- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- адашки .. :)
Нямам.. ие леко невъзможно с тва тъпо имеКосара се казвам
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Kазвам се Габриела, нямам в класа адаш или адашка, но поне в тази тема намерих...Първоначално написано от 1994_gabi_94
![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
ем казвам се еlena и в бившия к.ас нямах адашка а в новия зъможността е 1:5 щото сме 5 момичета и 24 момчета кеф а ?![]()
![]()
![]()
![]()
NQMAM KAZVAM SE RAQ AI EDVA LI 6TE IMAM MALKO XORA SE KAZVAT TAKA![]()
НеДано и в настоящия нямам
![]()
И преди сам нямала,и сега нямамА иначе се казвам Катя :P
Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{
A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE
Да имам, даже сме на една и съща дата родени.
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Казвам се Петка и нямам адашки или адаши .( Не се казвам Петка! )
Ами май имам 4...В ново даскало съм.Казвам се Даяна.
Ada6ka v klasa sum si nqmala nikoga ima6e momi4e v 7mi klas s edna godina po-golqma ot mene ada6ka mi be6e.Kazvam se Nikol![]()
I az se kazvam Cvetelina.Първоначално написано от soul1199
Ot 1vi do 7mi klas sym nqmala adashki.Sega v gimnaziqta imam 1 adashka.Ne e mnogo priqtno.Daje i prezimenata sa ni syshtite s neq.Dobre,che pone familiite sa ni razlichni
![]()
![]()
![]()
Нямам и едва ли ще имам някога...Казвам се Петинка...
![]()
В новия клас не знам дали ще имам.Казвам се Елисавета и в стария клас имах една Елена...На кратко ни викаха Ели и може да се каже,че сме били адашки... :P
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Да, имам си една адашка в класа ми по история. Но разликата между мен и нея е, че аз съм БГ, а тя е от Испания..![]()
♥ ♥ ♥
Само една..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
В стария клас нямах...Надявам се и в новия да нямам
Не,интересното е че АБСОЛЮТНО нито едно име в класа не се повтаря,и бтв-аз съм Мария
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Бреей от тук аз нямам и една![]()
![]()
браво на мене ..!Познавам 2 мои адашки но не сме били в един кл .. А от бивш. ми даскало само аз бях с това име - Мариела
:P
![]()
![]()
Имахме още една Деси.![]()
What you give is what you get!
От 5-ти до 7-ми клас имах адашка. И всеки път като викнат и двете се обръщахмеГадното е, че понякога много се гавреха в това, че сме 2
Казвам се Даяна
![]()
В сегашния клас нямам (и слава Богу!).
лично не познавам човек с моето име-Нана![]()
казвам се Йоана и сега за първа година ще уча в ново училище, защото кандидатствах и ме приеха.. в класа ми ще е една моя приятелка която и тя се казва Йоана.. и сега като сме две Йоани и ще ни викат и по фамилии, а аз мразя така[.. но ще се наложи да свикна
]
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
Мирела съм аз.. досега не съм имала..но пък с бквата ми в класът ми са ... 7 4овека.. ина4е имам подобни мирослава мирослав мариела
~Remember,remember...25th of November~