Дълго се чудех и най-накрая реших да споделя.Бях половин година с едно момче.Кратък период на фона на някой връзки,но той е невероятен човек.Неизмеримо свестен,мил,нежен и много различен от повечето момчета.Преди него съм била с други и разбирам колко е неповторим.Но след 6 месеца заедно той каза край.Обясни ми,че няма време за мен и се виждахме веднъж на 3 месеца,понякога и повече.Разбирам,че учи и работи и е болен(диабетик),но просто има време за приятелите си,но не и за мен.

Това беше предисторията.Сега на проблема ,който ме измъчва:

Редките ни виждания (през няколко месеца) са само за секс.А аз изгарям от щастие,когато знам,че ще го видя.И когато след секса се разделяме се чуствам сякаш нещо ми разкъсва сърцето.Обичам го,привързана съм към него...Опитах с други момчета да излизам,но не се получава.Към тях не мога да чуствам нежноста,която изпитвам към него.Тях не ги чуствам близки.Тъпо и банално е,но си изплаквам всяка вечер очите за него.Не мога да се преборя със себе си.Почнах да пуша и да пия,с цел да притъпя липсата.

П.С: много от вас ще кажат,ще срещнеш друг.Знам!Но дотогава...?!Ако някой е преживял нещо подобно да ми отговори.