- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За сериала The L Word
Гледам го този сериал и изгледах сега точно 3ти сезон...не можах да повярвам,че Шейн постъпи така с Кармен! Всмисъл, тя,че си е такава,такава си е,но според мен постъпката й беше отвратителна! Преди много я харесвах като персонаж,ама наистина много(да не говорим,че е адски секси,е това не се променя,но...), адски долно постъпи с милата Кармен,да я зареже САМА пред олтара...! Поне да имаше смелостта да отиде и да им каже на всички това в ОЧИТЕ,а не чрез разни други хора,грозно беше просто от нейна страна и адски много ми падна в очите...вече не мога да харесвам така персонажа й..преди я мислех за идеалната,но..това беше наистина малоумно от нейна страна! Предполага,че нея я е страх от нея самата,не е наясно абсолютно какво прави...до голяма степен и думите на баща й според мен й повлияха за това решение,но.....наистина можеше поне да го каже на всички,а не да се измъква като страхливка...сега ми е чудно какво ще стане в 4ти сезон. Та който го гледа, да сподели какво мисли точно за тая постъпка на Шейн...
Вземи се успокой, това е само филм...и да яко тъпа беше постъпката
Some things are better left unsaid!
На развълнувана ли приличам.Може така да е излязло,ама просто си изказах мнението,а може да съм попрекалила,днес емоциите са ми в повечко.
Та нека обсъдим и с други гледащи сериала това.
"На развълнувана ли приличам" 4e i pita6izgledah celiq serial predi okolo mesec sega samo 4akam da izleze i 6 sezon. kato cqlo e dosta dobur i realisti4en. 6tom ti e haresal opitai i sas South of nowhere su6to tolkova dobur
![]()
Хубуу де мене ми е интересен...ама откъде го сваляш? Искам и аз![]()
Moje li samo da popitam na 2-ri i 3-ti sezon ot kude moga da namerq sybtitrite na "South of nowhere"![]()
Ама съм тъпа патка...Харесвам го много сериала,от време на време го гледам по фокслайф...Обаче не знам и аз защо съм решила,че е "The L WorLd"
![]()
И го търся и не го намирам...Както и да е,де
Не знам за кво говорите...Обачеее Шейн е доста готина
А готините хора често постъпват тъпо
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Хахах по-яко е в последния епизод на 5ти сезон кфо прави Шейн![]()
Saatana vittu perkele hate crew!