- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- fuck love
вече от близо една година септември ще стане една година скъсах с едно момче ( по точно и двамата взаимно), но аз си го обичах, а знам че той мене не,,,та това момче ми е най-добрия приятел,, през тази година сме спали заедно и т.н., но той по никакъф начин не ме иска за по сериозно , не съм го питала просто знам.проблема е че навсякъде излзиаме с него ,защото сме от една компания,писна ми всеки ден да го гледам и нз,,,некфо тъжно ми става,,знам че няма да бъдем повече заедно, аз дори и не съм сигурна дали искам(по скоро не.)Но лошото е че непрекъснато се карам с него и само за да не излизаме да не го виждам,,, да не говорим че той в послдено време се зарибява с моята приятелка,,,и така просто нз дали някой ме разбра,,, обаче ми е мн тъжно, самотно,.,,,искам някой до мене и освен това се притеснявам да не стане между тях.,,тва няма го преживея,,,баси мн е гадна тая любов,,,
Osaznai se parvo kakvo iska6!Za6toto parvo pi6e6 4e po skoro ne iska6 da bade6 s nego a posle 6te ti bade gadno ako se hvane s tvoqta priqtelka!Pogovorete si seriozno i ako toi naistina ne iska da bade s teb nqma za kakvo da si tajna!
Това е просто увечение по нещо, което не можеш да имаш. Не е ли по-добре да смениш компанията? Поне за известно време. Можеш така и по-лесно да намериш някои друг, които да ти помогне да забравиш.
Успех.
+1Първоначално написано от Pliok0019
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Като прочетох заглавието щях да повърна,но темата ме накара да пиша,мисля че трябва наистина да смениш компанията,просто не трябва да се тормозиш за нещо за което няма смисъл
trqbva da go zabravi6,to e qsno,4e ti e gadno,no nameri si dryg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Просто намери друго момче за което да мислиш.И аз бях така ,но намерих друх и забравих предишния..а пък и ако мислиш постоянно за него до никъде няма да стигнеш...може и да пробваш да излизаш с различни хора дори да не е за постоявнно просто от време на време излизай и с други хора.Успех от мен :P
ами честно казано разбрах само че не знаеш какво искаш а това говори лошо за теб!Първоначално написано от estrella
![]()
+1Първоначално написано от Cvetito53
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от miss_asi
мда мда,,,мерси на всички.,,знам че е малко разбъркано за тва тези дет го разбраха ще ги обявим за герои![]()
![]()
значи аз от 7 години излизам с некви хора най=добриет ми френдки и заради момче няма да ги изгубя..иначе тва да си намеря друг е и като цяло най-ефективното и добро решение,,,проблема е че мина наистина време...а няма никой, мерси пак на всички
![]()
Нито ще го забравяш, нито ще сменяш компанията. Вдигаш главата и продължаваш. Момчета дал Господ. Просто пробвай да поопознаеш повече някой друг и готово. Ще се учудиш колко бързо ще се привържеш към новия и предишния пич вече няма да ти се струва толкова привлекателен![]()
ако си наистина влюбена няма да можеш да го забравиш с други момчета.. поне аз не успях, защото се намирам в почти същото положение като теб.. Обаче все пак пробвай да го забравиш! Може при теб да се получи това с друго момче![]()
Pomisli si dobre kakvo iska6? No 6tom se strahyva6 da ne trqgne s tvoqta priqtelka zna4i ne si bezrazli4na kam nego.... pomisli dobre! Da ponqkoga lubovta e gadna...
Nai-lo6oto koeto moje6 da pojelae6 na 4ovek e da se vlubi!!!!!![]()
![]()
![]()