- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо прави така?
ахам , добре мерси за отговорите.
lock
Прави се на много вървежна, но всъщност е жалка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Какво трябва да значи вървежна?
Може наистина да е заета.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
И эа кво търсите световната конспирация?Що не допуснеш ,че може наистина да и иэниква нещо,да е эаета..чудо голямо..
изниква и нещо...щом и тя ти пише значи...не е от това че не иска да си пише с теб![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
1-2-3 пъти да е изникнало нещо ама секи път..или не иска да си пишете или нз
...говори с нея на живо (не по скайп) и я питай
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1Първоначално написано от `noтhИng...
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
схемата според мен е че си говорите малко например:
-нещо инт при тебе
-нищо
и си ставата скучни нямате за какво да си пишете и вместо да пише тъпо ми е и ти да разбираш че тя не е много "голяма" ти казва че има работа и ти я мислиш за заета, дето има работа, постоянно я търсят, обаждат и се все едно че никога не скучае
Това е жаргон, синоним на оборотна/отново жаргон/, недостъпна и все пак се държи като гъска.В случай, че наистина няма желание или пък няма за какво да си пише с теб по-добре да ти го каже в прав текст, вместо да си измисля нелепи оправдания и то на петата минута.Първоначално написано от 4o4oAudi
Ти не си малоумен, веднъж ще и повярваш, втори път, трети максимум и накрая ще се усетиш, че нещо те мотае.Виждам те, че си навит да разбереш каква е причината за поведението и, но само с догадки няма как да стане.Намери начин да и зададеш въпроса направо, пък от отговора и сам ще си направиш изводите.Айде успех!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone