- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив ... ?
Значи искам да знам мнението на повече хора. Как ви звучи секс без презерватив,като се има в предвид,че момчето всеки път свършва извън момичето ? Някой прави ли го ? И има ли рискове ? Аз знам , че има много минимални от предеуколационната течност,но дали наистина има случаи на забременяване от нея ?
че има случаи от забременяване,има...Иначе аз съм твърдоПРОТИВ секс без абсолютно никакви средства (предпазни) аз също с моя го прая без кондом и свършва в мен,но това е защото пия противозачатъчни...Щом толкова искате да правите секс без кондом,поне отиди на гинеколог,да ти изпише противозачатъчни![]()
Досега , не съм го правил с презерватив и е нямало проблеми.![]()
Аз също не се притеснявам от болестите,въпросът ми е за другото :P А иначе за противозачатъчните съм чувала какви ли не митове , че се дебелее и други странични ефекти и за това нз :/
Първоначално написано от mila90
хаххаха![]()
![]()
![]()
тва е било едно време...В момента не са така набъхани с хормони (пак има...но не като на времето) Аз ги пия вече 1 година а не съм надебеляла
Но все пак може и с гинеколог да поговориш,ако не си сигурна или не вярваш
![]()
Е да ... и противозачатъчните си имат странични ефекти, ососбено ако взимаш такива, които не са подходящи за теб .. Но пък е много по-добре от колкото да го правиш без кондом ..
П.П. Противозачатъчни само ако си над 16!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
сори,ама не е така...Когато исках да ги почна нямах 16..бях на 15 и...3-4-5 месеца...Отидох на лекар,питах я мнооогоо въпроси,питах я и за възрастта,и тя каза че не е вярно,все пак за това се правят тези излседвания...преди да ти ги изпишат![]()
Правехме го понякога с бившия ми 2-3 дни преди да ми дойде и не съм имала роблеми. После минах на противозачатъчни и си свършваше вътре без притеснение.
Ами тези изледвания какви са точно,може ли да ми кажете ?
Ами всъщност ако сте само с един постоянен партньор и той достатъчно може да контролира тялото си, риска от забременяване е минимален (почти никакъв), пък и щом ти е единствен партньор ( и ти на него, да се надяваме) предполагам, че и от болести нямате притеснения. Е, разбира се, за да си най-спокойна и защитена от забременяване, добре е да ти предпишат противозачатъчни ( ако си над 16 ) - те са най-добрия начин, с по-голяма сигурност от презервативите. А това, че имат странични ефекти не е сигурно, на всеки му се отразяват различно, защото това са хормони. За всеки случай по-добре е да питаш за ниско дозирани (напр. Ясмин).
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ахам,добрем...мерси много...Аз нещо не се решавам да ида на генеколог,ама май ще трябва в скоро времеПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
Когато някой чуе секс без презерватив на ум веднага му идва забременяване.Но това е само едно от нещата който могат да ти се случат.Ако не познавате добре партньора си и не сте сигурни, че е напълно здрав не рискувайте!
СПИН е само една от болестите, които се предават по полов път, а някой от тях макар и не много известни и лечими не проявяват симптомите си дълго време!
Съветвам ви от личен опит НЕ РИСКУВАЙТЕ , ако после не искате да ходите по доктори както беше при мен!
Препоръчително е да имаш 16 .. Никой в аптеката няма да ти каже "нямаш 16 - няма да ти продам противозчатъчни .. " или нещо от този сорт .. .. Има момичета, които са на 14 и ги пият .. Просто препоръчителната възраст е над 16 .... Мисля, че и по листовките си го пише ..Първоначално написано от Diablue{F}
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
aba ti lud li si ...........juli kakto mojish :P vajnoto e da e vutre
![]()
![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Зависи за какви говорим...Има такива дето са набъхани с хормони,но има и такива които са по-ниско дозирани (Жанин,Ясмин..) Плюс това имах позната,която не ги пиеше защото иска да прави секс без кондом,а защото имаше проблем с цикъла...и не беше на 16,..А за листовката не съм забелязала някъде да го пише (бих погледанала,но листовката на жанин е като някой френски роман..а ме мързи...сори )
samo s prezervativ![]()
![]()
![]()
![]()
Хора моля не правете глупости.В днесщно време има толкова много болести,че можа да ти се завие свят.А колкото по темата,може да се забременее дори и да не се изпразва в теб още до като го правите той изхвърля една течност от която вероятноста да забременееш е голяма!!!![]()
Винаги ползвам презерватив!!!!!1![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Не и в дните преди да ти дойде.Първоначално написано от alex-X