Та значи ако някой е чел историята ми ''наистина ли съм влюбена'' знае за ко става въпрос.Такам та значи понеже лятото не виждам онзи хубостник от даскало та реших да се рова в нета да търса хора от даскало и да ги питам знаят ли го...малко откачено ама се пак...и след мноого търсене и питане открих един дет го познава и е от съседния му клас...каза ми за него не мн хубави неща...че сички го коментирали че бил най-смотания и че не се вписвал в нито една компания...че с него не моело да се проведе разговор ама хич..даже самия той се е опитвал да говори с него...и че е геймър дет почти не излиза а по цел ден цъка игрички на компа..абе явно се занимава с тва предимно да не кажа постоянно...Проблема е че аз не харесвам тея игри и дори смятам че мн вредят и пристрастяват и незнаеш вече на кой свят си...та сега нз като почнем да си пишем по скайпа как да проведа разговор с него...от игри не разбирам ама грам освен тва не ща да се зарибявам зарад него...пък по думите на онзи не е общителен.а мн мн искам да го опозная и като човек защото видях в него само добро....