- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПИСНА МИ!
просто искам да си излея душата-малко са тези които са изпитвали това чувство в момента.ако някой знае безболезнен начин за самоубиване да пише
![]()
ако взема да пиша историята си ще ми отнеме цяла вечер-мноого дълга и тъжна история-друг път.искам да ви задам някои въпроси:
1.за кво живеем мамка му-само да страдаме![]()
2.моля,ако някой познава едно свястно момче да пише
писна ми да живея сред фалшиви лица,фалшиви усмивки,фалшиви хора-хора на материалния и физически свят-а къде са хората на духовния.искам поне един истински човек в живота си-явно е много![]()
![]()
![]()
ще умра от тази болка която ме разяжда от вътре-нечовешка болка,която ме унищожава малко по малко и ми показва единствения път към спасението-смъртта
3.ако някой е изпитвал подобно чувство -да пише
въобще пишете за разочарованията си-излейте си и вие душата.на мен ми стана по добре ако може още някой да ме утеши![]()
![]()
![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
1Няма смисъл да се самоубиваш.
2След време ще намериш истинската любов.
3Няма смисъл да страдаш заради някъф идиот.
4Имай самочувствие.
5Имай приятели който да те подкрепят.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Светът не свършва с едно момче.. Ще имаш хиляди приятели след това! А не всички са такива въздухари, спокойно. Явно още не се е появил Истинският! Но вярвай ми - видиш ли го, ще го познаеш!![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
оо милата..ако мъката ти е любовна я споделям напълно.До мен искат да си 3 момчета,вече май е смао 1 от тях..аз обаче като пълната глупачка се влюбих в друг,изключително неподходящи искам да пребия някой много искам,толкова ми е криво и съм ядосана,че ме подведе,надявам се скоро да ми мине..никога не избираме в кой да се влюбим..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Недей така се депресирай, бе, момиче... Всичко ще се нареди. И на мен сега ми е адски криво, приятелят ми замина за Челопечене бомби да търсел.. Военна му работа.Всяка вечер обикаля из тая София не ми звъни не ми пише(пише ми, но не това, което искам да прочета), на мен са ми спряни телефоните не мога да го търся... Ужас ми е ... Онзи ден ми разправя как ме сънувал, че съм била с друг.Започнах филми да си вкарвам , имам чувството, че нещо се случва там, което не е хубаво... поне за мен
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
То почти винаги като се влюбиш в някой се оказва неподходящ ...Първоначално написано от DYNAMIC
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Десга е аз все в неподходящи.. разни или големи, или приятели на наще, или пропаднали според обществото..Първоначално написано от face.the.future
![]()
![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Be tired.
Спокойно.
Всичко ще отшуми.
Не задълбавай много много в мисли и размишления, защото вредиш едва само на себе си и на здравето.
Щастие НЯМА! Запомни го добре!
Единствено от теб зависи дали ще си набиваш в главата, че живота е суров и всичко най-лошо се случва на теб!
Аз нямам какво да споделям.
преди време много бях писала по този форум .. колко съм нещастна, колко мъка ми тежи на сърцето и душата, твърдях, че няма смисъл за кво да живея щом понасям толкова тежки неща върху себе си, а дефакто сега като се замисля КВО!? Да се вайкам аз, майна, и да се тръшкам заради някво си копеле тама, дето не ме оценява. Ква е файдата от цялата тази работа.
еми момичета..какво да се правиПървоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
най-тъпото е,че има толкова свесни момчета,които биха ме взели,ама аз кат съм зле и тфа си е..онзи ли точно трябваше да харесам ..уффф
![]()
Първоначално написано от cherinka
Ок, сега говориш така.. докато не дойде следващия, който ще те накара да се чувстваш, както си се чувствала преди да ти светне лампичката, че няма мсисъл ...
You're running
хаха тфа е толкова врно деба..и тя го знае подсъзнателно,в природата ли ни е да сме толкоз заблудени бе мамам муууПървоначално написано от face.the.future
![]()
ЯЯЯ,се стегни.. Като си такава депресирана,до никаде няма да стигнеш! Вдигни глава и намери целите си в живота.. Прочети тая тема може да ти е от полза.. ...Цък!!!
