- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да я питам?
Здравейте, въпросът ми е следният ... какво да питам момичето за да и намекна за моя интерес към нея.... основни въпроси...
Ами кажи и,че я намираш за много приятна и привлекателна личност и искаш между вас да има нещо повече от приятество.После я попитай дали и тя чувства същото и оттам всичко е в нейни ръце.
Най-вече и прави комплименти![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
сПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
това ще я спечелиш
kaji i 4e ti e priqtno da si pi6e6/govori6 s neq i,4e e 4ydesna![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами както се каза по-горе прави комплиментиможеш също някои път да я поканиш на кино, кафе или просто разходка
със сигурност ще заподозре че имаш интерес към нея
![]()
![]()
Права еПървоначално написано от sladkata_bebz
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Точно така, комплиментите са много важни, както каза ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
![]()
Дам,напълно подкрепям :P Комплименти,чувство за хумор.... дребни неща,които биха оставили огромно и добро най-вече впечатление у момичетоПървоначално написано от didi_baby
![]()
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
+1 samoche vmestno "privlekatelna lichnost" po-dobre shte e privlekatelno momicheПървоначално написано от MartyParty
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
кажи и че е секси сиг ще се усети
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Прави й комплименти,разпитвай за живота й(но не прекалявай),подкрепяй я в трудни моменти,...има много начини.
Комплименти, флирTчета, погледчета...Няма как да не забележе.![]()
♥ ♥ ♥
Saglasna sam s ~cry_baby_cry~ komplimenti no ne prekalqvai 4e taka 6te stane6 dosaden USPEH4ETA!!!!! :P![]()
На баба ви фарчилот. Аз п1к бих отиш1л и и казал в прав текс какво мисля, че я харесвам примерно, че ми е симпатична и т.н... е са ш'е и права комплименти цял ден да си затормозявам моз1ка к'во да измисля и да гледам да не се повтаря. Ае нема нужда... Отиваш така и така... казваш си го.. готов си...
е те тва еПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Но 1-2 комплимента няма да му навредят.
ponqkoga komplimentite mogt da dovedat to4no obratniq efekt ako ne spre6 na vreme
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Ко стаа, кукло, искаш ли да ти пръсна черепа и да ти изям мозъка?"
"Аре да се взривим двамата! Знайш ли колко напалм има у нас, ма?"
"Егати грозната си, ама сега ще отърва света от тебе..." [Вадиш едрокалибрено оръжие и я хедваш]
комплименти... закачкиии![]()