.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Спешно ми трябва помощ!!!!

Реших да се подстрижа,но незнам как.Дайте някъкви съвети,като имате в предвит,че косата ти е някъде 2 педи под рамената.Даже ето ви мои снимки
    http://fenkalafee.znih.com/
    Мерси предварително.(само да не са много къси)
    МС

Тази е много къса за мен
    искам горе-доло да си запазя дължината

Moje da se napravi6 na pove4ko etaji i malko da si skasi6 daljinata na kosata!Mislq 4e 6te ti stoi dobre!

Здравей!
    Моята коса беше колкото твоята, че даже и по-дълга, но наскоро се подстригах на етажи и с лек бритон настрани, който даже не се забелязва, ако не се среша по определен начин.

Ето ти мои снимки:

Преди

Сега

Давам ти го като идея, изпробвано, мисля, че ще ти стои добре.
    Всъщност, аз харесах прическата върху една приятелка, но при нея бритонът беше по-къс (до слепоочията, а моя е до брадичката), и като цяло беше малко по-различна. Аз имах голям мерак да се подстрижа, но бях в друг град и мислех да изчакам, докато се прибера в София, но косата ми беше ужасна, пък и супер много харесах прическата и реших да се подстрижа по този начин. Само че, имах едно колебание за бритона - лицето ми не е овално, и бритон до слепоочията (въобще бритон на черта) не ми отива. Както и да е, като отидох на фризьор, му споделих колебанията си, той ме посъветва бритонът да е малко по-дълъг и ... Воала! Получи се наистина добре и много се харесвам!
    Така че, всичко зависи от фризьора, дано попаднеш на добър!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

забравих да спомена,че съм с бритом на черта,но на снимките съм го хванала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си