- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпита по История в СУ
Е днес излязаха резултатитеКолко имате????
Защо според вас е толкова голям процента на двойките и няма нито една пълна 6 -ца?????
Първоначално написано от ™G-Baby™
Лично аз не съм била на изпита по история (предстои ми догодина), но имам обяснение за високия процент двойки. Първо, безспорен е фактът, че от година на година децата стават все по-тъпи. То не беше предварителен изпит, не беше теглене на две теми... И пак има двойки. И то много. Това не мога да си го обясня с друго освен с масовото затъпяване и неучене. Та то вече кьораво и сакато тръгна да се бута за висше образование. Лошото в случая е, че както се говори, от догодина и в СУ ще се влиза с тест - демек, нивото ще падне още...![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Tест???? Майкооооооооо дано да не го въведът..... аз мн се обърквам на тестове....камо ли от такова ниво....ужас...Първоначално написано от amazonkata90
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Няма да въвеждАт тест.Мотивират се с това,че незнаещ българси език не може да претендира за високо образование.![]()
Масовите двойки са от мързел.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Това също е моето мнение. Както казваха мои учители-няма глупави, а мързеливи хора.Първоначално написано от MidnightCreep
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
От мързел са наистина , но не всеки може да има неври да седне да учи българския с всички подробности...А колкото до теста дори и да не искаме то ще стане,макар че лично аз ще се радвам след три години да имам тестове за всички матури...![]()
![]()
Ема на теста нали трябва да оградиш съответно имаш отговор![]()
![]()
![]()
Но може всеки е различен....
И аз имам двойка да го е*а![]()
Научих 1 тема и не се падна тя дееба и нагласената работа![]()
Дано да въвеждат теста догодина та да влезна и аз. Щото без висше нема кво да правя 4 години и ще требе да работа.![]()
Като не можеш да учиш теми,отиваш да решаваш задачи.Първоначално написано от SuperSizee
Живееш в България,трябва да пишеш и говориш на български език правилно.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P