- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли ви се струва???
Здравейте,аз съм Алекс и днес като влязах в сайта попаднах на едно момче което е или на 15 или на 16 години и е девствено се притеснява от това.Кажете ми нормално ли ви се вижда.Да не говоря пък че съм попадала на статии от рода на "много ми е малък","гаджето ми иска а аз не" или "аз искам а той не".Според мен ,за да правите нещо трябва първо да го искате и двамата.Апък колкото до размера-хайде да не се излагаме.Не може момче на 14 или 15 да се притеснява от това дали му е голям или малък.Написах тази статия не за да обиждам някой ,а просто за да чуя мнението на хората които пишат теми по въпроса!!!
Оф сякакви ги има...просто свиквай :Д
Какво общо има това с любовта?
Естествено, че е нормално. Ако не беше, тези хора щяха да ги затварят в клиники. Така е...някои са различни, други се колебаят, трети не знаят какво искат... Свиквай и недей от 1вия си ден тук да пишеш безсмислени теми.
Всеки с проблемите и притесненията си,за тфа тоя форум,за тфа сме ние тука(е и да спамиме сме тука ама еби го)
А нормално ли е да си торможиш мозъка с подобни глупости?
mxm mi taka eПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
ами какво се тормозиш с проблемите на другите май ги приемаш твърде лично и още малко ти ще тръгнеш да ги решаваш..... гледай ти да си добре после другите...Да звучи егоистично,но това е най-правилното за всички
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Аз, пък, знаеш ли сега как искам някой като ме попита девствена ли си и аз да кажа гордо ДА!
Ама е на'... кат загубиш нещо чак тогава осъзнаваш колко ценно е било.![]()
Не мисля че темата ми е безмислена,а който мисли така да не пише.Да не съм го карала аз я.Аз съм я написала за тея дето искат за тия дет не искат има други айде де с вас ще се занимавам!!!
Искам да благодаря на тези които не са ме нападали,дали са ми някой савет и са разбрали темата ми по начина по който исках!!!
![]()
![]()
![]()
Има секви!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
normalno e,seki si re6ava za sebe si,koga 6e go napravi,koga e gotova i t.n.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
mm da e.. az ako priemah sqka tema na seriozno i se zanimavah s vseki problem na decata tyka ( ne 4e az ne sum de) .. 6tqh d apolu4a nervna kriza... taka 4e svikvai i ne se3 zanimavai prosto.. ii NE spored men ne e normalno, ili pone ne e bilo.. ama sq ne mislq 4e ima NEnormalni raoti.. si4ko e v ramkite na ne6tata nqvsqkade i za vs
Може, може...Първоначално написано от alex-X
![]()
всякакви хора има!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
както обичам да казвам хора всякакви нрави различни :P
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Има още колко много да се чудиш. Щом едва от вчера си тук ...Почвай да свикваш!
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
не е за този раздел
Това ли е най-големия ти проблем,че някой се бил притеснявал,че е девствен на 15-16..![]()