- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бял молив
Mislq 4e na AVON ima6e bql moliv nqkade kam 3.00lv be6e !
Аз не използвам бял моливХоди в някоя парфюмерия и питай там ще ти препоръчат
![]()
Никога не съм ползвала, но се сещам , че в един от последните си клипове Jennifer Lopez беше гримирана с бял молив и стоеше убийствено
Това доло вляво...![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Aми ако става въпрос за молив за очи който да не се слага вътре-аз онзи ден си взех такъв бял и беше около 2 лева от магазин за козметика.Името му е BROOKLIN, но марката е Impala.Много е хубав!
Поясни какъв защото аз имам 2 вида: за френски маникюр и за очи
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз съм се гримирвала така с бял молив..в смисъл отгоре на горния клепач слагах черно а на долния отвътре (където всички слагат черно) - бяло... ставам като куклаПървоначално написано от hellwoman
![]()
Този който ползвам е няк'ъв на Avon..![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
Дженифър е гриммирана страхотно,но незабравяйте ,че това е макиаж за сценаПървоначално написано от hellwoman
Ако изляза така из града....сигурно ще ме сметнат за луда
![]()
Иначе не ползвам бял молив. Може би съм се наплашила от гледката наоколо..... повечето ми съученички....хлепат като очна линия...и седи мнооого грозно и селско...... ( бял,не черен)
Първоначално написано от ™G-Baby™
Права си, това е сценичен грим и надали изобщо някой сам може да си го направи, но съм влюбена в него.Първоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
еми аз реших да си слагам,защото гледах някъф клип и казаха че очите изглеждали по големи с бял моливПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Ми цените са горе/долу,като тези за черния молив..И като цветните моливи , много е як белия , ако не се прекалява с него , понякога стой и по -хубаво от черния .
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Бих казала...че с умело сложен черен молив, очите ти изпъкват много повечеПървоначално написано от ne6toto
И изглеждат по -големи. По принцип и моите очи са малки......виж ми снимката в подписа.... С грим всичко се постига
Първоначално написано от BeBsItO
Напротив - с бял молив очите се отварят и уголемяват, а с черен се смаляват. Светлите цветове уголемяват оптически, а тъмните смаляват. Както белия лак удължава ноктите, а черният ги смалява!
Аз лично предпочитам черен молив, защото очите ми са тъмно кафяви и ми стои много добре. Аз си го слагам само на половината клепач (откъм слепоочията) и отвътре, и ми харесва повече, отколкото на целия клепач и отвън.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
beliq moliv uveli4ava no 4erniq moje sa6toto stiga da se slaa otvan a ne vatreПървоначално написано от GbSy
![]()
имам Oriflame бял и черен в едно не го ползвам често..
ДА,знам че е така,но замислете се на колко малко момичета отива.......... Може би аз не се изразих правилно.Черният молив мн добре подчертава очите и ако се сложи според типа очи,може да изглежда много по -добре от белият.Незнам за вас,но аз съм виждала големи мумии с бял молив......Първоначално написано от GbSy
Бледи...и като са сложили и този бял молив...(ест не като на Дженифър
) ами като очна линия....дебела по целия клепач.....изглеждат страшни.
ПП Мое мнение, не ви карам да сте съгласни с него![]()
И аз исках да си взема бял молив, но не съм сигурна, че ще го ползвам и се отказах. Добре е да се сложи, както каза и Тайра Банкс, когато очите ти са уморени и подпухнали отдолу и твътре, за да изглеждаш по-свежа. Иначе аз по едно време си слагах един сребристо-синкав, мн блед беше и стоеше мн хубаво и очите ми изглеждаха по-големи.
Във всяка парфюмерия и дори в някои аптеки има бял молив.Струва около 4-5 лв,маже и повече,и по-малко-зависи от марката.