко странен период.Преди година и нещо се раздели с приятеля си,който много обичаше...Но тя го остави,защото разликата във възрастта им е 4години и половина и за нея това е много.И аз мисля че е много де,но това е друг въпрос.През тази една година тя не успя да го превъзмогне и продължаваше да мисли и да си мечтае за него,като знае че няма шанс да се стберат отново защото тя го беше наранила много с тази раздяла.Той се държеше гадно,в мекия смисъл на думата към нея-обиждаше я,говореше и някакви гадни неща,постоянно говореше за новата си приятелка и така.Нея много я болеше,но се примиряваше.Сега изведнъж,той скъса с новата си приятелка и започна отново да 'ухажва' старата си,тоест приятелката ми (нека я наречем Х.). Личи си,че я харесва още и иска отново да се съберат,дори онази вечер я е целунал,а тя ми каза че не е искала но е нямала силите да се отдръпне,защото още го обича...Иска да се съберат поради тази причина,но и не иска заради възрастта.На всичкото отгоре той завърши миналата година,а ние сега ще сме 9клас.Просто разликата е голяма за нея,толкова се чуди и мисли какво да направи,хем го иска,хем знае че не трябва...Искаше да и дам съвет,но не можах.Просто решението е изцяло нейно,а и не знаех как да и помогна...Вие какво мислите,какво да направи...

и нека уточня-темата наистина е за нея,не за мен...