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Не сме заблудени, просто сме паткиПървоначално написано от DYNAMIC
![]()
You're running
Първоначално написано от face.the.future
![]()
съгласна..ше мине ..на всички ще мине,то е ясно,ма просто да по-бързо
![]()
М дааа !!! А аз на моя ще му сложа една бомба в гащите като си дойде да си я обезврежда и да си я търси с металотърсачите и да се спасява !!![]()
You're running
Знам си го.Първоначално написано от DYNAMIC
И то не несъзнателно.
Просто цаката е да не задълбаваш толкова МНОГО колкото предишния път и така с всеки следващ го даваш още по-леко и полека!
А и ако щете вярвайте, но това което го написах в предния пост ми се беше случило едва само веднъж! И то преди година.
И другия е имало, но точно от този пръв път не си давам толкос зор да се тръшкам за щяло и нещяло. Щото смисъла липсва.
Вече по-леко понасям всяка раздяла и всяко разочарование.
Абе, кеф ми е!
Не може да ме убедите в тва, в което искате да ме убедите.
Извод, до който съм стигнала: Нищо не си струва толкова, че да сложиш край на живота. Всеки има такива моменти и ги преодолява по някакъв начин... Всичко ще мине... Ще видиш,много скоро ще се чувстваш много по- добре![]()
![]()
Ще ми се да мога с лека ръка да забравя всичко.Както и да еПървоначално написано от cherinka
Евала тогава , че ти е толкова леко след края на всяка връзка, колкото и да ти е било готино с него, колкото и да си го обичала
![]()
![]()
You're running
Можеш, стига да искаш и да успееш.Първоначално написано от face.the.future
Не е лесно, но и не е трудно преодолимо.
А и зависи от нагласата ти.
Щом нещо е приключило, значи така е трябвало. И нищо не може да се промени. Освен ти самата.
Бе, деда знам.
Поне тва е моята философия.![]()
Хахах ! Днес питах майка защо няма свестни момчета .![]()
Споконо , за всеки влак си има пътници . Ще намериш все някога човек в , когото да се влюбиш истински .![]()
Аз съм свестен от Пловдив,
пиши на лична![]()
![]()
Стани ЕМО..поне ако ще се самоубиваш да има хора с тебХаААхахах..не бе глупости как ако е заради момче..яяя се стегнии..няма да се даваш на тея с1щества..кат ти е разбил с1рцето значи сама си прави извода просто не те заслужава и не е оценил какво си направила..а в живота живеем за мн неща..важното е винаги да имаш цел за да има за какво да живееш..обаче когато на моменти изгубваш целта си..веднага се насочи к1м друга и не се поддавай на хората които те нараняват б1ди по-силна от тях!!
А някой ден ако е за любов тоо..споко ще я срещнеш..има толкова момчета и момичета..така че няма вечно да си сама ..просто сега малко се стегни и погледни с усмивка напред..
Моите с1лзливи историйки не мисля да ги обяснявам понеже нищо няма да спечеля с тва п1к и на теб мисля,че няма да мога да ти помогна особено ..просто се спряваш с тва!!!има мн хора които д1ржат на теб
..Отвори си очите за тях
..Виж ги и заеби момчетата
....Живота е Един!!
УспеХх..
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
A moje li 1 vupros za vas kakvo e svestno mom4e zashto samo da kazwate 4e nie sme tupitte nqkak si ne vurviIma i mom4eta kade stradat kato vas zaradi kurvi
![]()
Може би за някой е ...да праи сичко което иска да и ходи след м1ршавия г1з и накрая да ск1сат чак когато на момичето му писне за да може да тя му разбие с1рцето и да страда той а не тяПървоначално написано от IaShKo
![]()
![]()
Баси глупоста написах
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
HAhaha Vsi4ko e vuzmojno zatova sus priqtelite se sabirash biesh si glavata u masata piene qdene i muzika i nqma problemiI da se tancuva zaduljitelno gol na masata hahahha ina4e nqma trupka
![]()