.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

За сериала The L Word

Гледам го този сериал и изгледах сега точно 3ти сезон...не можах да повярвам,че Шейн постъпи така с Кармен! Всмисъл, тя,че си е такава,такава си е,но според мен постъпката й беше отвратителна! Преди много я харесвах като персонаж,ама наистина много(да не говорим,че е адски секси,е това не се променя,но...), адски долно постъпи с милата Кармен,да я зареже САМА пред олтара...! Поне да имаше смелостта да отиде и да им каже на всички това в ОЧИТЕ,а не чрез разни други хора,грозно беше просто от нейна страна и адски много ми падна в очите...вече не мога да харесвам така персонажа й..преди я мислех за идеалната,но..това беше наистина малоумно от нейна страна! Предполага,че нея я е страх от нея самата,не е наясно абсолютно какво прави...до голяма степен и думите на баща й според мен й повлияха за това решение,но.....наистина можеше поне да го каже на всички,а не да се измъква като страхливка...сега ми е чудно какво ще стане в 4ти сезон. Та който го гледа, да сподели какво мисли точно за тая постъпка на Шейн...

Вземи се успокой, това е само филм...и да яко тъпа беше постъпката
    Some things are better left unsaid!

Голям фен
    На развълнувана ли приличам. Може така да е излязло,ама просто си изказах мнението,а може да съм попрекалила,днес емоциите са ми в повечко. Та нека обсъдим и с други гледащи сериала това.

"На развълнувана ли приличам" 4e i pita6 izgledah celiq serial predi okolo mesec sega samo 4akam da izleze i 6 sezon. kato cqlo e dosta dobur i realisti4en. 6tom ti e haresal opitai i sas South of nowhere su6to tolkova dobur

Град
    Русе
    a nqkakav drug podoben?

Хубуу де мене ми е интересен...ама откъде го сваляш? Искам и аз

Град
    Русе
    v zamunda ima vsi4ko, probvai tam

Moje li samo da popitam na 2-ri i 3-ti sezon ot kude moga da namerq sybtitrite na "South of nowhere"

Ама съм тъпа патка... Харесвам го много сериала,от време на време го гледам по фокслайф...Обаче не знам и аз защо съм решила,че е "The L WorLd" И го търся и не го намирам...Както и да е,де Не знам за кво говорите...Обачеее Шейн е доста готина А готините хора често постъпват тъпо

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Kate Moennig еее перфектната жена, направо ако ми дойде, не ми трябва ни мъже ни нищо, няма да я оставя въздух да си поеме

и има ебааати и гласааа... аз само като я чуя мога да свърша бе!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Хахах по-яко е в последния епизод на 5ти сезон кфо прави Шейн

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Готин филм, ама не се вживявай толкова ...

Това е мега якия сериал

Град
    Shove IT
    Ще направя и на бабата акаунт, да обсъжда с вас

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Ще направя и на бабата акаунт, да обсъжда с вас
    Баба ти филми с лесбийки ли гледа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми